Как може да си фен на Пепчо и да наричаш Моуриньо циганин, като Гуардиола е далеч по-голям мангал и като визия, и като поведение? Каталунска логика ,братче, търси всичко друго ,само не и смисъл в нея.

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
MASTER_COOL написа:CSKA69 написа:Furious_Monk написа:Гуардиола направо му разказа играта на Моуриньо и го завря в миша дупка, в любимото му първенство, на негов терен.
А нима сте очаквали нещо различно Добрият стар Моуриньо - отново проличаха доста от слабостите му като мениджър, това което ме изненадва е, че Юнайтед доста бързо са станали негов отбор.. Липсата на добро пресиране в началните минути просто му изяде главата.. Сити все още са далеч от желаното от Гуардиола - това си пролича след грешката на Браво. Те изглеждаха толкова силни в първите 35 митнути заради ужасяващо пасивната и СТРАХЛИВА игра на ЮнайтедАз съм леко разочарован от Гуардиола днес, колкото и странно да прозвучи това за някои - през второто полувреме, когато се усети някакъв порив в играта на Юнайтед, каталунецът също подходи страхливо и дефанзивно
Вкара дефанзивни играчи и Сити играха на контраатака, вместо да убият мача със задържане на топката и мълниеносни разсичащи подавания, които да доведат до трети гол. Така биха го направили Барса по времето на Пеп
Просто биха задушили всякакви опити за надигане от страна на противника...Чакам с нетърпение да видя как Гуардиола ще се противопостави на гегенпресинга на Хер Клоп
![]()
edit - Играч на мача - Кевин Де Бройне - напълни ми душата белгийчето - раздаде се докрай!
Кадър на мача - в 90-тата минута дадоха не кой да е, а Алекс Фъргюсън да клати нервно глава - безценен кадър![]()
Намали малко омразата си, поне в нашия форум
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта