Трансферни спекулации - Лято 2025

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Трансферни спекулации - Зима 2017

Мнениеот Thsmith » 31 яну 2017 16:18

Аз лично очаквах, че ще се отървете малко от широчина за сметка на някой по класен играч, но явно остава за лятото.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 31 яну 2017 20:41

Не, не, класен играч през зимата, нали се сещаш,...сложно е :)

Лятото вече ще се проведе и заключително "кастрене" на играчи и добавяне на няколко финални щрихи за цялостен завършен вид на Манчестър Юнайтед(на Моуриньо).
Потенциалните напускащи са едно 4-5 минимум, буквално от всяка зона по един играч.

p.s.
Аз лично бих искал да се насочим към следните футболисти(на прима виста):
Ван Дайк, Рабио, Наинголан, Бейл
Раджата и Рабио ще паснат перфектно в условията на Висшата лига, особено белгиецът е чук, притежава абсолютно всички атрибути на топ халфовете/агресивните топ халфове на Манчестър Юнайтед от близкото минало - Кийно/Скоулси/Смит.
Последна промяна от smoothc на 31 яну 2017 20:53, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 31 яну 2017 20:51

За Наинголан и аз подкрепям.
Другият от Серия А, който ми харесва и имам желание да го видя с екипа на Юнайтед, е Инсиние.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 31 яну 2017 20:58

Иво, Инсине ми е стара мъка, недей така :) Виж какво пише тук
от smoothc на 15 Фев 2013 16:04
Подготвил съм и друг уникален играч,който засенчва повечето от прехвалените 19-20 годишни таланти,които водени от стремежа за слава и сравнение с великите,са готови да продадат таланта и потенциала си,а след време горчиво съжаляват за това.
Сър Алекс понякога е казвал,за някои страхотни играчи,че примерно през 2004г е можел да го вземе за малко пари или пък,че е изпуснал някого в последния момент и т.нт.....та,за да не говори така и за следващия играч,силно се надявам да го забележи или вече,ако го е направил още това лято или най-много следващата година,да му предложи оферта,защото такъв талант просто не трябва да бъде изпускан-за нищо на света,в сравнение....за сметка на разни анонимници като Ник Пауъл,Бебета и Обертановци,за които бе платено общо над 15млн,а полза-никаква :oops:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NR1iw2t3BB0[/youtube]

Лоренцо Инсине-в момента играч на Наполи,който ще става все по-добър и по-добър ;)

Иначе от Серия А и Франция 1 на този етап има страхотен микс от потенциал, особено сред офанзивните играчи.
Само съжалявам онзи отбор, който ще извади пачки за Дибала, е**** прехваленото лапенце.
Икарди е класи над него, въпреки че и той има доста трески за дялане, но все пак е в пъти за предпочитане.
Много харесвам и Бен Йедер от Севиля.

Бейл, Инсине, както и Флоренци са ми много, много любими футболисти.
Много харесвам и Нианг от Милан, Кевин-Принс Боатенг също е/бе идеален за Висшата лига.
Последна промяна от smoothc на 31 яну 2017 21:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 31 яну 2017 21:16

Инсиине от няколко сезона го наблюдавам активно и се чудя как топ отборите не са погледнали към него. Поне като официален интерес аз не знам. Може и много пари да му иска Аурелио Де Лаурентис, но определно си заслужават.
Другият, който прави впечатление, но лично аз отскоро го наблюдявам, е Белоти от Торино.

Нианг ще имаш възможност да го видиш във Висшата лига с екипа на Уотфорд. В Милан не успя да се докаже, няма гол от октомври месец, пропусна 2 дузпи и шансовете му се изпариха. Сега ще видим какво ще направи в Уотфорд, но той е малко от ония, на които природата е дала много физика, но малко интелект.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 31 яну 2017 21:24

Ох, да не вземе да ни вкара Нианг, Иво, не предизвиквай съдбата :)

Понеже знам, че се интересуваш доста от Серия А, бих ти споделил кои играчи ми хващат окото в последните години, визирайки основно топ отборите.
От Ювентус - Пянич
От Рома - Флоренци, Наинголан,
От Наполи - Инсине, Кулибали
От Милан - Донарума, Де Шильо

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 31 яну 2017 22:17

Пянич, Наинголан, Инсине са топ играчи в момента.
Флоренци е с тежка контузия.
Кулибали все още ми е странен. Има чудесна физика, добра бързина, но не може да се нарече топ защиник. Не е като Киелини, Бонучи. Някой път прави невероятни мачове, а друг път бърка по много наивен начин. Нещо като съотборника му Рейна. Нашият Байи е по-хладнокръвен, по-техничен, по-поливалентен.

Донарума прави най-силно впечатление в Милан, но все още е на 17. Тепърва ще се развива и ще видим докъде ще стигне.
Де Шилио е като нашият Дармиан. В никакъв случай топ бек.

За мен много добро бъдеще има пред Бернардески(22г) от Фиорентина, Франк Кеси (20г) от Аталанта, Джовани Симеоне (21г) Дженоа и Балде Кейта(21г) Лацио.
Сигурно има и други, но тези към ги гледал и са ми направили много добро впечатление.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 31 яну 2017 22:52

tevez написа:За Наинголан и аз подкрепям.
Другият от Серия А, който ми харесва и имам желание да го видя с екипа на Юнайтед, е Инсиние.

играчите с ръст на градинско джудже са патентовани за барса : 0

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 31 яну 2017 22:56

играчите с ръст на градинско джудже са патентовани за барса

E, при тях преобладават, но като цяло всеки отбор си има по един-двама дребосъка :)
В съвременния футбол е страхотен лукс да имаш такива играчи - бързи, повратливи и като лалугери да се промушват през противниковите защити.

p.s.
Барселона как пък не се насочиха към "Шуменския Деко", дори и физиономията му бие на латинос :)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 31 яну 2017 23:05

ебати лукса ; ) Такива гноми хич не ми харесва да виждам на който и да е терен :lol:

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Манчестър Ю”