Има ли двоен стандарт към Манчестър Юнайтед ?
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Има ли двоен стандарт към Манчестър Юнайтед ?
Пак ще го напиша-от фенове на отбор, който е безобразно толериран в последните десетина години е срамота да се говори за съдийски отсъждания. В последните два мача категорично се видя какво представлявате наистина, а не срещу СтокС, УестХям и Болтън.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- slash1912
- Контакти:
Интересен е факта,че фенове на Ливърпул,Ювентус,Барселона,Челси,Арсенал,неутрални+1 на МЮ са на мнение,че отбора на Манчестър е най-подпирания...Мисля,че няма какво повече да се каже!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Re: Има ли двоен стандарт към Манчестер Юн този и миналия сезон?
yasen написа:Искам само да подчертая един момент от днешния мач. Този момент говори всичко! При първия гол на Кайт, Ван дер Саар като ощипана мома се затича към съдията, да иска нещо... никой май не разбра какво иска тоя пенсионер. Коментаторът предположи, че е засада, но след това веднага се поправи, че няма как да е засада, просто пасът е успореден на голлинията, а Кайт е зад Суарез. Но ФАпомазаните футболитстченца на юнайтед, като не са свикнали да губят често с чисто футболни средства, тичат като побъркани при такива ситуации. Да не говорим какъв цирк спретнаха при нарушението на Карагър срещу Нани. Всички се разбягаха към съдията, Нани на един крак заподскача, ушатия холандец дохвърча чак от вратата. Имах чувството, че гледах цирк "Добрич". Просто ако бях фен на ман ю, толкова щеше да ме е срам от поведението на футболистите, че нямаше да си правя труда да пиша безумни теми.
Просто ман ю трябва да се примирят, че няма вече съдийски аванти. Каквото се решава на терена, това е!
Може би ако на теб са ти чупили 2 пъти крака както на мен след такива влизания ще разбереш защо всички скочиха да викат....
Ще разбереш също защо и плачеше Нани след това ...
Влизането на Рафаел нямаше да го има ако съдията беше свири фаула на Макси срещу него или просто беше дал червен картон на Карагър.
И не разбрах за какво даде жълт картон на Ван дер Саар, който отиде да разтървава футболистите а джерард, който крещеше в лицето на Нани след като го блъсна не получи нищо .....
Liverpool forever_95 написа:Btovfan80 написа:haha написа:Да изброявам ли на автора мача до гол срещу Сити миналия сезон,съдийството на Уеб за ФА срещу Ливърпул,неотсъдената дузпа при 2:0 за Блекпул,спестения червен картон на Рууни срешу Уигън...
П.п.И един въпрос-не смяташ ли да махнеш този гнусен аватар?
Какво съдийство за ФА сънуваш?Добре че тогава имаше свестен съдия, за да изгони психопатът Джерард! И от тогава взеха само някакви пут*и да слагат за нарядите на Юнайтед, дето ги е страх да изгонят противников играч, ама иначе на нас червените картони си ни ги дават без да се замислят!
Ами ако беше Хауърд Леб съдия, щяхте да ни биете насред Анфийлд. Той просто е ваш фен и затова не му дадоха да ръководи 4-то поредно дерби между двата тима. Защото предните три ги провали със съдийдките си грешки.
1. За Ф.А даде измислена дузпа, с която ни победихте.
2. В 5-тия кръг тази година при 2-1 за вас Видич събаря Торес и е последен в отбраната и вашият фен Уеб измисли ново правило!-жълт картон.
3.Миналата година пак на Олд Трафорд, когато ни бихте с 2-1 при резултат 0-1 вкара нарушението на Масчерано в наказателното поле и пак ви помогна да ни биете. То си беше очевидно, че Масчерано започна да дърпа Валенсия 5/6 метра преди наказателното, пусна го на границата, Валенсия пада в наказателното и свири дузпа. Сигурно ако Масче беше дърпал Валенсия от центъра до наказателното, пак щеше да ви даде дузпа.
И ако Джерард е психопат... То това говори за културата ти.
П.п Айде в следващото дерби мажду Юнайтед и Ливърпул на Олд Трафорд Хауърд Уеб се появи в екип на Юнайтед, че да не ни боли толкова, когато падаме, по простата причина, че той не пропуска да ни забие поне една тесла всеки мач.![]()
Ей, мн големи разбирачи.....
