Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 10 авг 2013 18:20

Много хора забравят кой стои зад гърба на Мойс...И още нещо от както аз съм фен на футболен клуб Манчестър Юнайтед НИКОГА,АБОСЛЮТНО НИКОГА не е стоял въпроса да се правят трансфери на всяка цена.Всяка година слушам как нямаме вратар(Бартез,Боснич,Таиби,) или централни защитници (не знам колко от вас си спомнят началото на кариерите на Рио,Видич,О'Шей,Браун в Ман Юнайтед).Как не може да се разчита на "твърде млад отбор" и как с "твърде млад отбор" не може да се стане шампион и трябва да правим трансфери(справка "твърде младия отбор" направи дубъл,а няколко години след това спечели требъл).Как няма кой да замени в центъра на отбраната Брус и Палистър.Как след като Кантона си замине няма да влезем в тройката.Как след като Кийн се откаже няма кой да го замени.Как след като РВН и Бекъм бяха буквално изгонени отбора ни ще осиротее.Как след продажбата на Роналдо и отказа за нов договор на Тевез едва ли не ще се борим за оцеляване...и след всичките тези "как" винаги се говореше гръмогласно за трансфери...От 91-ва година съм фен на Юнайтед и може би вече поне от 15 години слушам как Юнайтед нищо не играе и как догодина няма да бъде шампион защото не се е подсилил подобаващо.Дай Боже,ДАЙ БОЖЕ още 15 години да продължава това пелтечене.ДА разликата от САФ и Мойс е огромна,но....в първото изречение от коментара ми е "ключа" ;)...а и пътя вече е дълбоко отъпкан;)

GGMU!!!
Изображение

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 11 авг 2013 01:27

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Много хора забравят кой стои зад гърба на Мойс...И още нещо от както аз съм фен на футболен клуб Манчестър Юнайтед НИКОГА,АБОСЛЮТНО НИКОГА не е стоял въпроса да се правят трансфери на всяка цена.Всяка година слушам как нямаме вратар(Бартез,Боснич,Таиби,) или централни защитници (не знам колко от вас си спомнят началото на кариерите на Рио,Видич,О'Шей,Браун в Ман Юнайтед).Как не може да се разчита на "твърде млад отбор" и как с "твърде млад отбор" не може да се стане шампион и трябва да правим трансфери(справка "твърде младия отбор" направи дубъл,а няколко години след това спечели требъл).Как няма кой да замени в центъра на отбраната Брус и Палистър.Как след като Кантона си замине няма да влезем в тройката.Как след като Кийн се откаже няма кой да го замени.Как след като РВН и Бекъм бяха буквално изгонени отбора ни ще осиротее.Как след продажбата на Роналдо и отказа за нов договор на Тевез едва ли не ще се борим за оцеляване...и след всичките тези "как" винаги се говореше гръмогласно за трансфери...От 91-ва година съм фен на Юнайтед и може би вече поне от 15 години слушам как Юнайтед нищо не играе и как догодина няма да бъде шампион защото не се е подсилил подобаващо.Дай Боже,ДАЙ БОЖЕ още 15 години да продължава това пелтечене.ДА разликата от САФ и Мойс е огромна,но....в първото изречение от коментара ми е "ключа" ;)...а и пътя вече е дълбоко отъпкан;)

GGMU!!!

Във голяма грешка си , САФ НЯМА ДА СЕ МЕСИ във работата на Мойс . Във това може да си сигурен , няма как да допусне да му срива реномето на новият треньор . И е много прав , никой няма да има респект от Мойс , ако САФ " стои зад гърба му " . ТОВА Е 1000 % сигурно .

Така , че Мойс не е САФ и никога няма да бъде . Няма как със не толкова добри играчи да ни направи шампиони и колкото по-рано го разбере , толкова по-добре . За съжаление Клев , Андо , Ашли , Валенсия , Уелбек , Уаза , Флетчър ,Бебе , Македа и "крилото" Кагава . Не показват добра игра и САМО САФ може да ги изцеди и да стане шампион. А това да слагаш Кагава крило е чутовна глупост , САФ нямаше читаво крило и се наложи да го пробва , но сега може да се КУПИ .
Не ме разбирайте погрешно, не искам оставката на Мойс и може да постигне успехи ( даже и да не постигне нещо голямо , това няма значение ) , НО МОЙС не е САФ.

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 11 авг 2013 10:30

[wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q71/s720x720/1017005_621502391213889_1902042605_n.jpg[/wrapimg]
Нали никой не го искаше. :?

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 11 авг 2013 11:53

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Много хора забравят кой стои зад гърба на Мойс...И още нещо от както аз съм фен на футболен клуб Манчестър Юнайтед НИКОГА,АБОСЛЮТНО НИКОГА не е стоял въпроса да се правят трансфери на всяка цена.Всяка година слушам как нямаме вратар(Бартез,Боснич,Таиби,) или централни защитници (не знам колко от вас си спомнят началото на кариерите на Рио,Видич,О'Шей,Браун в Ман Юнайтед).Как не може да се разчита на "твърде млад отбор" и как с "твърде млад отбор" не може да се стане шампион и трябва да правим трансфери(справка "твърде младия отбор" направи дубъл,а няколко години след това спечели требъл).Как няма кой да замени в центъра на отбраната Брус и Палистър.Как след като Кантона си замине няма да влезем в тройката.Как след като Кийн се откаже няма кой да го замени.Как след като РВН и Бекъм бяха буквално изгонени отбора ни ще осиротее.Как след продажбата на Роналдо и отказа за нов договор на Тевез едва ли не ще се борим за оцеляване...и след всичките тези "как" винаги се говореше гръмогласно за трансфери...От 91-ва година съм фен на Юнайтед и може би вече поне от 15 години слушам как Юнайтед нищо не играе и как догодина няма да бъде шампион защото не се е подсилил подобаващо.Дай Боже,ДАЙ БОЖЕ още 15 години да продължава това пелтечене.ДА разликата от САФ и Мойс е огромна,но....в първото изречение от коментара ми е "ключа" ;)...а и пътя вече е дълбоко отъпкан;)

GGMU!!!

Във времена на кардинални промени,силна конкуренция и недостатъчно качество в състава/оттеглянето на сър Алекс...надграждането с класни трансфери е не само обективна необходимост,но и жизненоважна цел за Манчестър Юнайтед!
Т.нар цикъл на този отбор към сезон 2013/2014(1-2-3-4 етап) е точно между 3-4 ниво,което е ясна индикация че в отбора са нужни целесъобразни промени,надграждане и освежаване.
Ако трябва да детайлизираме и изведем(постфактум),какво се случва с Юнайтед(непосредсвено) след съществена промяна(Кантона,Бекъм,Кийн,Роналдо),то ситуацията е следната:Кантона(1996/1997)-1997/1998-2-място,Бекъм(2002/2003)-2003/2004-3-място,Рой Кийн(2005)-2005/2006-2-място,Роналдо-Тевес(2008/2009)-2009/2010-2-място.
Ясно се вижда,че тези промени в действителност оказват негативно влияние,което в крайна сметка се отразява и върху крайното класиране на отбора!
*1997-Шампиони * 2003-Шампиони *2005*Вице *2009-Шампиони
1998:1999/2000/2001--3-поредни титли.
2004-2005-2006(Най-лошият период в ерата на сър Алекс),извод:Оттеглянето на Бекъм и Рой Кийн,всъщност е оказало най-неблагоприятно влияние върху Юнайтед.
2007-2008-2009:3-поредни титли.
2010-2011-2012-2013-2/4 титли.
Извод:Циклите/промените/тенденциите,са доста съществен индикатор(влияещ пряко) върху представянето на Манчестър Юнайтед ;)
*тенденция(след 3-поредни/21век):2002-X 2003-V 2004-X 2005-X 2006-X=1/5(титли)
2010-X 2011-V 2012-X 2013-V=2/4
*Тенденция четни сезони(21-век):2002-X 2004-X 2006-X 2008-V 2010-X 2012-X=1/6(титли)
Последна промяна от smoothc на 11 авг 2013 12:23, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 11 авг 2013 12:09

smoothc на 11 Авг 2013 10:53

Във времена на кардинални промени,силна конкуренция и недостатъчно качество в състава/оттеглянето на сър Алекс...надграждането с класни трансфери е не само обективна необходимост,но и жизненоважна цел за Манчестър Юнайтед!

ТОВА Е ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА.

Заради уродите ГЕЙЗЪР обаче,всичко върви надолу.
Вместо да похарчат минумум 100-150мл лири за подсилване,което е жизнено важно след напускането на БОГА,те казаха НЕ.
Но сега ще им излезе през г..тази алчнoст. ;)
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 11 авг 2013 13:30

DmG написа:

GGMU!!!

Във голяма грешка си , САФ НЯМА ДА СЕ МЕСИ във работата на Мойс . Във това може да си сигурен , няма как да допусне да му срива реномето на новият треньор . И е много прав , никой няма да има респект от Мойс , ако САФ " стои зад гърба му " . ТОВА Е 1000 % сигурно .

Така , че Мойс не е САФ и никога няма да бъде . Няма как със не толкова добри играчи да ни направи шампиони и колкото по-рано го разбере , толкова по-добре . За съжаление Клев , Андо , Ашли , Валенсия , Уелбек , Уаза , Флетчър ,Бебе , Македа и "крилото" Кагава . Не показват добра игра и САМО САФ може да ги изцеди и да стане шампион. А това да слагаш Кагава крило е чутовна глупост , САФ нямаше читаво крило и се наложи да го пробва , но сега може да се КУПИ .
Не ме разбирайте погрешно, не искам оставката на Мойс и може да постигне успехи ( даже и да не постигне нещо голямо , това няма значение ) , НО МОЙС не е САФ.

Изивнявай много,но мислиш адски на дребно...Първото което е виж интервюто на САФ след мача със Суонзи и какво казва за "новия мениджър".Второ...като казвам "седи зад гърба" имам предвид като аура,като знания,като фигура...и все пак точно САФ избра Мойс за мениджър на Юнайтед.От къде ти хрумна,че ще му се меси в работата не знам.Трето....само тотален идиот не би се възползвал от знанията и опита на САФ ..."Още преди началото на сезона във Висшата лига новият мениджър на "дяволите" Дейвид Мойс вече поиска помощ от Сър Алекс Фъргюсън.

"Всеки ден говоря с него и го моля за съвети. Искам, когато започнат мачовете, той да присъства на всеки един от тях. Страх ме е да не объркам някоя смяна например", призна Мойс. "Няма как да го надмина. Никой не може. Аз мога само да се опитам да направя така, че отборът да побеждава. Не си правя илюзии"

Самия САФ е искал съвети от Рон Аткинсън и сър Мат...Това се нарича приемственост.
Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 11 авг 2013 13:33

"Всеки ден говоря с него и го моля за съвети. Искам, когато започнат мачовете, той да присъства на всеки един от тях. Страх ме е да не объркам някоя смяна например", призна Мойс. "Няма как да го надмина. Никой не може. Аз мога само да се опитам да направя така, че отборът да побеждава. Не си правя илюзии"

Що за респект ще има сред играчите, ако и за най-малкото нещо се допитва до Сър Алекс :|

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 11 авг 2013 13:36

smoothc написа:

GGMU!!!

Т.нар цикъл на този отбор към сезон 2013/2014(1-2-3-4 етап) е точно между 3-4 ниво,което е ясна индикация че в отбора са нужни целесъобразни промени,надграждане и освежаване.
Ако трябва да детайлизираме и изведем(постфактум),какво се случва с Юнайтед(непосредсвено) след съществена промяна(Кантона,Бекъм,Кийн,Роналдо),то ситуацията е следната:Кантона(1996/1997)-1997/1998-2-място,Бекъм(2002/2003)-2003/2004-3-място,Рой Кийн(2005)-2005/2006-2-място,Роналдо-Тевес(2008/2009)-2009/2010-2-място.
Ясно се вижда,че тези промени в действителност оказват негативно влияние,което в крайна сметка се отразява и върху крайното класиране на отбора!
*1997-Шампиони * 2003-Шампиони *2005*Вице *2009-Шампиони
1998:1999/2000/2001--3-поредни титли.
2004-2005-2006(Най-лошият период в ерата на сър Алекс),извод:Оттеглянето на Бекъм и Рой Кийн,всъщност е оказало най-неблагоприятно влияние върху Юнайтед.
2007-2008-2009:3-поредни титли.
2010-2011-2012-2013-2/4 титли.
Извод:Циклите/промените/тенденциите,са доста съществен индикатор(влияещ пряко) върху представянето на Манчестър Юнайтед ;)
*тенденция(след 3-поредни/21век):2002-X 2003-V 2004-X 2005-X 2006-X=1/5(титли)
2010-X 2011-V 2012-X 2013-V=2/4
*Тенденция четни сезони(21-век):2002-X 2004-X 2006-X 2008-V 2010-X 2012-X=1/6(титли)

Аз също смятам,че имаме нужда от нови попълнения на определени постове,но не мисля,че са нужни на всяка цена...просто защото очевидно не можем да вземем тези които искаме.Ставахме шампиони и без Кантона,Кийн,Бекъм и т.н...ставахме многократно шампиони и без Шиърър,Роналдиньо,Снайдер,Азар и т.н...

Дайте шанс на Мойс ;)Утопия е да се мисли,че той не иска най-добрто за Юнайтед и едва ли не той е виновен за "кривата" ни трансферна политика.
Изображение

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 11 авг 2013 13:41

MuFc1878 написа:

Що за респект ще има сред играчите, ако и за най-малкото нещо се допитва до Сър Алекс :|

Интересна логика...Може би ще спре да кани футболистите на разговорите му с Фърги.
Изображение

Върни се в “Манчестър Ю”