Това за Де Хея се оказа партенка. Кой малоумник ще прави подобен трансфер на прага на важен мач?
Не че Навас не е професионалист, и че няма да се раздава на финала, но нищо не пречи да се изчака и след него, ако действително има такъв интерес.
Трансферни спекулации - Лято 2025
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Furious_Monk
Re: Трансферни спекулации - Лято 2017
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Furious_Monk написа:Това за Де Хея се оказа партенка. Кой малоумник ще прави подобен трансфер на прага на важен мач?
Не че Навас не е професионалист, и че няма да се раздава на финала, но нищо не пречи да се изчака и след него, ако действително има такъв интерес.
Директорите на Дортмунд и Гьотце?

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Furious_Monk
Те там търсеха обратния ефект. Смятаното за предателство от страна на феновете действие на Гьотце като опит да обедини всички за един последен напън. Не се получи, но имаше повече от смисъл от това да разконцентрираш титулярния си вратар няколко дена преди финала.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Спекулациите за Линдельоф стават още по-усилени.
30 млн + 5млн. бонуси.
За Семедо нямало оферта, само интерес.
30 млн + 5млн. бонуси.
- Scholesy93
- Контакти:
tevez написа:Спекулациите за Линдельоф стават още по-усилени.
30 млн + 5млн. бонуси.
Така е по-приемливо.Нямам някакво особено мнение за Линдельоф, но и за Байи нямах, пък той се оказа качествен.Моуриньо поне за защитници има нюх.
Само да попитам-кой е агентът на Семедо и шведа?Че това много прилича на работа на Мендеш...
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
На шведа е Hasan Cetinkaya.
Ако има истина в спекулациите за Линдельоф, това навярно означава, че Фил Джоунс остава извън сметките на Моуриньо. Така си мисля.
Между другото, доста общи елементи откривам между тях, като маниер на игра, тази по-силова игра с тяло, печелене на въздушните топки, за сметка на пъргавостта/финеса, които наблюдаваме например при Бейли, което ме навежда на тази идея, отделно че шведът е и по-млад, без сериозни травми в последните години, което на практика си е една дългосрочна инвестиция. Скандинавската школа винаги е "раждала" подобен род мощни и надеждни с една дума защитници, някои от които направиха сериозна кариера именно във Висшата лига.
Например Рони Йонсен
При това положение аз лично съм за този трансфер.
Едва ли ще има особени проблеми с адаптацията в Англия, едно на ръка че се е учил и от ветерана Луизао, което също е голям плюс.
Между другото, доста общи елементи откривам между тях, като маниер на игра, тази по-силова игра с тяло, печелене на въздушните топки, за сметка на пъргавостта/финеса, които наблюдаваме например при Бейли, което ме навежда на тази идея, отделно че шведът е и по-млад, без сериозни травми в последните години, което на практика си е една дългосрочна инвестиция. Скандинавската школа винаги е "раждала" подобен род мощни и надеждни с една дума защитници, някои от които направиха сериозна кариера именно във Висшата лига.
Например Рони Йонсен

При това положение аз лично съм за този трансфер.
Едва ли ще има особени проблеми с адаптацията в Англия, едно на ръка че се е учил и от ветерана Луизао, което също е голям плюс.
Смоулинг по вероятно, но тоя не е нищо повече вероятно. Трябва ви някое наистина топ име за да командва защитата.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- Scholesy93
- Контакти:
Гризман явно ще демонстрира лоялност.Евала, футболът има нужда от такива играчи.Прецакващо за нас обаче.Сто на сто ще направим някакъв звезден трансфер в атака, въпросът е кой точно ще докараме.Санчез би ми бил първи избор, но той си е създаден за Байерн.Аубамеянг е почти сигурен за ПСЖ, а и има сходна характеристика като Рашфорд, като изключим фактът че бележи три пъти повече от него де.Лукаку май остава единствената опция, но не ми е много по вкуса-пак ще има високи топки в последните минути.Дано слуховете за Белоти и Перишич не са верни-няма да дадат нещо ново на отбора.Иска ми се да погледнем към Германия- Усмане Дембеле, Форсберг и Дъглас Коща са доста дейни по крилото.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Високи топки ще има независимо кой купите или не купите. Ако търсите гол в последните минути, може и централния защитник да отиде като таран или Фейлани, но високи топки ще има. 

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]