ВЛ | 3-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Нюкасъл 0:0
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Paul Scholes
- Контакти:
Re: Манчестър Юнайтед - Нюкасъл | 22.08.15 | 14:45ч.
Крещяща нужда от нападател.... Не можем да разчитаме в момента на Чича, нито на Руни... а тези са големи късметлии, сигурно са спали пред някоя църква. Цял мач мачкаме тая топка в средата на терена, ама полза никаква... Всички пазени, бягат далеч от топката, като влязоха Чича и Карик се раздвижи играта към тяхната врата, но уви. Ед и компания трябва да действат, защото много ще си патим, ако не вземем нападател до края на трансферния прозорец. Още ме е яд как изпуснахме Педро, че и Отаменди - хората, с които ни свързваха цяло лято и накрая преки конкуренти ни ги откраднаха. И тези центрирания бяха неефективни. Само един нападател ни трябва и сме шест.
Здраейти
Малко съм изненадан от някои от мненията ви. Играхте нещо основно след влизането на грахчо и вероятно не заради него, а заради по балансираната идея. Преди това само си подавате топката и не се стига до нищо. Имайте предвид, че Нюкасъл изобщо не е отбор, който играе добре в защита и се брани хубаво. Срещу затворени отбори, които нямат желание да атакуват ще видите адски много зор ако не почнете да играете малко по динамично и с по-малко подавания и мачкане на топка.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Нападателите затова струват толкова много пари. Те носят победите и титлите.
Рууни в момента не е на себе си, а на Чича не може да му се има доверие.
Не знам как веднага след махането на Перси и Фалкао не взехме нападател, по мое мнение си трябват двама нападатели, с оглед на многото мачове.
Чича и Уилсън да влизат да играят за купите, но за първенството и ШЛ си трябват стабилни нападатели. Един доказан, а другия по-млад, но инвестиция в бъдещето.
Рууни в момента не е на себе си, а на Чича не може да му се има доверие.
Не знам как веднага след махането на Перси и Фалкао не взехме нападател, по мое мнение си трябват двама нападатели, с оглед на многото мачове.
Чича и Уилсън да влизат да играят за купите, но за първенството и ШЛ си трябват стабилни нападатели. Един доказан, а другия по-млад, но инвестиция в бъдещето.
- MapTo_D
- Контакти:
Мемфис също поигра 20 минути и след това много зле. След предния му добър мач си замълчах, тука много хора го сметнаха за Бог едва ли не, но беше един мач. Ако покаже постоянство може да стане звезда. Не я подава много тая топка, някакви петички си цъка, което не беше много ефективно. Към защитата нямам никакви забележки. Карик добре се включи, Чича можеше да стане герой, но уви. Вече трябва да се пипне състава, без промени и ротации няма да става работата, искам Ерера да започне няколко мача титуляр. От следващия мач и Косата е на линия, опции има, само трябва да избира правилните 11....и да се купи нападател...Много е далеч, изобщо може да не сме в борбата, но дано тия изпуснати 2 точки не се окажат фатални на края.
Чичааа, върни ми парите некадърник 
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
- Paul Scholes
- Контакти:
Мале, кой знае колко хора имат издънен фиш. 
Здраейти
Paul Scholes написа:Мале, кой знае колко хора имат издънен фиш.
Боли ме уя.
Ван Гаал пуска Карик и Валенсия в търсене на победата.. тема за размисъл, определено.
[/center]Re: Манчестър Юнайтед - Нюкасъл | 22.08.15 | 14:45ч.
Просто не може да се отрече, че и късмет нямахме днес. След 60-тата минута Нюкасъл заиграха с 11 човека в първата си 1/3 от игрището. Нямаше никакви пространства. На това се дължи и мачкането на топката.
- Paul Scholes
- Контакти:
Аз даже се изненадах, че сменя Швайни, а не Шнайдерлин.
Здраейти
Stat: Wayne Rooney has scored 4 goals in his last 20 PL appearances. [squawka]
......отделно си махнал Перси, Фалкао и АДМ