Ман Юнайтед -Милан

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Ман Юнайтед -Милан

Мнениеот MuFc1878 » 16 фев 2010 01:15

На някой май му идва в повече напрежението преди мача. Иначе! Традицията е напълно ясна.Юнайтед играе много трудно срещу "росонерите". Трудно можем да ви бием в Милано,а като дойде реваншът ще му мислим. 3-ти пореден сезон в ШЛ едва ли ще стигнем до финала.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 16 фев 2010 09:30

Традицийте не играят, а играчите, а нашите са по-добри и по-млади от тяхните, затова ще бият.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 16 фев 2010 10:48

Традициите са за това, да се нарушават.......но ни очаква много тежък мач и не съм сигурен в победата.

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Мнениеот battlestar31 » 16 фев 2010 11:09

Lord of memory написа:Традицийте не играят, а играчите, а нашите са по-добри и по-млади от тяхните, затова ще бият.

Като преди две години ги бихте на сан сиро тогава мача свърши 3-0 за милан :)

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 16 фев 2010 11:21

Много ми пука какво е станало преди 25000 години.
То тва всички дето си вярват че Милан имат шанс само на тва се оповават.
GGMU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 фев 2010 11:43

Lord of memory написа:Традицийте не играят, а играчите, а нашите са по-добри и по-млади от тяхните, затова ще бият.

Искаш ли да ги коментираме по постове кой е по-добър?Защото не съм особено убеден в твърдението ти...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 16 фев 2010 11:46

Искаш ли да сравниме годините на отбора, по бързина на Нани, Парк и Рууни кой ще сложиш ? Един Пато само, Хунтелаар е по-бавен от тях, а освен тия двамата имате 1-2 дефанзивни играчи дето са ви под 30 в целия титулярен отбор.
GGMU

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 фев 2010 11:53

Lord of memory написа:Искаш ли да сравниме годините на отбора, по бързина на Нани, Парк и Рууни кой ще сложиш ? Един Пато само, Хунтелаар е по-бавен от тях, а освен тия двамата имате 1-2 дефанзивни играчи дето са ви под 30 в целия титулярен отбор.

Само по бързина ли ще ги сравняваме?Ако е така дай да сложим Юсеин Болт да играе :) На вратата имате предимство-Ван дер Саар е един от най-големите вратари на времето си и е по-добър от Дида и Абиати.На десния бек не виждам особена разлика между Абате и който и да е от вариантите ви-Рафаел,Браун или Гари Невил.В центъра на защитата Неста и Силва са по-добри от Фърдинанд и Еванс.Ако Видич играеше,щяха да са равностойни.И за да изпреваря иронията ти,ще кажа,че Неста е,за мен,най-големият защитник в последните 10 години.На левия бек имате предимство-Евра определено е по-добър от Антонини :mrgreen: В халфовата линия Пирло,Амброзини и Зеедорф или Бекъм срещу Флетчър,Карик и Скоулс?Е,кажи ми освен Скоулс,другите с какво могат да се сравняват с легенди като Зеедорф и Пирло?В атака ние имаме Роналдиньо,Пато и евентуално Хунтелаар,а вие имате само един Рууни,всички останали са посредствени за отбор като Юнайтед.Сега е твой ред.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 16 фев 2010 12:00

Смешно е да ми казваш че Неста (който след контузията допуска грешки) и Силва са по-добри от Видич и Евънс, виж дефанзивиния рекорд на двата отбора тоя сезон и ще видиш че в 2 от 3 мача сте безумно зле....добре били....Иначе много ясно че Евра е с класи над вашия, а иначе Рафаел и вашия са на едно ниво, като цяло защитата ни е по-добре от вашата, колкото и да не ти се иска, Зеедорф и Скоулс ги слагам на едно ниво тоя сезон, имаха слаби мачове, но като цяло правят и много силни, естествено че Карик и Флетчър ще бъдат подценявани, те и Арсенал така ги подценяваха, те са по-млади и по силни физически от Пиро и Амброзини и ще ги надиграят, естествено притеснява ме Роналдиньо само заради нерваностойния двобой, но вашите поводе са много повече, така че нямам проблеми с тва. Бием ви със скорост, която е най-важно на игра 1в1 и с единоборства.
До довечера.
GGMU

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 фев 2010 12:11

Ако трябва да бъда честен,предишният път,когато играхме ме притесняваше именно бързината и най-вече Роналдо и Тевез и се радвам,че сега ги няма.Ние обаче сме без Кака,но пък имаме Пато,така че ситуацията е може би аналогична на тогава.И не си мисли,че подценявам футболистите ви,знам какво ни очаква довечера-много тежък мач.До след 9 часа и половина.

Върни се в “Манчестър Ю”