Трансферни спекулации - Лято 2025

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: Трансферни спекулации - Лято 2017

Мнениеот Furious_Monk » 05 юни 2017 10:46

Ибрахимович вече е към зенита си, а и никога не е бил централен нападател, въпреки страхотната си физика. По-скоро е човек, който се връща и гради играта от дълбочина, любимата пепова фалшива деветка. Агуеро също не е типичен централен нападател, по-скоро лек такъв, който е достатъчно класен да играе и сам в атака, като Тевес.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 05 юни 2017 12:12

Мората е нападател с клиничен завършек.

На мен доста ми прилича на Фернандо Торес(чиста случайност за националността) в някои спортно-технически отношения и методика(нюх/стил) на отигравания/завършване.
Дори и чисто физически - ръст, стойка и пр., се наблюдават известни прилики.
Направете един бърз сравнителен анализ в Youtube и ще се убедите.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 05 юни 2017 12:35

От клипчета няма как да разбереш, но от цели мачове се вижда че нямат много общо. Мората е доста по-агресивен и използва по-умело физиката си. Торес от най-добрите си години пък е по-чевръст и техничен. Освен това Мората играе много по-добре с глава от Торес.
Анчелоти.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 05 юни 2017 12:44

Да, това което казваш са детайлите, които няма как да се изведат от клипове, съгласен съм.
Но така или иначе, не може да се отрече, че двамата имат доста прилики или поне аз така виждам нещата.
Но, добре, в такъв случай, с кого би сравнил Алваро Мората, ей така на прима виста изброй 2-3 имена?

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 05 юни 2017 13:03

Може би с Манджукич.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 05 юни 2017 14:05

Когато играе в центъра на атаката има сходство с Диего Коща, с тази разлика че не съм виждал да прави неговите мръсни номера.

Но не толкова класен колкото бразило-испанеца, поне все още.

Алваро много израстна в Ювентус и като манталитет, и като футболна грамотност, и като футболни качества, но все още не може да се сравнява с най-добрите нападатели в света. А Торес, освен че е и различен като стил на игра, за един период от време беше сред елита.
Но като стил на игра Коща е името с което бих го свързал.
Анчелоти.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 05 юни 2017 14:15

Пако Гонзалес, който е баща на нападателя на Реал Мадрид Алваро Мората, съобщи, че само Манчестър Юнайтед се интересува от услугите на сина му.

"Със сигурност знам, че Манчестър Юнайтед е единственият клуб, който се интересува от Алваро. Няма други претенденти. Откъде знам това? Повече нищо не мога да кажа", заяви Мората.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 юни 2017 17:20

Furious_Mnk написа:
Thsmith написа:Тоя пък Мората за къв чеп ще ви е? Пък и няма да може да вземете Облак този прозорец...

Прав си човек, както и Хамес не им трябва. Виж Йоренте или Лукаку до Фелайни (вторият като дефанзивна 10) ще си паснат много добре. Може изобщо да не пускат топката да пада на земята. :lol:

Мората може да е резерва в Реал, но освен Кейн и Диего Коща, кажи ми някой друг, който да е по-добър централен нападател от него в Англия?

Почти всеки титулярен нападател. Ти остави шегата, но аз Жиру даже бих предпочел.
Мората си е идеален за резерва и толкоз. Нещо от рода на Уелбек.

---

Няма начин да ме убедиш в обратното. Все едно да пробваш да направиш същото за Ковачич и Игуаин :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 05 юни 2017 23:15

за мен Мората е най-надценения нападател изобщо в света :?

колкото и да се опитвам да му гледам силен мач все не се получава.....да не говорим, че 90 % от головете му се на празна врата :mrgreen:

не случайно Зизу го е закотвил на пейката и изгледи да му гласува доверие няма и не вярвам да има
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 05 юни 2017 23:26

Virgil Van Dijk also one of three names who are/were on Manchester United centre back target list - Lindelof, Keane, Van Dijk

Върни се в “Манчестър Ю”