ВЛ | 21-ви кръг | Манчестър Юнайтед - Ливърпул | 1:1

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Re: ВЛ | 21-ви кръг | Манчестър Юнайтед - Ливърпул | 1:1

Мнениеот Rofles » 15 яну 2017 20:32

old_traff написа:Когато Погба беше феноменален през последните няколко мача, никой не отбеляза това. Сега направи един слаб мач и отново беше обявен за провал. Жалко.

Погба ще е основно действащо лице в Юнайтед следващите години. Тези, които сега го плюят после ще го величаят.
Аз само не знам защо лузърските мишки са в нашия форум ? Нали сте много втасали ? Или 26 години без титла не стигат..
Изображение[/center]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 15 яну 2017 20:34

Rofles написа:
old_traff написа:Когато Погба беше феноменален през последните няколко мача, никой не отбеляза това. Сега направи един слаб мач и отново беше обявен за провал. Жалко.

Погба ще е основно действащо лице в Юнайтед следващите години. Тези, които сега го плюят после ще го величаят.

Не знам защо си толкова нервен,може би защото точните ти прогнози за пореден път не се сбъднаха :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 15 яну 2017 20:36

Rofles написа:

Аз само не знам защо лузърските мишки са в нашия форум ? Нали сте много втасали ? Или 26 години без титла не стигат..

Еми те Ливърпуля се радват на точка. Какво друго им остава.Погба за мен е супер играч,и се радвам че си го върнахме.
Изображение

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 15 яну 2017 20:36

slash1912 написа:
Rofles написа:

Не знам защо си толкова нервен,може би защото точните ти прогнози за пореден път не се сбъднаха :lol:

Ами не, не съм нервен, моя отбор спечели 1т. В крайна сметка се радвам, че изкъсо ми следиш мненията, интересувай се и попивай. :mrgreen:
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 15 яну 2017 20:40

Не знам какви са тези космически заплати на Моуриньо и футболистите му, но толкова безидейна и слаба игра можеха да покажат и с Вили Вуцов.
Нервите ми съсипаха....94 мин мъка!!!
Добре, че беше Златан...
Да имаш такива футболисти, такъв скъп отбор и да не могат да вържат 3 паса, и само високи топки, сякаш са Уимбълдън или Нотс Каунти?
Този Моуриньо с какво е специален?!?
Гола вода!
Бях за Юнайтед, но...нямам думи. :(
А този Погба е такава тъпа маймуна, че не бих дал за него и 100 лв, не 120 млн.
В Ювентус може и да е бил нещо, но тук е супер слаб, днес го гледах детайлно, че той нямаше едно свястно отиграване.
Да не говорим, че след негов НЕЛЕП опит да играе триково срещу двама от Пуул, онези направиха убийствена контра, която за малко щеше да е втори гол.
Защитата на отбора е трагична, добро представяне на Валенсия, Рууни не е вече за този отбор, видимо муден, неориентиран, туткав.
Добре се представи и Мата, въпреки, че игра малко минути.
Защитата я нямаше нито при високи топки, нито при комбинации по земя.
Кюскат топката високо и неориентирано, сякаш са Славия, а не Ман Юн.
ТОВА НЕ Е МОЯТ МАН ЮН!!! :(
Сега си обяснявам защо са 6-ти в класирането, явно има причина.
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 15 яну 2017 20:40

slash1912 написа:
Rofles написа:

Нервен е, няма как. То не бяха закани, не бяха заплахи, не беше възхваляване. Срещу половин резервен отбор не могат да вкарат 84 минути гол. А претендират, че са елита, най-великият отбор? :lol: Щеше да свърши в гащичките, ако ни бяха били, тогава щеше да е още по-активен. Не знам пич, не те ли е срам да наричаш някого "мишка", след като веднага като не ти изнася и ти се дръпна акото започваш да обиждаш наляво надясно? Лузъри били, нам си какви, ами вие сте манафи тогава, съгласен ли си ? По принцип не обиждам отборите и не им измислям някакви псевдо прякори, тъй като някой много по-умен и успешен човек от мен им е дал име, когато е трябвало. Но няма да ти гледам 10-годишните реакциики като на тъкмо прокървяла ощипана ученичка, само защото не е станало по твоята, ясно? Манаф. :)

На нормалните фенове на Юнайтед - признавам, че очаквах повече от вас и с оглед състава, с който излязохме, още повече си помислих, че сме пълен аутсайдер, но я с автобус, я с късмет я издрапахме до 0:1 до 84 мин. В крайна сметка не заслужавахте да загубите и равенството е резонно. :)
Последна промяна от KOPScousers на 15 яну 2017 20:42, променено общо 1 път.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 15 яну 2017 20:41

Тони написа:Чудя се как изобщо ливърпулци вкараха гол. Нищо, мен и х ме устройва, ама са много слабички. На края за малко да се наакат. Жалко, че Жозе така и не успя да превъзмогне своята слабост при пробиване на защитни тактики. Ливърпул играха все едно ги води Сам Алърдайс. Да са живи и здрави, до година повече.

Сам Алърдайс ?? Сериозно ли ??? Аз понеже видях , че големата ви звезда не можа да върже 2-3 точни паса като пуснахме пресата . Видях и Карик дето трябваше да ви държи центъра да издиша като включим оборотите . Ясно е ,че няма да стигнем до еднакво заключение , ама като говориш нещо гледай да граничи с истината ;)

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 15 яну 2017 20:44

Интересно ми е когато бием,защо не сте тука във форума да коментирате.Нищо не сме издрапали много ги разбираш нещата.Всички сте разбирачи по английски футбол.
Изображение

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 15 яну 2017 20:45

CECO_1981 написа:Интересно ми е когато бием,защо не сте тука във форума да коментирате.Нищо не сме издрапали много ги разбираш нещата.Всички сте разбирачи по английски футбол.

Аз съм тук,защото Ливърпул играе с вас,капиш?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 15 яну 2017 20:46

KOPScousers написа:
slash1912 написа:
Rofles написа:

Нервен е, няма как. То не бяха закани, не бяха заплахи, не беше възхваляване. Срещу половин резервен отбор не могат да вкарат 84 минути гол. А претендират, че са елита, най-великият отбор? :lol: Щеше да свърши в гащичките, ако ни бяха били, тогава щеше да е още по-активен. Не знам пич, не те ли е срам да наричаш някого "мишка", след като веднага като не ти изнася и ти се дръпна акото започваш да обиждаш наляво надясно? Лузъри били, нам си какви, ами вие сте манафи тогава, съгласен ли си ? По принцип не обиждам отборите и не им измислям някакви псевдо прякори, тъй като някой много по-умен и успешен човек от мен им е дал име, когато е трябвало. Но няма да ти гледам 10-годишните реакциики като на тъкмо прокървяла ощипана ученичка, само защото не е станало по твоята, ясно? Манаф. :)

Капиш, ти си тук, защото търсиш да си направиш вечерта интересна.

На нормалните фенове на Юнайтед - признавам, че очаквах повече от вас и с оглед състава, с който излязохме, още повече си помислих, че сме пълен аутсайдер, но я с автобус, я с късмет я издрапахме до 0:1 до 84 мин. В крайна сметка не заслужавахте да загубите и равенството е резонно. :)

Начинът, по който всеки се мотивира е различен. Във вашия форум като гледам повече от 90% са пълни смешници, но това си е във вашия форум. Както виждаш не съм коментирал там преди мача, нали, а дадох само една прогноза. Не виждам какво толкова се правите на чувствителни.
Изображение[/center]

Върни се в “Манчестър Ю”