Трансферни спекулации - Лято 2025

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Re: Трансферни спекулации - Лято 2016

Мнениеот t0bl3ro_bg » 01 юли 2016 18:06

http://www.webcafe.bg/sportcafe/futbol- ... _Mhitaryan

Малко цифри за Ибрахимович и Мкхитарян

Колко и да не харесвам някого, не отричам цифрите и статистиките, защото това няма как да бъде сторено.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 юли 2016 18:16

Ще се сетиш ;)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 01 юли 2016 20:01

It's Zlatan Time...

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 01 юли 2016 21:05

CSKA69 написа:UltraBlue, добър анализ и аз съм съгласен с някои от нещата, които казваш, с други не напълно - това е чарът на футбола и на гледните точки за него ;) Наистина може би попресилих изказването си с определението, че Моуриньо практикува 100-процентово катеначо след периода си в Интер, това не е съвсем вярно, но струва ми се именно в Италия той изчисти своята визия за футбола докрай, периодите в Испания и Англия след това са само следствие - това е моята генерална теза. Добър пример си дал с първия полуфинал с Интер срещу Барса, цялата му кампания през този втори сезон в Италия беше като на парад и аз лично я считам за най-силната в кариерата му. Но също така си припомням и изключително БЕЗЛИЧНОТО му отпадане предната година от Манчестър Юнайтед на осминафинал, ако не бъркам - в тези два мача Интер не игра нищо друго, освен класическо италианско катеначо, а Златан Ибрахимович изглеждаше самотен и безпомощен на върха на атаката ;) Помня и първото миланско дерби през есента на 2008-а, когато Анчелоти го надигра тактически (следващия сезон Моу му го върна, като отстрани Челси на Анчелоти в ШЛ)...

За Реал си казах мнението и то не се различава много от вашето, с тънкия нюанс, че на мен като цяло неговият стил ми се струваше крайно неподходящ за клуб като Реал, а и някак си несправедливо беше идеализирането на португалеца, спиращ по този начин доминацията на Барса и сатанизирането няколко години по-рано на един Фабио Капело, който колкото и смешно да изглежда от днешна гледна точка, може да изнесе цяла лекция на повечето съвременни треньори, включително и Моуриньо, как се играе в защита ;) :idea:

За последния период в Челси имам по-особено мнение, тъй като ако тръгнем да сравняваме с първия път, когато Моу пое отбора (2004 г), става дума за два различни по своята специфика състави.. Първият малко или много беше изграден от италианеца Раниери и Моуриньо просто му инсталира своя манталитет на победител, докато сега завари един тим, който в предните няколко години се беше люшкал както като състав, така и чисто игрoво - Сколари и Хидинк от една страна, Бенитез и Ди Матео от друга; АВБ от трета.. Моуриньо през първия сезон се опита да повтори трика си от първия си престой - да ги накара да си повярват, че са победители и тн - не се получи особено и за мен лично той записа един безличен сезон.. Вторият сезон той направи необходимите корекции в състава според визията си и въпреки това се опита да спечели първенството отново тарикатски - да, Челси играеха приятен футбол в първата половина за да натрупат някаква преднина в класирането, след това беше просто игра на защита на тази преднина... Помня победата над Юнайтед на Ван Гаал с 1 на 0 на Стамфорд Бридж - доста по катеначовски... Също така отпаданията му от Шампионската лига през тези два сезона - от Атлетико на полуфинала и от ПСЖ на четвъртфинала бяха скандални заради същият този безличен футбол, демонстриран от Моуриньовия Челси.. Трябва да се отбележи и че Моу беше надигран тактически от Симеоне и дори от Блан, взел си поука от прдходното му отпадане..
Какво се обърка в третия му сезон в Челси е същия въпрос, който всеки мадридист си задава за третия му сезон в Реал.. Чел съм всякакви догадки, всякакви мнения, но си спомням именно едно изказване на Капело от есента на миналата година (няколко месеца преди да уволнят Моу), в което той каза, че не вижда как Моуриньо може да оправи ситуацията в Челси, защото подобно на тази в Реал (откъдето са му и източниците на италианецa), Моу просто ''изгаря'' потенциала на състава за година и половина, за да постигне бързи резултати и връщане назад няма.. Ще видим сега в Юнайтед как ще е...

Съгласен съм с това, което си написал. Съгласен съм с теб и за това, че нещо в начина му на водене на отборите и мачовете се промени, но по скоро това се случи накъде в периода м/у 2-та и 3-та му година в Реал, отколкото в Интер. Може това да е някакво следствие от работата му в Италия, не знам. Надявам се че сега си е взел поука и пак ще видим най-доброто от него, и дано това да стане в Юнайтед.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 01 юли 2016 22:12

Голям, огромен, велик! Добре дошъл, Златан Ибрахимович! :twisted:

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 02 юли 2016 13:07

Изображение

Нещо леко странично - залозите Погба да отиде в Ман Юнайтед са спрени.
Не вярвам някога да се върне.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 02 юли 2016 15:06

MuFc1878 написа:

Байи, Ибра, Мики......какво следва? Това с Погба не го вярвам. Кога Жозе е давал такива пари за един играч? Та той не искаше да купи Шоу за 30 милки.

Никой не те кара да вярваш в нещо ;))

Изображение

Ще го видим тоз герой какво ще направи

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 02 юли 2016 15:10

Борусия Дортмунд потвърдиха, че Мхитарян напуска и ще се присъедини към нас !
Изображение[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 02 юли 2016 15:39

Страхотна новина за Мика!
Чакаме официалното представяне :)

Върни се в “Манчестър Ю”