ВЛ | 4-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити | 1:2

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: 4-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити | 10.09

Мнениеот Furious_Monk » 11 сеп 2016 03:45

Няма как да го направи, той е фен на онази плешивко водещ Сити. Другият пък запален по-тики-таката, стил който практически се доказа, че без странична помощ е просто един микс от различни други такива, сравнително добър, но не и този феномен за който го предоставят пред целия свят ония нагляри от Каталуния.

Как може да си фен на Пепчо и да наричаш Моуриньо циганин, като Гуардиола е далеч по-голям мангал и като визия, и като поведение? Каталунска логика ,братче, търси всичко друго ,само не и смисъл в нея. :lol:
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 11 сеп 2016 04:57

MASTER_COOL написа:
CSKA69 написа:
Furious_Monk написа:Гуардиола направо му разказа играта на Моуриньо и го завря в миша дупка, в любимото му първенство, на негов терен. :lol:

А нима сте очаквали нещо различно Добрият стар Моуриньо - отново проличаха доста от слабостите му като мениджър, това което ме изненадва е, че Юнайтед доста бързо са станали негов отбор.. Липсата на добро пресиране в началните минути просто му изяде главата.. Сити все още са далеч от желаното от Гуардиола - това си пролича след грешката на Браво. Те изглеждаха толкова силни в първите 35 митнути заради ужасяващо пасивната и СТРАХЛИВА игра на Юнайтед :!: Аз съм леко разочарован от Гуардиола днес, колкото и странно да прозвучи това за някои - през второто полувреме, когато се усети някакъв порив в играта на Юнайтед, каталунецът също подходи страхливо и дефанзивно ;) Вкара дефанзивни играчи и Сити играха на контраатака, вместо да убият мача със задържане на топката и мълниеносни разсичащи подавания, които да доведат до трети гол. Така биха го направили Барса по времето на Пеп :roll: Просто биха задушили всякакви опити за надигане от страна на противника...Чакам с нетърпение да видя как Гуардиола ще се противопостави на гегенпресинга на Хер Клоп ;) :mrgreen:

edit - Играч на мача - Кевин Де Бройне - напълни ми душата белгийчето - раздаде се докрай!
Кадър на мача - в 90-тата минута дадоха не кой да е, а Алекс Фъргюсън да клати нервно глава - безценен кадър :!: :lol:

Намали малко омразата си, поне в нашия форум ;)

Не, не, не. Закачка в поста ми има, но омраза не. Добре, ето опит за по-обективно мнение. Моуриньо не сполучи с плана си за мача и с избора си на стартов състав. Лингаард и Михтарян бяха зрители без билет, а трябваше да внесат желаната острота по фланговете, Погба и Фелайни бяха надиграни в средата, а трябваше с агресия и физика да предотвратят доминацията на Сити в халфовата линия. Дали пък добавянето на още един халф щеше да изравни силите (от 4-2-3-1 да се премине към 4-3-3) ? Консервативния подход и липсата на агресивна преса позволиха на Сити да доминира в първия половин час, което им спечели мача. След почивката натискът на домакините бе хаотичен и сравнително добре париран от Сити. Гуардиола беше по-добре подготвен за този мач от Моу, Сити излезнаха по-мотивирани, по- борбени на терена. Впечатляващо беше как печелят борбата за първа топка, как влизат здраво в единоборствата - неща, които се очакваха повече от играчите на Юнайтед, отколкото от тези на Сити. Все пак и двата тима още не са в оптимална форма, но победата ще даде психологически импулс за Сити в битката за титлата. Очаквам Юнайтед да подобрят нивото си в течение на сезона, но същото ще стане и със Сити. В зависимост от това колко пъти още ще се срещнете със Сити (дали за купите ще ви срещне жребия), ще се подобри и предсравянето ви срещу тях - така беше и при престоя на португалеца в Реал..започнахме с 5-ца на Ноу Камп, за да изравним постепенно нивото с всеки следващ мач и накрая и надиграем Барса на Пеп.. Обективно очаквам Юнайтед да са по- силни от Сити, но вероятно чак през следваащия сезон. Въпросът е, че Висшата лига не е състезание само на два коня. Челси на Конте и Ливърпул на Клоп (силно се надявам) могат сериозно да объркат сметките на Пеп и Моу. ;)

