Трансферни спекулации - Лято 2025
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферни спекулации - Зима 2017
Аз лично очаквах, че ще се отървете малко от широчина за сметка на някой по класен играч, но явно остава за лятото.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Не, не, класен играч през зимата, нали се сещаш,...сложно е
Лятото вече ще се проведе и заключително "кастрене" на играчи и добавяне на няколко финални щрихи за цялостен завършен вид на Манчестър Юнайтед(на Моуриньо).
Потенциалните напускащи са едно 4-5 минимум, буквално от всяка зона по един играч.
p.s.
Аз лично бих искал да се насочим към следните футболисти(на прима виста):
Ван Дайк, Рабио, Наинголан, Бейл
Раджата и Рабио ще паснат перфектно в условията на Висшата лига, особено белгиецът е чук, притежава абсолютно всички атрибути на топ халфовете/агресивните топ халфове на Манчестър Юнайтед от близкото минало - Кийно/Скоулси/Смит.

Лятото вече ще се проведе и заключително "кастрене" на играчи и добавяне на няколко финални щрихи за цялостен завършен вид на Манчестър Юнайтед(на Моуриньо).
Потенциалните напускащи са едно 4-5 минимум, буквално от всяка зона по един играч.
p.s.
Аз лично бих искал да се насочим към следните футболисти(на прима виста):
Ван Дайк, Рабио, Наинголан, Бейл
Раджата и Рабио ще паснат перфектно в условията на Висшата лига, особено белгиецът е чук, притежава абсолютно всички атрибути на топ халфовете/агресивните топ халфове на Манчестър Юнайтед от близкото минало - Кийно/Скоулси/Смит.
Последна промяна от smoothc на 31 яну 2017 20:53, променено общо 2 пъти.
За Наинголан и аз подкрепям.
Другият от Серия А, който ми харесва и имам желание да го видя с екипа на Юнайтед, е Инсиние.
Другият от Серия А, който ми харесва и имам желание да го видя с екипа на Юнайтед, е Инсиние.
Иво, Инсине ми е стара мъка, недей така
Виж какво пише тук
Иначе от Серия А и Франция 1 на този етап има страхотен микс от потенциал, особено сред офанзивните играчи.
Само съжалявам онзи отбор, който ще извади пачки за Дибала, е**** прехваленото лапенце.
Икарди е класи над него, въпреки че и той има доста трески за дялане, но все пак е в пъти за предпочитане.
Много харесвам и Бен Йедер от Севиля.
Бейл, Инсине, както и Флоренци са ми много, много любими футболисти.
Много харесвам и Нианг от Милан, Кевин-Принс Боатенг също е/бе идеален за Висшата лига.

от smoothc на 15 Фев 2013 16:04
Подготвил съм и друг уникален играч,който засенчва повечето от прехвалените 19-20 годишни таланти,които водени от стремежа за слава и сравнение с великите,са готови да продадат таланта и потенциала си,а след време горчиво съжаляват за това.
Сър Алекс понякога е казвал,за някои страхотни играчи,че примерно през 2004г е можел да го вземе за малко пари или пък,че е изпуснал някого в последния момент и т.нт.....та,за да не говори така и за следващия играч,силно се надявам да го забележи или вече,ако го е направил още това лято или най-много следващата година,да му предложи оферта,защото такъв талант просто не трябва да бъде изпускан-за нищо на света,в сравнение....за сметка на разни анонимници като Ник Пауъл,Бебета и Обертановци,за които бе платено общо над 15млн,а полза-никаква![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NR1iw2t3BB0[/youtube]
Лоренцо Инсине-в момента играч на Наполи,който ще става все по-добър и по-добър
Иначе от Серия А и Франция 1 на този етап има страхотен микс от потенциал, особено сред офанзивните играчи.
Само съжалявам онзи отбор, който ще извади пачки за Дибала, е**** прехваленото лапенце.
Икарди е класи над него, въпреки че и той има доста трески за дялане, но все пак е в пъти за предпочитане.
Много харесвам и Бен Йедер от Севиля.
Бейл, Инсине, както и Флоренци са ми много, много любими футболисти.
Много харесвам и Нианг от Милан, Кевин-Принс Боатенг също е/бе идеален за Висшата лига.
Последна промяна от smoothc на 31 яну 2017 21:16, променено общо 1 път.
Инсиине от няколко сезона го наблюдавам активно и се чудя как топ отборите не са погледнали към него. Поне като официален интерес аз не знам. Може и много пари да му иска Аурелио Де Лаурентис, но определно си заслужават.
Другият, който прави впечатление, но лично аз отскоро го наблюдявам, е Белоти от Торино.
Нианг ще имаш възможност да го видиш във Висшата лига с екипа на Уотфорд. В Милан не успя да се докаже, няма гол от октомври месец, пропусна 2 дузпи и шансовете му се изпариха. Сега ще видим какво ще направи в Уотфорд, но той е малко от ония, на които природата е дала много физика, но малко интелект.
Другият, който прави впечатление, но лично аз отскоро го наблюдявам, е Белоти от Торино.
Нианг ще имаш възможност да го видиш във Висшата лига с екипа на Уотфорд. В Милан не успя да се докаже, няма гол от октомври месец, пропусна 2 дузпи и шансовете му се изпариха. Сега ще видим какво ще направи в Уотфорд, но той е малко от ония, на които природата е дала много физика, но малко интелект.
Ох, да не вземе да ни вкара Нианг, Иво, не предизвиквай съдбата
Понеже знам, че се интересуваш доста от Серия А, бих ти споделил кои играчи ми хващат окото в последните години, визирайки основно топ отборите.
От Ювентус - Пянич
От Рома - Флоренци, Наинголан,
От Наполи - Инсине, Кулибали
От Милан - Донарума, Де Шильо

