ВЛ | 28-ми кръг | Нюкасъл - Манчестър Юнайтед 0:1

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

sunscres92
Контакти:

Re: ВЛ | 28-ми кръг | Нюкасъл - Манчестър Юнайтед 0:1

Мнениеот sunscres92 » 04 мар 2015 23:43

MapTo_D написа:Единственото не много хубаво в случая е, че всички борещи се за челните позиции спечелиха своите мачове или са на път да го направят.

Във вас ми беше надеждата, но няма радост :) :) Битката ще е интересна, Тотнъм и Сотън все още не са аут. Вие имате най-тежката програма, но директните мачове ще определят всичко, или поне така си мисля.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Re: ВЛ | 28-ми кръг | Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Мнениеот Jackxxx » 04 мар 2015 23:44

Честита победа! Страхотна победа! Победа в стил Манчестър Юнайтед! Победа изкована с много труд, невероятен хъс и непримиримост от почти всички играчи. Остра игра по крилата, двойни подавания през центъра, игра на ръба на засадата, няколко пропуска, които могат да бъдат отдадени на късмета, който имаха Нюкясъл, но все пак накрая им изневери. Късен гол, който спокойно може да бъде записан на Руни. Ето този капитан исках да видя, готов да тича докато му се пръсне сърцето, но да се раздава за отбора. Драма до последната секунда в стил Манчестър Юнайтед и поредната страхотна намеса на Де Хеа, който спасява 3-те точки. Играта ни в отбрана беше изключително организирана. Футбола, който демонстрираха нашите момчета беше на изключително високо ниво. Победата е срещу един много корав съперник, морала на играчите трябва да е скочил изключително много. Много съм доволен. Това е пътя! Имам няколко забележки, към някои играчи, но няма смисъл да се коментират веднага след този страхотен мач.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Re: ВЛ | 28-ми кръг | Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Мнениеот vasilnv » 04 мар 2015 23:45

Jackxxx написа:Честита победа! Страхотна победа! Победа в стил Манчестър Юнайтед! Победа изкована с много труд, невероятен хъс и непримиримост от почти всички играчи. Остра игра по крилата, двойни подавания през центъра, игра на ръба на засадата, няколко пропуска, които могат да бъдат отдадени на късмета, който имаха Нюкясъл, но все пак накрая им изневери. Късен гол, който спокойно може да бъде записан на Руни. Ето този капитан исках да видя, готов да тича докато му се пръсне сърцето, но да се раздава за отбора. Драма до последната секунда в стил Манчестър Юнайтед и поредната страхотна намеса на Де Хеа, който спасява 3-те точки. Играта ни в отбрана беше изключително организирана. Футбола, който демонстрираха нашите момчета беше на изключително високо ниво. Победата е срещу един много корав съперник, морала на играчите трябва да е скочил изключително много. Много съм доволен. Това е пътя! Имам няколко забележки, към някои играчи, но няма смисъл да се коментират веднага след този страхотен мач.

+1
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Klzrdz
Контакти:

Мнениеот Klzrdz » 04 мар 2015 23:47

Знаех си, просто си знаех, че с тази схема, с тези играчи ще бием! Друг е въпросът колко много изпуснахме и как бихме..

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 04 мар 2015 23:48

Klzrdz написа:Знаех си, просто си знаех, че с тази схема, с тези играчи ще бием! Друг е въпросът колко много изпуснахме и как бихме..

Типично в наш стил. С много труд, раздаване, мъка и накрая радост :)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 05 мар 2015 00:00

Честита победа!
Адмирации за Уейн Рууни и Де Хея...и за Ашли Йънг,разбира се :)
Късно се усети Ван Гаал,че 4-5-1 винаги е била едно от най-ефективните оръжия за отбора,но...по-добре късно,отколкото никога.
Въпреки всичко,плочата отново въртеше познатата песен...

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 05 мар 2015 01:01

Честита победа! Само това ще кажа. Изключително ценен гол на Ашли. Показахме себераздаване в края и заслужено вземаме 3-те точки. Страхотен капитан! Дано тази хубава победа е катализатор за успехи в следващите кръгове!

П.С. Надявам се Ди Мария да си заиграе на познатото ниво. Тогава и цялата игра, както и резултати на Юнайтед със сигурност ще тръгнат нагоре.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 05 мар 2015 08:59

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 05 мар 2015 09:21

Поредна суха мрежа чудесно.
Изображение

Потребителски аватар
Klzrdz
Контакти:

Мнениеот Klzrdz » 05 мар 2015 10:00

Е, момчета помните ли едно изказване на Йънг, когато той заяви, че ще измести Ди Мария от първият отбор? :roll:

Върни се в “Манчестър Ю”