Май лорда е прав.
А ти гледаш ли Юнайтед?В смисъл, забелязваш ли къде, как играят? Прави ли ти впечетление, че са на финал за Карлинг Къп.Твърде вероятно е да отстранят Милан в ШЛ и съвсем случайно са на 4 точки зад лидера в Премиършип.
Я да видим...продават най-добрият играч в света.Цял сезон не могат да съберат в 5 мача титулярната защита.
Е ти ако след това наричаш САФ изкуфял...
Евертън : Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Евертън : Манчестър Юнайтед
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
Аве баце , къде отиде ти да срваняваш Съра с Аврам Грант, ама нещо хич не мога да те разбера, или май и ти не се разбирап какво говориш?
Супер радвам се за Евертън и Бербатов
Дано продължи да вкарва и да играе добре..междодругото http://www.redcafe.net/f6/man-match-vs-everton-286636/
ето вижте оценките на феновете на Юнайтед за играч на мача..такива мачове му трябват..
Дано продължи да вкарва и да играе добре..междодругото http://www.redcafe.net/f6/man-match-vs-everton-286636/
ето вижте оценките на феновете на Юнайтед за играч на мача..такива мачове му трябват..
Загубата си е загуба, изоставаме с 4 точки, защитата ни е трагична (от векове не е играла титулярната 4-ка) Въпреки това, все още имаме шанс за титлата,макар и да намаляха доста след поражението.
Може пък този сезон да ни е писано да спечелим други купи
Може пък този сезон да ни е писано да спечелим други купи
- Lord of memory
- Контакти:
И аз имам предчуствие че само КК и ШЛ ще изпукаме тая година, а догодина може да се мисли за Требъли и тн.

Доказано е че ако тоя отбор няма проблеми с контузий, както тоя сезон, няма кой да го спре в играта наречена футбол.
Доказано е че ако тоя отбор няма проблеми с контузий, както тоя сезон, няма кой да го спре в играта наречена футбол.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Lord of memory написа:1 - 3.
Абе нещо май си объркал кой отбор колко гола ще вкара,но да-единият вкара три,другият един
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Lord of memory написа:И аз имам предчуствие че само КК и ШЛ ще изпукаме тая година, а догодина може да се мисли за Требъли и тн.![]()
Абе,братле,ти нещо съвсем си се (п)объркал.Ако нямаше кой да ви спре,нали щяхте да сте 50 пъти шампиони на Англия и поне 10 на Европа?Много отбори са ви спирали и ще ви спират.Дори да ни отстраните в Лигата,което е много вероятно,аз продължавам да твърдя,че спортно-техническия ви потенциал не отговаря на амбициите.Миналата година бях убеден,че ще станете шампиони още от първия кръг,но тази съм убеден,че няма да станете.Няма да вземете трофей,помни ми думата.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Lord of memory
- Контакти:
Като играете без защита цяла година да ви видим, вече титулярната я видяхме...имаме отбора за всички и това си личи отвсякъде, може би освен един халф, но това са нормални трансфери. Личи че единствения проблем тоя сезон е защитата.
Ест че ще печелим титли.
САФ винаги е печелили титли освен около 3 години във всичките 20.
Тоя отбор и да играе добре и да не играе печели титли.
А и сме на финал на КК и това да не спечелим титла според теб, пак ще отпадне, сигурно.
Освен това имаме всички шансове за ВЛ защото имаме 1 тежко гостуване до края на първенството, Челси имат 4, освен това има директен мач, а формата ни ще се подобри в защита рязко защото Видич се връща от контузия а Рио от наказание ОЩЕ следващия мач. Така че на всички фронтове имаме шансове.
И Милан почти сигурно няма да спечели нищо тоя сезон, разликата че в последните 4 години няматe 3 титли и 2 финала в ШЛ, така че каквото искаме можем да правим тоя сезон, а на Милан не му ли дойдоха в повече тия сезони ? Tая коя ще бъде подред, 4та ли ?
Ест че ще печелим титли.
А и сме на финал на КК и това да не спечелим титла според теб, пак ще отпадне, сигурно.
Освен това имаме всички шансове за ВЛ защото имаме 1 тежко гостуване до края на първенството, Челси имат 4, освен това има директен мач, а формата ни ще се подобри в защита рязко защото Видич се връща от контузия а Рио от наказание ОЩЕ следващия мач. Така че на всички фронтове имаме шансове.
И Милан почти сигурно няма да спечели нищо тоя сезон, разликата че в последните 4 години няматe 3 титли и 2 финала в ШЛ, така че каквото искаме можем да правим тоя сезон, а на Милан не му ли дойдоха в повече тия сезони ? Tая коя ще бъде подред, 4та ли ?
GGMU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Lord of memory написа:Като играете без защита цяла година да ви видим, вече титулярната я видяхме...имаме отбора за всички и това си личи отвсякъде, може би освен един халф, но това са нормални трансфери. Личи че единствения проблем тоя сезон е защитата.
Ест че ще печелим титли.
Ами ние имахме 3 финала за 5 сезона,а?А т.нар. САФ е спечелил две Шампионски лиги за 25 години,докато Анчелоти спечели толкова за 6...Да не говорим за Саки и Капело.Аз не съм казал,че Милан ще спечели нещо.Нали тук е форумът на Манчестър Юнайтед и коментирам този отбор.Гледай реално на нещата,освен ветераните Ван дер Сар,Скоулс и контузеният Гигс,както и Рууни,вие нямате друг играч от световна класа.
Само недейте тука да се карате