MapTo_D написа:Единственото не много хубаво в случая е, че всички борещи се за челните позиции спечелиха своите мачове или са на път да го направят.
Във вас ми беше надеждата, но няма радост
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
MapTo_D написа:Единственото не много хубаво в случая е, че всички борещи се за челните позиции спечелиха своите мачове или са на път да го направят.
Jackxxx написа:Честита победа! Страхотна победа! Победа в стил Манчестър Юнайтед! Победа изкована с много труд, невероятен хъс и непримиримост от почти всички играчи. Остра игра по крилата, двойни подавания през центъра, игра на ръба на засадата, няколко пропуска, които могат да бъдат отдадени на късмета, който имаха Нюкясъл, но все пак накрая им изневери. Късен гол, който спокойно може да бъде записан на Руни. Ето този капитан исках да видя, готов да тича докато му се пръсне сърцето, но да се раздава за отбора. Драма до последната секунда в стил Манчестър Юнайтед и поредната страхотна намеса на Де Хеа, който спасява 3-те точки. Играта ни в отбрана беше изключително организирана. Футбола, който демонстрираха нашите момчета беше на изключително високо ниво. Победата е срещу един много корав съперник, морала на играчите трябва да е скочил изключително много. Много съм доволен. Това е пътя! Имам няколко забележки, към някои играчи, но няма смисъл да се коментират веднага след този страхотен мач.
Klzrdz написа:Знаех си, просто си знаех, че с тази схема, с тези играчи ще бием! Друг е въпросът колко много изпуснахме и как бихме..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта