Трансферни спекулации - Лято 2025

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Re: Трансферни спекулации - Лято 2017

Мнениеот Scholesy93 » 25 май 2017 12:43

Не не не, не Ромеро.Страхотен е за втори вратар, но сложим ли го титуляр ще повтори Клаудио Браво.Задължително нови договори за Де Хея, Карик и Ерера.На испанците празен чек ако трябва, това е гръбнакът на отбора.Нали имаме много пари, да ги използваме.
Гризман каза, че 6 от 10 е в Юнайтед.Вече е 8 от 10 след осигуряване на ШЛ.Погба ще го докара до 9 от 10, а с 85 милиона паунда от наша страна нещата са готови.Пожелавам си да разкараме Джоунс, Блинд, Дармиан, Фелайни(сори, ама вчера Рио неколкократно го хвали за високите топки, ама също така призна, че в клуб като МЮ такъв тип играч няма как да бъде харесан от феновете), Руни и Ибрата.Въпреки че за последния се двоумя-от пет години се повтаря, че бил стар и вече няма да може да играе.Като нищо и от контузията ще се върне в топ форма и ще е полезен в клуба.Но ако му се предложи нов договор ще трябва да му резнем заплатата, а и минутите.А там Златан ще ни поздрави майките.Иска ми се да докараме Гризман, Ерик Дайър, Майкъл Кийн, Рикардо Родригез. Като гледам тези четиримата ще ги докараме за 200 милиона.Няма смисъл от Бейл, Хамес и тем подобни.Имат класа, но Бейл вече не е за ВЛ, а Моуриньо като го види Хамес как го мързи да играе в защита и веднага ще го извади от състава.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 май 2017 12:45

Какъв нов договор за Де Хея, като миналата година подписа за 4 години?

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 25 май 2017 12:51

tevez написа:Какъв нов договор за Де Хея, като миналата година подписа за 4 години?

Поправка-по-миналата.Вече има две години, а Реал пак почват да играят игрички.Слухчета, агентчета, в скоро време очаквам жената пак да почне да разправя как в Мадрид щяло да бъде по-добре от Манчестър.Две години са нищо за играч от калибъра на Де Хея. Въпреки че имаме пари, а той е професионалист-предпочитам да го задържим тези две години и да го изгубим за без пари през 2019, отколкото да го продадем.Съмнява ме, че ще тръгне да се цупи и да разправя как бил роб в клуба(който помни 2008 година сагата знае за какво говоря)
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 май 2017 12:55

Повече ме притеснява Ерера, който има една година от договора.
Но той ще преподпише, защото му се играе в Юнайтед, отделно сега беше избран за най-добър играч от феновете, и няма да иска да ги разочарова, а и изглежда щастлив. Играе редовно, с новия договор ще взима още повече пари, пък и вече в ШЛ ще играем.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 25 май 2017 12:58

JackPackage написа:Честита тенекия, пъпеш! :lol: Добре дошли в евромачовете във вторник и сряда :mrgreen:

То, Хамес (60-70), Гризман (100), Бейл (70-80), без тия негрите от Байерн - то тва са 250+ млн ве :?
И то без да сте взели играчи на други постове, дето ви трябват - бекове, халф централен :roll:
Инфантино ще ви вземе лиценза заради ФФП :mrgreen: Ще трябва Юнайтед ъф Манчестър да ви погълне дружеството и да слагате тире :mrgreen:

Ще мирише на изгорели вестници в 21:45!

Прогнозният бюджет е между 200 и 300 млн паунда :mrgreen: То и за Челси и Сити се говореше нещо подобно. Английските клубове ще фалират банките, ако изкарат толкова пари от сметките :twisted:

За Де Хеа четох, че е готов да си намали финансовите претенции, за да иде в Реал. Нямат толкова пара да му плащат - взима 200 бинки на седмица, което за вратар си е бая :oops:

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 25 май 2017 13:32

tevez написа:Повече ме притеснява Ерера, който има една година от договора.
Но той ще преподпише, защото му се играе в Юнайтед, отделно сега беше избран за най-добър играч от феновете, и няма да иска да ги разочарова, а и изглежда щастлив. Играе редовно, с новия договор ще взима още повече пари, пък и вече в ШЛ ще играем.

Мен много ме съмнява да го искат в Барса.Биткаджия е, за Англия има нелоша техника, ама в сравнение с Шави, Иниеста, Ракитич доста изостава технически.Не е техния тип играч.Освен ако Валверде хептен не е умрял да го докара.Но в Каталуня ще искат сериозно марково име в центъра-Верати доста повече им пасва на идеологията, няма да се учудя и за Де Брюн да се хвърлят.Но Ерера е наш човек, дано тази една година от договора да е просто защото не му се е занимавало с глупости през сезона а е искал да се концентрира върху футболната страна на нещата.ЛВГ ту го пускаше, ту не го пускаше, но така като гледам Моу си го направи твърд титуляр.Английския му е станал перфектен на Ерера, явно има дългосрочни планове при нас.Дано бързо подпише нов договор и не го мислим.
То ще е голяма пародия през 2017 да разкараме Швайни, продадем Шнайдерлин, изгубим Ерера за жълти стотинки, а Фелайни да е с нов договор :lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 май 2017 18:33

MuFc1878 написа:
JackPackage написа:Честита тенекия, пъпеш! :lol: Добре дошли в евромачовете във вторник и сряда :mrgreen:

То, Хамес (60-70), Гризман (100), Бейл (70-80), без тия негрите от Байерн - то тва са 250+ млн ве :?
И то без да сте взели играчи на други постове, дето ви трябват - бекове, халф централен :roll:
Инфантино ще ви вземе лиценза заради ФФП :mrgreen: Ще трябва Юнайтед ъф Манчестър да ви погълне дружеството и да слагате тире :mrgreen:

Ще мирише на изгорели вестници в 21:45!

Прогнозният бюджет е между 200 и 300 млн паунда :mrgreen: То и за Челси и Сити се говореше нещо подобно. Английските клубове ще фалират банките, ако изкарат толкова пари от сметките :twisted:

Еми Реал Мадрид беше горе долу на вашия хал в момента при връщането на Перез и първия прозорец му трябваха £220 млн на първи трансферен прозорец за да започне гръбнака и още толкова за да го завърши през следващите години. И тук говорим при горе долу 2 пъти по евтини играчи и повече. Прави сметка колко пари трябва да хвърлите.

Според мен към момента само Валенсия, Ерера и Погба са достатъчно добри за борба за всички фронтове. Де Хеа също, но при него е въпросително състоянието дали ще остане. Това са 3 или 4 ма от 11, може да си правите сметката.

Честно казано, ако бях на мястото на Моуриньо бих се насочил към Менди, Дъглас Коща, Матуиди, Бакайоко, Обамеянг и Бонучи, но се съмнявам да оцеля кой знае колко от това което реално би се случило. Интересно ми е да видя какви попълнения очакват повечето от вашите фенове и какви искат де.

--
пп Фейлани според мен не трябва да го махате. Просто не е за титуляр. Иначе може да върши много работа като резерва в последните минути. Било то за да посрещна балоните в защита или за да ги посреща в другото поле при щурм за гол от ваша страна ; ) Като е свеж е доста по ефективен на втория етаж.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 май 2017 18:51

"Пред мен има много оферти от Англия и от чужбина. Това трябва да реша. Трябва да взема някои решения. Ще говоря със семейството ми и след това ще реша. Ще направя това през следващите няколко седмици", заяви Рууни.

Рууни + кеш = Лукаку? :roll: Всички страни ще са доволни.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 май 2017 18:57

Евертън няма да лапнат тази въдица ; )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 май 2017 19:11

Оферти от Англия казва Рууни.
Освен Евертън кои ще са другите отбори, които да го искат.
Според мен точно "карамелите" ще искат да го вземат, ще завърши кариерата си при тях, а е ясно, че Лукаку няма как да го задържат, след този сезон, който направи.

Върни се в “Манчестър Ю”