Натяквам за реакцията на Фъргюсън, защото ако е имало някакви съмнения относно това дали той е искал точно Моуриньо да го наследи в Юнайтед, според мен те трябва да отпаднат. Тази му реакция говори ясно, че шотландецът НЕ е искал такова нещо.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
drogba_best
Контакти:

Мнениеот drogba_best » 11 сеп 2016 09:48

Абе големи разбирачи сте хейтърите на Моу, нещо бурзо забравяте колко пъти ви е вгорчавал живота и го ударихте на кОпон, спокойно драги, това е само 4ти кръг, недейте толкова целувате гъза на плешивеца.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 11 сеп 2016 11:26

69

На нас все още не ни достига класа според мен ! И то това е в средата на терена....Погба е класа, но само той общо взето....Сити ни надиграха с невероятна преса и с отличната си динамика в изграждането на атаките....Голямата разлика в мача се казваше Кевин Де Брюин ! Не мога да повярвам, че Моу е подценил този играч. За мен е феноменален атакуващ играч. Има всичко
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 11 сеп 2016 11:31

Самата вариативност в състава на Сити беше впечатляваща.
Всеки можеше да изкочи зад защитата и да се превърне в нападател, така стана голът на белгиеца. Докато при нас нямаше тази изненада, беше ясно, че Ибра е напред, не си сменяха местата играчите, което улесняваше защитата на Сити.
Докато Силва, Стърлинг, Ихеанчо и Де Брюин, а после и Сане внасяха бързина и техника, с която надбягваха и надиграваха по двама наши.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 11 сеп 2016 11:56

Да точно това имах в предвид.
Смазваща им беше доминацията, що касае скорост и числено предимство в зоните.
Ние играхме много статично и вяло !
Мики направи безумно полувреме, Лингард и той !
Първото полувреме играхме като с 9 човека.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 11 сеп 2016 12:03

За арменеца съм съгласен да го пусне титуляр, все пак е класен играч, но за Лингард какво по дяволите правеше на терена. На пейката стоят Рашфорд, Мата, Марсиал, а Моу пуснал Лингард. Нищо против момчето, но още не е за такива мачове, и то при положение, че имаш в момента по-добри от него.

С Депай какво се случва? Не съм чул да е контузен, а досега в групата не е влизал. Ще е интересен отговорът на Моу и играчите в четвъртък, за да видим дали бързо ще се отърсят от тази загуба най-вече в психологически план, или ще им държи мокро още време.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 11 сеп 2016 12:37

Не знам какво се случва с Депай ! За мен проблема там е изцяло психологически ! Жалко, това момче притежава УНИКАЛНИ качества...Може да бъде сред най - добрите, но е зациклил яко ! И затова си е виновен САМО и ЕДИНСТВЕНО той ! Помисли, че много леко ще бъде и без усърдие ще стане Неймар. Объркал е, трябва да полага ежедневно КЪРТОВСКИ ТРУД за да се превърне в класен и постоянен футболист !

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 11 сеп 2016 12:40

Има качества, ама така като постоянно не играе, няма да се оправи. Само с мачове може да излезе от тази ситуация, ако Моу няма да го ползва, да бяха го дали под наем някъде, за да натрупа минути и самочувствие. Сега идват мачовете за Лига Европа и купите, така че дано да се появи на хоризонта.

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 11 сеп 2016 12:43

Юнайтед пада и всички специалисти по английски футбол са тука.За мен Мауриньо е правилният избор.От един мач не се става шампион така,че има още много мачове.Заслужена победа на Сити,но само толкова.Много рано ги направихте шампиони.Всички фенове заставаме зад отбора и треньора,и продължаваме напред.Няма само ние да губим точки,и другите отбори,ще губят точки и така.
Изображение

Върни се в “Манчестър Ю”