Лятно Турне 2015
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Лятно Турне 2015
Найс.
Бр на Аднанката.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Да не казвам голяма дума, забелязва се известно израстване в Янузай, не само заради гола. Добро представяне и хубава победа. Браво! 
-
AnalBreaker
- Контакти:
Приличен мач, който ме изпълни с надежди за новия сезон. Доволен съм от играта ни
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
-
prazen_hladilnik
- Контакти:
Честно да ви кажа не ми харесва играта ни в защита
prazen_hladilnik написа:Честно да ви кажа не ми харесва играта ни в защита
Титулярните ни бекове Дармиян и Шоу бяха на ниво. Валенсия и Блекет бяха колебливи за минутите си на терена. От 4-мата, които играха в центъра, единствено Блинд беше стабилен, което ме изненадва, защото това не му е особено привична позиция. Чакаме Рохо да се върне и при евентуално привличане на Отаменди или Рамос нещата ще изглеждат далеч по-добре.
soad написа:prazen_hladilnik написа:Честно да ви кажа не ми харесва играта ни в защита
Титулярните ни бекове Дармиян и Шоу бяха на ниво. Валенсия и Блекет бяха колебливи за минутите си на терена. От 4-мата, които играха в центъра, единствено Блинд беше стабилен, което ме изненадва, защото това не му е особено привична позиция. Чакаме Рохо да се върне и при евентуално привличане на Отаменди или Рамос нещата ще изглеждат далеч по-добре.
Блекет е с огромен, огромен потенциал ! Страшен футболист може да стане от това момче, особено като ЦЗ !!!
[/center]Re: Лятно Турне 2015
Ако ще продаваме Ди Мария, се надявам да се дават шансове на Перейра и Янузай пред закупуването на Педро. След днешния мач определено се убедих в това.
Хареса ми мача, както и играта.
Трябва ни нападател задължително.
Трябва ни нападател задължително.
-
prazen_hladilnik
- Контакти:
Е,то се очакваше Ди Мария да бъде продаден,но ние да си върнем нащо момче,Роналдо.Знае,че феновете и ръководството винаги ще са зад него,а не като в Мадрид,да го освиркват.