Трансферни спекулации - Лято 2025
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферни спекулации - Лято 2016
Е, говорим за АМС, не дефанзивен.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- t0bl3ro_bg
Сега е моментът Варан да бъде взет!!!
Thsmith написа:Също би ми било интересно да чуя очакванията и желанията ви за напускащите.
Вратари - Де Хея + нов, според мен Ромеро няма да остане. А не мисля, че има качествата, за да е резерва на СТЕНАТА.
Защитници - Смолинг, Рохо,Дармиан, Менса, Джаксън, Шоу,(Блинд ще остане, но ДАНО не играе като централен). Мисля, че ще се махнат Джоунс, Валенсия, Макнеър, а за Варела и Блекет нямам идея, може би под наем някъде. Както се вижда трябва КЛАСЕН централен защитник, десен бек, и още един централен, но по-опитен, който да няма против да е резерва. Шоу мисля, че ще е титуляр на левия бек. Много пари се дадоха за него и ще го налага. Естествено дано да си върне формата.
Халфове - Йънг, Мата, Перейра, Янузай, Депай, Карик може би са чао.
Шнайдерлинг, Швайни, Фелайни, Ерера, Блинд, Лингард би трябвало да останат. Трябва също много класен халф в центъра, някой като Погба, а на крилата също трябва сериозно подсилване.
Нападатели - Рашфорд, Рууни, Марсиал - Марсиал зависи на каква позиция ще го използва, ако е централен нападател, а Рууни зад него, то ще трябва две много серизни крила като класа, защото дори да остане Депай и Мата, не ми вдъгхват доверие. Ако играе на крилото, ще е нужен нападател - Ибра, Лукаку, Бензема, Лаказет, Гризман, Аубамеянг, Икарди и т.н От огромна класа трябва да е.
Така че очаквам вратар, 2ма централни защитници(Един от Стоунс или Варан няма да е зле), един дефанзивен (Наинголан), някой който да гради играта (Хамес), две крила и нападател.
Аз се съмнявам, че Моуриньо ще налага някой и е готов да се съобразява с дадена сума за него. Или играеш сега или не играеш изобщо. При него няма такива сантименти, дори той да ги е дал тези пари. Той(Шоу) ще е енигма за нас преди да почне сезона. Не се знае как му се е отразила контузията.
Блинд е изключено да играе централен защитник. По скоро център нападател, но не и защитник : )
Според мен ще има сериозна променя в защитата и събиране на състава. Знаем, че той не използва широк състав за разлика от Ван Гаал и предполагам, че доста ще лимитира броя на играчите. Само Смолинг ми изглежда сигурен, а другите са големи неизвестни до колко ще му се харесат и кои ще запази. Фил ако е здрав спорд мен ще остане.
Блинд е изключено да играе централен защитник. По скоро център нападател, но не и защитник : )
Според мен ще има сериозна променя в защитата и събиране на състава. Знаем, че той не използва широк състав за разлика от Ван Гаал и предполагам, че доста ще лимитира броя на играчите. Само Смолинг ми изглежда сигурен, а другите са големи неизвестни до колко ще му се харесат и кои ще запази. Фил ако е здрав спорд мен ще остане.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- t0bl3ro_bg
Thsmith написа:Блинд е изключено да играе централен защитник. По скоро център нападател, но не и защитник : )
Блинд няма да се задържи много при Моуриньо,защото прави много лековати грешки.
Моу е способен да задържи Де Хея, убеден съм. Дано го направи. Иначе според мен Ромеро за резерва става.
От защитниците според мен Рохо със сигурност ще напусне или поне няма да се разчита на него толкова. За мен няма качества да играе в този отбор. Дармиан също имаше труден сезон, не знам какво ще го прави Моу. Ако обаче не разчита на него, класен десен бек е задължителен. Отляво ще разчита на Шоу, евентуално Джаксън и Блинд могат да го заменят, ако има нужда. Централните защитници... Смолинг изглежда сигурен. Аз бих дял шанс и на Джоунс. Вярно е, че след последната му контузия е в трагична форма, ама той май е по-млад от Лингард, въпреки че имам чувството , че е в отбора от цяла вечност. Според мен някой измежду Варан и Стоунс е задължителен, а защо не и двамата.
От халфовете, колкото и да ми е тъпо, според мен Ерера няма да намери място в отбора. Адски отдаден играч е, но може би просто няма класата. Дано все пак ме опровергае. Един добър подавач, с нужната физика, ще е приоритет според мен. Коке е идеален, ама не мисля че ще напусне Атлети. Лингард мисля, че няма да има същата роля в отбора, каквато имаше през този сезон. Едно дясно крило сто процента ще се вземе, говори се за Вилиан, обаче не вярвам. Депай ще преоткрие себе си при Моу. Може с Марсиал да играят по двете крила, а в атака да ползваме Ибрата (евентуално), Рашфорд и Рууни, ако не го преквалифицира в халф. Но е сигурно, че ще почнем сезона с поне трима нападатели. Абе интересно лято ни очаква.
От защитниците според мен Рохо със сигурност ще напусне или поне няма да се разчита на него толкова. За мен няма качества да играе в този отбор. Дармиан също имаше труден сезон, не знам какво ще го прави Моу. Ако обаче не разчита на него, класен десен бек е задължителен. Отляво ще разчита на Шоу, евентуално Джаксън и Блинд могат да го заменят, ако има нужда. Централните защитници... Смолинг изглежда сигурен. Аз бих дял шанс и на Джоунс. Вярно е, че след последната му контузия е в трагична форма, ама той май е по-млад от Лингард, въпреки че имам чувството , че е в отбора от цяла вечност. Според мен някой измежду Варан и Стоунс е задължителен, а защо не и двамата.
От халфовете, колкото и да ми е тъпо, според мен Ерера няма да намери място в отбора. Адски отдаден играч е, но може би просто няма класата. Дано все пак ме опровергае. Един добър подавач, с нужната физика, ще е приоритет според мен. Коке е идеален, ама не мисля че ще напусне Атлети. Лингард мисля, че няма да има същата роля в отбора, каквато имаше през този сезон. Едно дясно крило сто процента ще се вземе, говори се за Вилиан, обаче не вярвам. Депай ще преоткрие себе си при Моу. Може с Марсиал да играят по двете крила, а в атака да ползваме Ибрата (евентуално), Рашфорд и Рууни, ако не го преквалифицира в халф. Но е сигурно, че ще почнем сезона с поне трима нападатели. Абе интересно лято ни очаква.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо подготвя оферта на стойност 10 милиона паунда за младия талант на Уест Хам Рийс Оксфорд, твърди "The Sun". Според изданието португалският специалист иска да започне лятната селекция на тима именно с привличането на 17-годишния централен защитник на "чуковете".
Тийнейджърът, който записа 12 мача за лондончани през изминалия сезон във всички турнири, е следен и от Ливърпул.
Признавам си, че за първи път го чувам този Оксфорд.
tevez написа:Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо подготвя оферта на стойност 10 милиона паунда за младия талант на Уест Хам Рийс Оксфорд, твърди "The Sun". Според изданието португалският специалист иска да започне лятната селекция на тима именно с привличането на 17-годишния централен защитник на "чуковете".
Тийнейджърът, който записа 12 мача за лондончани през изминалия сезон във всички турнири, е следен и от Ливърпул.
Признавам си, че за първи път го чувам този Оксфорд.
Аз си спомням още първия кръг, когато Уест Хям биха Арсенал 2:0, Оксфорд дебютираше и направи смешни всички халфове на Арсенал, много силно впечатление ми направи. В последствие не получи много шансове, но си е талант момчето. Въпросът е там, че от академията имаме достатъчно такива момчета. Не смятам, че ни е необходим такъв трансфер.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Трансфери
След Европейското
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Ръководството и запалянковците на Севиля научиха изключително неприятна за тях новина - спортният директор Рамон Мончи взе решение да напусне андалуския клуб, съобщи "AS".
47-годишният бивш вратар на Севиля е получил изгодно предложение от Манчестър Юнайтед и вече е уведомил ръководителите на испанския клуб, че напуска и ще отиде на "Олд Трафорд" при Жозе Моуриньо.
Мончи работи като директор в Севиля от 2000 г. и бе считан за архитекта на успехите на отбора в последните години. Той е известен с уникалната си способност да набелязва и купува евтино страхотни таланти от Франция, Португалия, Украйна и други страни