Трансфери 2012
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- ЦСКА СОФИЯ 1948
- Контакти:
Re: Ман Юнайтед почти спазари Ашли Йънг, иска и Самир Насри от А
Би било прекрасно Юнайтед да вземе Насри.Лично на мен много ми харесва Насри,а и на фона на това,че точно халфовете са проблема на Юнайтед ще си бъде направо трансферен удар.Дано стане....а ако може по някакъв начин да се привлече и Снайдер...

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Би било прекрасно Юнайтед да вземе Насри.Лично на мен много ми харесва Насри,а и на фона на това,че точно халфовете са проблема на Юнайтед ще си бъде направо трансферен удар.Дано стане....а ако може по някакъв начин да се привлече и Снайдер...
И какво ще правим с толкова много футболисти? Замислял ли си се, че ще имат големи заплати? Да не говорим за трансферните суми! А да не забравяме големия дълг на отбора!
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Re: Трансфери 2010/2011 (Man Utd)
Снайдер и Родуел ще са достатъчни.Ашли Йънг и Джоунс са прехвалени играчи.
- ЦСКА СОФИЯ 1948
- Контакти:
fr3ak_boy написа:ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Би било прекрасно Юнайтед да вземе Насри.Лично на мен много ми харесва Насри,а и на фона на това,че точно халфовете са проблема на Юнайтед ще си бъде направо трансферен удар.Дано стане....а ако може по някакъв начин да се привлече и Снайдер...
И какво ще правим с толкова много футболисти? Замислял ли си се, че ще имат големи заплати? Да не говорим за трансферните суми! А да не забравяме големия дълг на отбора!
Не знам как да ти отговоря просто...След като има интерес към тези футболисти явно някой си е направил сметката,а дали е правилно само времето ще покаже.

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:fr3ak_boy написа:ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Би било прекрасно Юнайтед да вземе Насри.Лично на мен много ми харесва Насри,а и на фона на това,че точно халфовете са проблема на Юнайтед ще си бъде направо трансферен удар.Дано стане....а ако може по някакъв начин да се привлече и Снайдер...
Не знам как да ти отговоря просто...След като има интерес към тези футболисти явно някой си е направил сметката,а дали е правилно само времето ще покаже.
Аз не съм чул за официално запитване, само писанията на някакви вестничета.

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
- OldTrafford
- Контакти:
United seal Jones deal
Phil Jones is United's first signing of summer 2011 after the Reds successfully negotiated a transfer with Blackburn Rovers.
Phil Jones is United's first signing of summer 2011 after the Reds successfully negotiated a transfer with Blackburn Rovers.

[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]
Честит ни първи официален трансфер.
интересен трансфер!
взима се едва 19 годишен защитник, макар и младежки национал!
едва ли ще е това човека, който ще замества залязващия Рио и едва ли ще има повече от 10 мача като титуляр във всички турнири през идния сезон!
трансферната сума въобще не е малка!
плюса е, че е млад и че със Смоулинг могат да заформят бъдещата корава защитна линия на Юнайтед и Англия!
взима се едва 19 годишен защитник, макар и младежки национал!
едва ли ще е това човека, който ще замества залязващия Рио и едва ли ще има повече от 10 мача като титуляр във всички турнири през идния сезон!
трансферната сума въобще не е малка!
плюса е, че е млад и че със Смоулинг могат да заформят бъдещата корава защитна линия на Юнайтед и Англия!

Lyubooo написа:интересен трансфер!
едва ли ще е това човека, който ще замества залязващия Рио и едва ли ще има повече от 10 мача като
А защо не?

- OldTrafford
- Контакти:
Фил Джоуууууууууууууунс 

[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]