Аякс - Манчестър Юнайтед 16.02.2012г
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Аякс - Манчестър Юнайтед 16.02.2012г
Бербатов винаги играе слабо при гостуванията,затова не го е взел.
ivo77 написа:Бербатов винаги играе слабо при гостуванията,затова не го е взел.
Няма значение Chicharito да не е голова машина този и другите сезони ?

-
- Контакти:
Контузен е.
keepmovinn написа:Контузен е.
Треньорска контузия.....
като ви гледам разширения състав струва ми се, че вие наистина ще вземете да подцените този мач, което за мен означава, че утре детето-чудо Кристиян Ериксен отново ще наказва и ще донесе победа за другия ми любим отбор след Ливърпул 

[center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]
Dzheff написа:като ви гледам разширения състав струва ми се, че вие наистина ще вземете да подцените този мач, което за мен означава, че утре детето-чудо Кристиян Ериксен отново ще наказва и ще донесе победа за другия ми любим отбор след Ливърпул
Напротив, съставът показва, че се подхожда повече от сериозно към мача. Аякс са хубав отбор, но са слабички в момента и ще бъдат отнесени без много да се напрягаме даже.

ivo77 написа:Бербатов винаги играе слабо при гостуванията,затова не го е взел.
Това на база на гостуванията, в които игра този сезон ли го казваш?
За Гигс добре-трябваше да си почине малко.Ама кой ще смени Евра?
[wrapimg=]http://29.media.tumblr.com/tumblr_lxt00pHhi61qcs3bmo5_250.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/9/26/1317045511841/Manchester-United-and-Man-005.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/9/26/1317045511841/Manchester-United-and-Man-005.jpg[/wrapimg]
Bianco написа:За Гигс добре-трябваше да си почине малко.Ама кой ще смени Евра?
Фрайърс
You know how good you are, you know the jersey you're wearing, you know what it means to everyone here and don't ever let yourself down. The expectation is always there.
- Sir Alex Ferguson
- Sir Alex Ferguson
Фъргюсън: Бербатов е контузен
Димитър Бербатов е с контузия и това причината да не попадне в групата на Манчестър Юнайтед за мача от Лига Европа с Аякс в четвъртък. Новината потвърди мениджърът на „червените дяволи“ сър Алекс Фъргюсън.
По-рано през деня, шампионите на Англия отлетяха за Холандия, където гостуват утре, а с отбора не заминаха Бербатов, Райън Гигс и Патрис Евра.
Шотландският спец заяви, че българинът и уелсецът са с контузии и заради това са останали на Острова.
„Райън Гигс и Димитър Бербатов са контузени“, обясни Фъргюсън.
„Дадохме почивка на Патрис Евра. Беше емоционална седмица за него и мисля, че беше правилно да му дадем почивка. Но разполагаме със силен състав“, добави мениджърът на Юнайтед.
„В момента се намираме в добра форма. Футболисти се връщат след контузии, което ни помага. Със сигурност ще се опитам да пусна най-силния състав, с който разполагам.
Димитър Бербатов е с контузия и това причината да не попадне в групата на Манчестър Юнайтед за мача от Лига Европа с Аякс в четвъртък. Новината потвърди мениджърът на „червените дяволи“ сър Алекс Фъргюсън.
По-рано през деня, шампионите на Англия отлетяха за Холандия, където гостуват утре, а с отбора не заминаха Бербатов, Райън Гигс и Патрис Евра.
Шотландският спец заяви, че българинът и уелсецът са с контузии и заради това са останали на Острова.
„Райън Гигс и Димитър Бербатов са контузени“, обясни Фъргюсън.
„Дадохме почивка на Патрис Евра. Беше емоционална седмица за него и мисля, че беше правилно да му дадем почивка. Но разполагаме със силен състав“, добави мениджърът на Юнайтед.
„В момента се намираме в добра форма. Футболисти се връщат след контузии, което ни помага. Със сигурност ще се опитам да пусна най-силния състав, с който разполагам.