Трансферни спекулации - Лято 2025

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Re: Трансферни спекулации - Зима 2016

Мнениеот soad » 31 дек 2015 15:44

100% ще пръснем още една торба пари през Януари, дано поне вземем правилните хора.

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 01 яну 2016 17:40

Върху Андерсон нямам големи наблюдения, но от това, което съм виждал е може би един от най-бързите футболисти.
Лукаку е класа. Ще видим какво ще стане, но определено ни трябва нападател/крило.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 яну 2016 17:45

tevez написа:Това са пари на вятъра.
Трябва ни нападател!

Искате ли си Фалкао? :mrgreen:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Paul Scholes
Контакти:

Мнениеот Paul Scholes » 01 яну 2016 18:29

rhaegar написа:
tevez написа:Това са пари на вятъра.
Трябва ни нападател!

Искате ли си Фалкао? :mrgreen:

По-добре да останем без нападател, отколкото да взимаме Фалкао... :lol:
Здраейти

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 02 яну 2016 01:16

Искате ли си Фалкао?

Аз го искам :)
Ако съм му мениджър 10 гола не му мърдат, ама...не съм :)
Класен играч, специален играч, с когото трябва да се работи най-вече психологически.
Тежката травма, омагьосаният кръг в Юнайтед, преходът в Челси - тотално му объркаха съзнанието и както някой се майтапеше от Ел Тигре, стана Ел Котьо.
Истината е, че Ван Гаал му **** майката с извратената си философия, потисна го(както и останалите офанзивни играчи) и това му дойде вече в повече особено след контузията. Той просто не прилича на себе си, най-вече като страст и радост от играта.
Мислех си, че Жозе ще му върне настроението, но поради една или друга причина не успя, отделно че и пак получи някаква травма, после дойде кризата в Челси...изобщо яко се оплетоха в калта нещата.
Между другото, помня и неговия единствен гол за Челси - срещу Палас(с глава), след асист.на Педро отдясно.
Беше трудна ситуация, но дори с риск от тежък сблъсък с вратаря, той се хвърли на плонж - нещо което и в Юнайтед нерядко правеше между другото.
Както знаете той е отличен в играта с глава, въпреки не особено високия си ръст за нападател.
Защо го казвам това?
Защото това показва, че този човек осъзнава отговорността и иска отново да възвърне старата си форма!
Много старателен, колективно настроен, непрекъснато в движение(нещо по което страшно си приличат с Тевес, точно поради това аз направих и по-рано паралел между двамата), но сякаш не можеше да се отпусне при откачалката Ван Гаал - нерядко след пропуск го помня как гледаше виновно към скамейката.
Иначе при головете си личеше колко лично приема нещата, емоцията, феновете също много му се радваха, изобщо имаше химия както се казва, но безумията на Ван Гаал и неефективното му управление на нападението го взеха в жертва,...а и не само него.

p.s.Миналата година както имаше и лека латино еуфория в началото - Фалкао, Ди Мария, Мата, Ерера + опита на Рууни и Ван Перси...с правилно управление на ротациите/формата на играчите и подчертано атакуващ режим на игра, мисля че Челси най-малкото със сигурност щяха да си имат сериозен конкурент за титлата.
Но Ван Гаал неглижира този лукс и привилегия... и от раз започна с експерименталната-апатичност и приказки за процеси и философия, които след година и половина ни докара до ей тази картинка, която виждате в момента.
Лабиринт от безумия и непрекъсната неизвестност, тревожност и дори гняв към всичко.
Това, феновете да искат любимия отбор да загуби, само и само да бъде уволнен..."безценно"!

Потребителски аватар
stanislava_
Контакти:

Мнениеот stanislava_ » 02 яну 2016 07:57

Ето нападател
Manchester United have recalled striker Will Keane from his loan at Preston North End.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 02 яну 2016 13:56

До Уил Кийн ли опряхме?
22-23 годишен вече не е толкова "млада" възраст за един футболист.
В последните 10 години от Академията се "излюпиха" няколко нападатели, които бяха определяни като таланти и реално единственият, който успя да направи име се оказа...Дани Уелбек.
Нищо лично, но представете си значи...щом Дани Уелбек е по-по-най, какво говори това за нивото на "талантите" в тази Академия.
Да, на фона на всички останали той изглежда като топ класа, но реално погледнато Уелбек никога не се е славил като качествен нападател. Той е по-скоро поливалентен атакуващ футболист, добър пример за колективизъм(отборен играч), с умение да пресира и да се бори(издръжлив е като цяло) и ако му се поставят точните указания 10 гола са сезон най-вероятно ще ги направи, но за повече...просто няма този голмайсторски нюх.
Един Хари Кейн няма качествата на Уелбек(скорост, издръжливост), но пък има отличен голмайсторски нюх и точно поради тази причина...дори и да не е в най-добра спортна форма, той пак ще си мушне едно 10 гола на сезон.
Докато тези 10 гола за Уелбек(дори в най-добрата си форма) са една наистина доста висока топка.
Голмайсторският нюх е точно това - от нищо да правиш нещо :)
Има много нападатели, за които влизането в серия и силна форма е определящо за броя на головете, а има и такива, които просто вкарват по дефолт както се казва - без това да зависи пряко от формата им.
Центрираш му - засича я, пускаш му пас 1:1 с вратаря - с един удар на вътрешен и гол и т.н.т...
В Юнайтед към момента кризата с нападението не е толкова поради липсата на широчина, а главно поради липсата на систематизация към атаката, управление на офанзивния режим, което за съжаление не е от вчера или днес.

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 02 яну 2016 14:20

А само си спомнете какво нападение имахме с Берба, Роналдо, Тевез и Рууни.. Голове, класа, талант, разнообразие, импровизация. После и Ван Перси през сезон 2012/2013, който наниза 26 гола във ВЛ и ни спечели титлата с невероятна игра. Липсва ни доказан класен нападател. Мисля, че доста неща биха се променили ако го имаме. Убеден съм, че покрай един такъв нападател и Марсиал, и Мемфис ще просперират.

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 02 яну 2016 14:37

Лукаку е човека. ;)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 яну 2016 16:06

stanislava_ написа:Ето нападател
Manchester United have recalled striker Will Keane from his loan at Preston North End.

Тоя има 1 гол в 20 мача за Престън......
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Манчестър Ю”