Трансферни спекулации - Лято 2025

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Re: Трансферни спекулации - Лято 2016

Мнениеот t0bl3ro_bg » 27 юни 2016 10:08

MASTER_COOL написа:Man Utd agree £26.3m transfer fee with Borussia Dortmund for Henrikh Mkhitaryan - Sky sources

Tоя па за к'во ни е .. Играе когато си поиска

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 27 юни 2016 10:11

Сериозно ли го мислиш това ??? :shock: :o :shock:

Най - добрият играч в Бундеслигата за миналата година !
В 52 мача е отбелязал 23 гола и е подал за други 32 !

Най - искрено Ви моля, МИСЛЕТЕ преди да пишете ГЛУПОСТИ :evil:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 27 юни 2016 10:21

Да, мисля го !
Този няма с какво да ни бъде полезен, ДАНО се вземе, за да РАЗБЕРЕШ ГЛУПОСТИТЕ МИ ;)
То и аз харесвам Кагава, но при нас не направи почти нищо, а виждаме какво прави навсякъде другаде.

Този нежняр ще свиква 1-2 сезона, а третия няма да го чака дори, защото Моуриньо ще го е забил стабилно резерва.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 юни 2016 11:11

То и аз харесвам Кагава, но при нас не направи почти нищо.

Лош мениджмънт(спрямо неговите качества), което започна с безумната идея на сър Алекс да го сложи на крилото, няколко контузии, които му секнаха адаптацията, след това и Мойс не успя да го интегрира адекватно, така че...в случая основната вина носят мениджърите, а не толкова японецът, който си е марков играч, но дори още Клоп през 2012-2013 към средата на сезона беше казал:
Шинджи Кагава е един от най-добрите футболисти в света, а сега играе по 20 минути в Манчестър Юнайтед по лявото крило. Къса ми се сърцето. Изскачат ми сълзи в очите. Най-добрата позиция за Кагава е в центъра на полузащитата. Той е атакуващ полузащитник с много добър нюх към гола, един от най-добрите, които някога съм виждал“, сподели специалистът.

Толкова по темата Кагава!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 27 юни 2016 11:23

А едно време тук се пишеше Кагава > Азар :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Арменеца е добър играч, стига да си върши работата и да помага и на тези зад него Моу ще го направи основен играч :roll:
Най-вероятно ще играе зад Ибра, ама не знам Марсиал на крилото ли ще е или на пейката :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 27 юни 2016 11:27

JackPackage написа:А едно време тук се пишеше Кагава > Азар :lol: :mrgreen: :mrgreen:

То си беше вярно до едно време.Япончето направо газеше в Дойчово, после отиде в ЮТД работата се счупи.Азарко от друга страна не успе да повтори миналия сезон, ще видим и догодина как ще се представи.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 27 юни 2016 12:13

Интересно ще е да вземем и Златан и Мхитарян. Първия ще го играе таран, 10 метра напред, 10 метра назад, а другия ще снове зад него в празните пространства. Марсиал, ще остане от ляво и ще налазва, но какво ще правим от дясно? Бейл? :mrgreen: Ама вземем ли ги тия двамата това означава, че Рашфорд отива на пейката и не се знае колко ще играе.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 27 юни 2016 13:05

smoothc написа:
То и аз харесвам Кагава, но при нас не направи почти нищо.

Лош мениджмънт(спрямо неговите качества), което започна с безумната идея на сър Алекс да го сложи на крилото, няколко контузии, които му секнаха адаптацията, след това и Мойс не успя да го интегрира адекватно, така че...в случая основната вина носят мениджърите, а не толкова японецът, който си е марков играч, но дори още Клоп през 2012-2013 към средата на сезона беше казал:
Шинджи Кагава е един от най-добрите футболисти в света, а сега играе по 20 минути в Манчестър Юнайтед по лявото крило. Къса ми се сърцето. Изскачат ми сълзи в очите. Най-добрата позиция за Кагава е в центъра на полузащитата. Той е атакуващ полузащитник с много добър нюх към гола, един от най-добрите, които някога съм виждал“, сподели специалистът.

Толкова по темата Кагава!

Същото може да се повтори и с този ако бъде взет. Не всеки обича да играе при Моуриньо, макар и да бъде омаян, че ще бъде първи избор и т.н.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 27 юни 2016 13:06

Ти защо не опиташ в ясновидството ? :lol: :)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 27 юни 2016 13:42

MASTER_COOL написа:Ти защо не опиташ в ясновидството ? :lol: :)

Защото си ми взел позицията и я държиш здраво с две ръце ;)
Да не ти казвам и какво друго си хванал с две ръце

Върни се в “Манчестър Ю”