MASTER_COOL написа:Man Utd agree £26.3m transfer fee with Borussia Dortmund for Henrikh Mkhitaryan - Sky sources
Tоя па за к'во ни е .. Играе когато си поиска
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
MASTER_COOL написа:Man Utd agree £26.3m transfer fee with Borussia Dortmund for Henrikh Mkhitaryan - Sky sources
То и аз харесвам Кагава, но при нас не направи почти нищо.
Шинджи Кагава е един от най-добрите футболисти в света, а сега играе по 20 минути в Манчестър Юнайтед по лявото крило. Къса ми се сърцето. Изскачат ми сълзи в очите. Най-добрата позиция за Кагава е в центъра на полузащитата. Той е атакуващ полузащитник с много добър нюх към гола, един от най-добрите, които някога съм виждал“, сподели специалистът.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:А едно време тук се пишеше Кагава > Азар![]()
![]()
![]()
smoothc написа:То и аз харесвам Кагава, но при нас не направи почти нищо.
Лош мениджмънт(спрямо неговите качества), което започна с безумната идея на сър Алекс да го сложи на крилото, няколко контузии, които му секнаха адаптацията, след това и Мойс не успя да го интегрира адекватно, така че...в случая основната вина носят мениджърите, а не толкова японецът, който си е марков играч, но дори още Клоп през 2012-2013 към средата на сезона беше казал:Шинджи Кагава е един от най-добрите футболисти в света, а сега играе по 20 минути в Манчестър Юнайтед по лявото крило. Къса ми се сърцето. Изскачат ми сълзи в очите. Най-добрата позиция за Кагава е в центъра на полузащитата. Той е атакуващ полузащитник с много добър нюх към гола, един от най-добрите, които някога съм виждал“, сподели специалистът.
Толкова по темата Кагава!
MASTER_COOL написа:Ти защо не опиташ в ясновидството ?![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост