Мнениеот Scholesy93 » 12 яну 2017 18:03
Е все пак има една година още с Арсенал по договор.А и след година става на 30.Нищо не се знае все пак.40 милиона може и да са достатъчни, но ако Реал и Пеп решат да се включат в наддаването, цената може да стигне и 70 милки.
За мен това е единственото попълнение, което ни трябва за нападението.Шитваме Руни в Китай, Лингард, Марсиал, Мики и Санчез са по крилата, Ибрата нападател, а Раш му е опция, Погба и Мата зад нападателя.Фелата е с нов договор, Ерера е най-постоянният ни играч, Карик сигурно пак ще избута още един сезон на добро ниво.Аз три години все си казвам, че ни трябва нов дефанзивен халф да поеме щафетата от Карик, но пичът стабилно си играе на добро ниво като Гигс и рижата дори и на тези годинки.
Двама защитника може би са нужни.За мен Тони В е бетон вдясно.Вляво е въпросителна-Шоу явно няма да го бъде, Блиндаря е прекалено бавен за ляв бек, а Дармиан едва онзи ден го видях да центрира качествено.Гледам за Дани Роуз почна да се пише, но преговорите с Тотнъм хич няма да са лесни.Същевременно Волфсбург са в свободно падане, продадоха Дракслер, а лятото и Родригез ще е на пазара.За централните защитници се двоумя-Моу си е спец по защитата и даже Рохо и Джоунс почнаха да играят на ниво, а аз тях ги бях отписал в началото на сезона.Реално не знам вече кой от тях играе добре заради моментната форма и Моуриньо и кой е успял да се превърне в топ куолити защитник.Вчера гледах Ван Дайк-тоя съсипа Пуул.Обра всички високи топки, бърз е, капитан е, така че явно има лидерски качества, а на всичкото отгоре е доста добър с топка в краката.Вчера той беше причината гегенпресена на Клоп да бъде нулиран-човекът даде доста добри дълги пасове, оттам е достатъчно централният нападател да ги свали тези пасове на крака на Редмънд или Тадич, които са си бързи, и високата преса на Пуул изведнъж носи дивиденти за светците.Ние такъв защитник нямаме-Рохо, Джоунс и Смоу такива пасове не могат, а Блинд ги може, но пък защитата ни страда когато е на терена.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.