Гледа се кога свършва нарушението, а то свърши в наказателното поле
- batmanlevski
- Контакти:
АКО не беше двойния стандарт кък манчестър те трябваше да са някъде към 10-то място,но явно и в тази посока се работи доста,колко картона им спестяват на мач,колко пъти се удължава мача само и само да могат да вкарат някой измъчен гол,манчестър няма никакъв отбор за шампион,един Руни и един Парк,това е манчестър всички други са сбирщина и нямат място в този отбор
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Re: Има ли двоен стандарт към Манчестер Юн този и миналия сезон?
daniel875 написа:Ще те питам последно нещо, на което знам, че няма да получа отговор, защото си ултрафен, но защо сър Алекс вчера беше на скамейката. И не ми казвай, че това е подпиране. Не ми казвай, че и заради това Ливърпул не играха като обезумели. Заслужихте си го. Каквото почукало - такова се обадило. Сър Алекс да се научи заедно с Моуриньо какво е да си треньор на голям отбор и тогава ще го признаят всички, а не само една малка част от света. Хайде със здраве!
Ти се бъзикаш, нали?
Защо да не е на скамейката?Къде трябва да е?
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
batmanlevski написа:АКО не беше двойния стандарт кък манчестър те трябваше да са някъде към 10-то място,но явно и в тази посока се работи доста,колко картона им спестяват на мач,колко пъти се удължава мача само и само да могат да вкарат някой измъчен гол,манчестър няма никакъв отбор за шампион,един Руни и един Парк,това е манчестър всички други са сбирщина и нямат място в този отбор
Итака от 20год ни подпират, ти следиш ли изобщо Висшата лига, 10-то място - погледни головата разлика и тогава си прави сметка къде трябва да сме.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
До всички които твърдят че Ман Ю са подпирани ето ви една статистиа относно дузпите отсъдени за Ман Ю Арсенал и Челси за два сезона.2009 и 2010
Ман Ю-76/11 дузпи
Арсенал-76/12
Челси 76/19
Победни или изравнителни голове в полза на Ман Ю Арсенал и Челси в продълженията за 2009/2010 и настоящия 2010/2011
Ман Ю-57/6 гола
Арсенал 56/6 гола
Челси 57/8 гола
Средно продължение на Мачовете за 2007 2008 2009 2010
Ман Ю-3,48
Арсенал-3,52
Челси-3,47
Това са официалните факти приятели ако някои иска още нещо да добави аз нямам нищо против
Ман Ю-76/11 дузпи
Арсенал-76/12
Челси 76/19
Победни или изравнителни голове в полза на Ман Ю Арсенал и Челси в продълженията за 2009/2010 и настоящия 2010/2011
Ман Ю-57/6 гола
Арсенал 56/6 гола
Челси 57/8 гола
Средно продължение на Мачовете за 2007 2008 2009 2010
Ман Ю-3,48
Арсенал-3,52
Челси-3,47
Това са официалните факти приятели ако някои иска още нещо да добави аз нямам нищо против
Супер. Сега извади головете, паднали след симулации на Роналдо (на Дрогба например, още първия сезон в Англия му излезна име на симулант и до днес не му се свирят очевадни нарушения) , неотсъдените дузпи срещу Ман.Ю, мачовете в които Рууни е трябвало да бъде изгонен за обиди срещу съдията, спестените картони (на прима виста се сещам за Скоулс, който явно не се чувства полезен ако не си изкара картон, а в колко мача е бил и за втори), колко пъти играхте продължение "до гол" и т.н.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- OldTrafford
- Контакти:
rhaegar написа:Супер. Сега извади головете, паднали след симулации на Роналдо (на Дрогба например, още първия сезон в Англия му излезна име на симулант и до днес не му се свирят очевадни нарушения) , неотсъдените дузпи срещу Ман.Ю, мачовете в които Рууни е трябвало да бъде изгонен за обиди срещу съдията, спестените картони (на прима виста се сещам за Скоулс, който явно не се чувства полезен ако не си изкара картон, а в колко мача е бил и за втори), колко пъти играхте продължение "до гол" и т.н.
Айде бе , и ще ми кажеш че Дрогба не е симулант ,
така ли да разбирам ?
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]