Трансферни спекулации - Лято 2025

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Трансферни спекулации - Лято 2017

Мнениеот rhaegar » 01 юни 2017 14:38

Зависи, ако и той беше натиснал за трансфер, може би щяхте да се разберете за едни 70-80м. Сега под тия 100, няма как да стане.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 01 юни 2017 15:33

O Jogo are reporting Benfica’s president is in Manchester to agree the transfer of Lindelof & Semedo for a total of €95m.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 01 юни 2017 15:36

rhaegar написа:Зависи, ако и той беше натиснал за трансфер, може би щяхте да се разберете за едни 70-80м. Сега под тия 100, няма как да стане.

Съмнява ме, че щеше да прави скандали.Цената е ясна открай време на Гризман, въпросът е дали клубът е готов да я плати и дали Гризман иска при нас.Като ни знам-сто на сто сме готови със сумата, въпросът е какви са плановете на франсето.С тази новина Гризман почти сигурно ще иска да напусне-Атлетико и без това изостават от Реал и Барса, сега им отнеха възможността да ъпгрейднат състава.Предстои да разберем дали ние сме му желаната дестинация.Определено не искам ситуацията с Ди Мария-той лятото се готвеше за ПСЖ, само че с финансовия феърплей нямаха възможност да го купят на цената, която Флорентино Перез искаше.Затова дойде при нас, една година разходи фланелката, следващото лято отказа да тренира и след няколко дена вече обличаше тениската на парижани и целуваше ръката на шейхчетата.
Иначе за момента най-страхотната новина за всички фенове на ВЛ, с изключение на феновете на Арсенал, е че Венгер е с нов двугодишен договор!Да му е честит!Още дълго да ни радва в Арсенал! :twisted: Поне един евентуален конкурент за следващия сезон отпадна.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 01 юни 2017 15:38

tevez написа:
O Jogo are reporting Benfica’s president is in Manchester to agree the transfer of Lindelof & Semedo for a total of €95m.

Дано не е вярно.Линдельоф съм му гледал няколко мача, не ми се струва като нещо особено.А на позицията на Семедо сме бетон.
По-скоро медиите си чешат езиците, което е добре, защото не успяват да подушат истинските истории и няма да има като миналото лято сапунката с Погба.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 01 юни 2017 15:40

Забраната на Атлетико не влияе по никакъв начин на изходящите трансфери. На Атлетико не им е позволено да регистрират нови футболисти до 01.01.2018г. Дори могат да ги купуват, просто не могат да ги ползват. Ако Юнайтед и Атлетико се договорят за 80млн €, тогава толкова ще плати Юнайтед. Но ако някой плати 100-те млн €, записани в клаузата, тогава няма да има никакви преговори с клуба. Само с играча.

Разбира се в следствие на забраната Атлетико няма да искат да продават никакви играчи, защото няма да могат да регистрират нови на тяхно място, съответно няма да отстъпят и цент от цената на Гризман или който и да е друг играч, който има клауза за откупуване.

Последните слухове са:
- Охладили сме интереса си към Гризман.
- От Евертън искали 100 млн £ за Лукако.
- Отказали сме оферта от 60 млн € за Де Хеа от Реал Мадрид.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 юни 2017 15:46

Jackxxx написа:
Разбира се в следствие на забраната Атлетико няма да искат да продават никакви играчи, защото няма да могат да регистрират нови на тяхно място, съответно няма да отстъпят и цент от цената на Гризман или който и да е друг играч, който има клауза за откупуване.

Е именно де, това ми беше мисълта. Ако можеха да го заменят, може би щяха да са по-склонни да отстъпят от цената, но сега......

Честно казано, не вярвам Жозе да даде второ поредно лято 100м за един играч. Не съм и съвсем убеден, че Погба беше изцяло негов избор, но и той и клубът знаеха, че трябва да тропнете по масата един вид, в стил "още сме тук, можем да дадем пари и звездите искат при нас", та затова не се противи. По-скоро би ги инвестирал в двама-трима (в трима трудно, с днешните цени), които да подсилят повече от една позиция.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 юни 2017 16:48

Обамеянг може да вземе сигурно за 60% от тези пари и като нищо ще му свърши повече работа. Да видим какво ще стане де...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 01 юни 2017 16:53

Thsmith написа:Обамеянг може да вземе сигурно за 60% от тези пари и като нищо ще му свърши повече работа. Да видим какво ще стане де...

Той е договорен май за ПСЖ за 70 млн :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 юни 2017 17:09

Договорен : 0 Той и Уилям примерно беше уж договорен за Спърс. Щом още не е подписал, всичко е възможно.
Просто смятам, че той ще му свърши повече работа. По работоспособен е и по бърз, а явно и по евтин. Единствения недостатък е ако Габон се класира за смешната им купа.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 01 юни 2017 17:12

Thsmith написа:Договорен : 0 Той и Уилям примерно беше уж договорен за Спърс. Щом още не е подписал, всичко е възможно.
Просто смятам, че той ще му свърши повече работа. По работоспособен е и по бърз, а явно и по евтин. Единствения недостатък е ако Габон се класира за смешната им купа.

Е да откраднеш играч от Спърс е лесно, виж от шейховете е по-трудна работа :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Манчестър Ю”