Нямам думи.
Колкото се може по-бързо да се забрави тази вечер.
Спечелен мач го загубихме по елемантарен начин.
Закъснели смени и умора в основни играчи.
ШЛ 2015/16 | ПСВ Айндховен - Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MapTo_D
- Контакти:
Re: ШЛ 2015/16 | ПСВ Айндховен - Манчестър Юнайтед
Това с тия изритани напред топки го гледах по нашите терени преди около 10 години, страшен план Б имаме
Още 5 мача има, дано се поправим... Контузията мисля, че оказа влияние върху останалите играчи.

- BlackNBlue
- Контакти:
ПСВ показа как се работи правилно, преди две години Лудогорец колкото пъти игра с тях, толкова и ги би, а сега успяват да победят Ман Юнайтед. Контузията на Шоу е доста кофти, но не мисля, че Морено трябва да бъде обиждан по такъв начин, все пак не вярвам да е влязъл в крака на англичанина нарочно.
BlackNBlue написа:ПСВ показа как се работи правилно, преди две години Лудогорец колкото пъти игра с тях, толкова и ги би, а сега успяват да победят Ман Юнайтед. Контузията на Шоу е доста кофти, но не мисля, че Морено трябва да бъде обиждан по такъв начин, все пак не вярвам да е влязъл в крака на англичанина нарочно.
Не ще го обиждам, ами ако го видя на живо, ще му завра кактус в задника

- Paul Scholes
- Контакти:
BlackNBlue написа:ПСВ показа как се работи правилно, преди две години Лудогорец колкото пъти игра с тях, толкова и ги би, а сега успяват да победят Ман Юнайтед. Контузията на Шоу е доста кофти, но не мисля, че Морено трябва да бъде обиждан по такъв начин, все пак не вярвам да е влязъл в крака на англичанина нарочно.
Е той че не е влязъл нарочно, не е. Но пак ни е яд - добре се развиваше Шоу, а сега ще прекъсне за месеци.

Здраейти
diplomat написа:BlackNBlue написа:ПСВ показа как се работи правилно, преди две години Лудогорец колкото пъти игра с тях, толкова и ги би, а сега успяват да победят Ман Юнайтед. Контузията на Шоу е доста кофти, но не мисля, че Морено трябва да бъде обиждан по такъв начин, все пак не вярвам да е влязъл в крака на англичанина нарочно.
Не ще го обиждам, ами ако го видя на живо, ще му завра кактус в задника

- MASTER_COOL
- Контакти:
Загуба като загуба. Ще наваксаме в останалите срещи ! Проблема в мача бе контузията на Шоу, която разстрои целият отбор.
Шибана история !
ЩЕ СЕ ВДИГНЕМ !
п.п. Мата трябва да седне на пейката. Ужасно разсеян, разконцентриран и неефективен !
Шибана история !
ЩЕ СЕ ВДИГНЕМ !
п.п. Мата трябва да седне на пейката. Ужасно разсеян, разконцентриран и неефективен !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- Paul Scholes
- Контакти:
Ужасен ден. Шибаното мъчилище почна, Шоу се контузи за месеци, Юнайтед загуби спечелен мач... 

Здраейти
Ко толкоз ви е крив на ПСВ играча. Такива влизания стават по 2-3 на мач, това даже беше чисто, малшанс за Шоу. Но това не е толкова от значение. За пореден път повеждате и ви обръщат отбори, дето нямат и на 1/5 бюджета и класата на МЮ.