Понеже знам, че се интересуваш доста от Серия А, бих ти споделил кои играчи ми хващат окото в последните години, визирайки основно топ отборите.
От Ювентус - Пянич
От Рома - Флоренци, Наинголан,
От Наполи - Инсине, Кулибали
От Милан - Донарума, Де Шильо
Пянич, Наинголан, Инсине са топ играчи в момента.
Флоренци е с тежка контузия.
Кулибали все още ми е странен. Има чудесна физика, добра бързина, но не може да се нарече топ защиник. Не е като Киелини, Бонучи. Някой път прави невероятни мачове, а друг път бърка по много наивен начин. Нещо като съотборника му Рейна. Нашият Байи е по-хладнокръвен, по-техничен, по-поливалентен.
Донарума прави най-силно впечатление в Милан, но все още е на 17. Тепърва ще се развива и ще видим докъде ще стигне.
Де Шилио е като нашият Дармиан. В никакъв случай топ бек.
За мен много добро бъдеще има пред Бернардески(22г) от Фиорентина, Франк Кеси (20г) от Аталанта, Джовани Симеоне (21г) Дженоа и Балде Кейта(21г) Лацио.
Сигурно има и други, но тези към ги гледал и са ми направили много добро впечатление.
Флоренци е с тежка контузия.
Кулибали все още ми е странен. Има чудесна физика, добра бързина, но не може да се нарече топ защиник. Не е като Киелини, Бонучи. Някой път прави невероятни мачове, а друг път бърка по много наивен начин. Нещо като съотборника му Рейна. Нашият Байи е по-хладнокръвен, по-техничен, по-поливалентен.
Донарума прави най-силно впечатление в Милан, но все още е на 17. Тепърва ще се развива и ще видим докъде ще стигне.
Де Шилио е като нашият Дармиан. В никакъв случай топ бек.
За мен много добро бъдеще има пред Бернардески(22г) от Фиорентина, Франк Кеси (20г) от Аталанта, Джовани Симеоне (21г) Дженоа и Балде Кейта(21г) Лацио.
Сигурно има и други, но тези към ги гледал и са ми направили много добро впечатление.
tevez написа:За Наинголан и аз подкрепям.
играчите с ръст на градинско джудже са патентовани за барса : 0
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
играчите с ръст на градинско джудже са патентовани за барса
E, при тях преобладават, но като цяло всеки отбор си има по един-двама дребосъка

В съвременния футбол е страхотен лукс да имаш такива играчи - бързи, повратливи и като лалугери да се промушват през противниковите защити.
p.s.
Барселона как пък не се насочиха към "Шуменския Деко", дори и физиономията му бие на латинос

ебати лукса ; ) Такива гноми хич не ми харесва да виждам на който и да е терен 

A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]