vasilnv написа:Моу е способен да задържи Де Хея, убеден съм. Дано го направи. Иначе според мен Ромеро за резерва става.
От защитниците според мен Рохо със сигурност ще напусне или поне няма да се разчита на него толкова. За мен няма качества да играе в този отбор. Дармиан също имаше труден сезон, не знам какво ще го прави Моу. Ако обаче не разчита на него, класен десен бек е задължителен. Отляво ще разчита на Шоу, евентуално Джаксън и Блинд могат да го заменят, ако има нужда. Централните защитници... Смолинг изглежда сигурен. Аз бих дял шанс и на Джоунс. Вярно е, че след последната му контузия е в трагична форма, ама той май е по-млад от Лингард, въпреки че имам чувството , че е в отбора от цяла вечност. Според мен някой измежду Варан и Стоунс е задължителен, а защо не и двамата.![]()
От халфовете, колкото и да ми е тъпо, според мен Ерера няма да намери място в отбора. Адски отдаден играч е, но може би просто няма класата. Дано все пак ме опровергае. Един добър подавач, с нужната физика, ще е приоритет според мен. Коке е идеален, ама не мисля че ще напусне Атлети. Лингард мисля, че няма да има същата роля в отбора, каквато имаше през този сезон. Едно дясно крило сто процента ще се вземе, говори се за Вилиан, обаче не вярвам. Депай ще преоткрие себе си при Моу. Може с Марсиал да играят по двете крила, а в атака да ползваме Ибрата (евентуално), Рашфорд и Рууни, ако не го преквалифицира в халф. Но е сигурно, че ще почнем сезона с поне трима нападатели. Абе интересно лято ни очаква.
WOW

Ако моу не го свали на Земята още с идването
Ибрахимович дойде ли, в отбора няма да е спокойно изобщо и ще се изпокарат яко