Да не можеш да спечелиш срещу Суонзи и Съндърланд си е трагедия.
Такива мачове се взимат с желание, самочувствие, име и опит.
Това равенство си е равносилно на загуба.
Не Ди Мария, а дори и Роналдо и Меси да дойдат, ако в центъра са Флетчър и Клевърли, пак няма да можем да спечелим.
ВЛ | 2-ри кръг | Съндърланд - Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Съндърланд - Манчестър Юнайтед
Без трансфери няма как да стане.Нямаме защита,нямаме халфова линия за крила да не говорим.Играта ни е под всякаква критика с тая лесна програма,а не можем да вземем и победа срамота.

Потресен съм,не съм очаквал такава безидейност и липса на мотивация,особено и след провала срещу Суонси!
Какво се случва? Какво оправдание можеш да имаш,след този отвратителен двубой?
Вместо да се надграждат нещата,то те стават по-зле...а съперниците дори не са и от топ 10.
А вече спокойствието и тази философска нагласа на Вангелис(към случващото се)...нямам думи просто!
И все пак си задавам въпроса:Къде е грешката? В играчи като Клевърли,Йънг,Андерсон и пр.или в хората,които им дават толкова време шансове за изява,а те всеки път се провалят?
Какво се случва? Какво оправдание можеш да имаш,след този отвратителен двубой?
Вместо да се надграждат нещата,то те стават по-зле...а съперниците дори не са и от топ 10.
А вече спокойствието и тази философска нагласа на Вангелис(към случващото се)...нямам думи просто!
И все пак си задавам въпроса:Къде е грешката? В играчи като Клевърли,Йънг,Андерсон и пр.или в хората,които им дават толкова време шансове за изява,а те всеки път се провалят?
Много зле. Днес поне беше една идея по-добре от Суонзи. Халфове трябват! Защо, по дяволите, Флетчър е втори капитан? Него не го виждам титуляр. Много слабо... Блекет беше единственото хубаво нещо в тоя мач. Браво на момчето! Ама с Флетчър и Клевърли в халфовата линия просто няма да стане... Йънг е отчайващ... Майкъл Кийн не започна добре, ама с времето навлезе в ритъм. Кво става със Смоулинг? 
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
smoothc написа:И все пак си задавам въпроса:Къде е грешката? В играчи като Клевърли,Йънг,Андерсон и пр.или в хората,които им дават толкова време шансове за изява,а те всеки път се провалят?
Погледни отделните единици и ще видиш, че съставът е по-слаб и от миналия сезон. Трите нови попълнения не могат да играя + напускането на титаните Рио, Видич и Евра!
-
Moonshield
- Контакти:
Аз ако бях на мястото на Ди Мария никога не бих дошъл в Юнайтед. За мен сезонът свърши още след първия кръг, за мен днес е изненада, че все пак спечелихме една точка. И, да - за поста мениджър на Юнайтед трябва да имаш много, ама много по-солидно присъствие край терена по време на мач. С навика си да седи и да гледа безучастно Ван Гаал нито ще се доближи някога до харизмата на САФ, нито ще стане по-драг на феновете, и най-много да се превърне в Луис Ван Мойс.
То като цяло като изключим РвП, Рууни, Мата и донякъде новите попълнения, класата на отбора и отделните единици не се различава по нищо от едни средняци като Съндърланд. Дори тяхната халфова линия смея да твърдя, че беше в пъти по-добра от тази на Юнайтед. Ларсон, Кетърмол и Родуел имат много повече класа от Флечър и Клевърли..А пък да не говорим за защитата.. Рано е, едва два мача са минали, но съм склонен да твърдя, че схема с 4ма защитници ще има положително влияние върху отбора.. Валенсия/Рафаел - Джоунс - Рохо - Шоу мисля, че ще ни е максимума, освен ако не привлечем още някого. Ще се радвам Ди Мария да подпише, но няма по належащ трансфер от този на един или дори двама опорни полузащитници. На този етап ще се радвам и на Де Йонг, и на Сонг, да не говорим за Блинд. Нарочно не споменавам Видал.
Доброто предстаявне на турнето,все пак даде някакви индикации за положителна промяна,която вече малко или много,трябваше да се импликира в първите мачове от новия сезон.
На практика тези два мача бяха за +6 точки или хайде,в най-лошият случай +4,а то какво се случва!?
Ок,имаме една дузина контузени играчи,но...това изобщо не може да бъде някакво оправдание,срещу отбори от ранга на Съндърланд и Суонси,и още повече на фона на провала от миналия сезон!
За мен най-дразнещото нещо е липсата на мотивация и агресия,стремежа към победата и онзи хъс,с които всеки играч на Манчестър Юнайтед е длъжен да играе.
На практика тези два мача бяха за +6 точки или хайде,в най-лошият случай +4,а то какво се случва!?
Ок,имаме една дузина контузени играчи,но...това изобщо не може да бъде някакво оправдание,срещу отбори от ранга на Съндърланд и Суонси,и още повече на фона на провала от миналия сезон!
За мен най-дразнещото нещо е липсата на мотивация и агресия,стремежа към победата и онзи хъс,с които всеки играч на Манчестър Юнайтед е длъжен да играе.
Последна промяна от smoothc на 24 авг 2014 20:42, променено общо 1 път.
Не ви е виновен треньора а футболистите.. Защитата е трагедия, а само като видиш Флечър и Клевърли титуляри те избива на смях. Има време да се върнат Рафаел, Шоу и да се присъединят Рохо и Ди Мария. Не знам защо Ерера днес не игра, но той е няколко класи над Клевърли определено. Друго, с тази схема не знам как ще се получава, но Ван Гаал сигурно знае какво прави. Има време да се усъвършенства и схемата и играта на отбора, но ако това не стане скоро ще загубите твърде много точки и ще ви е много трудно в борбата за евротурнирите.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Защитата е трагедия, а само като видиш Флечър и Клевърли титуляри те избива на смях.
Не е проблемът толкова,че са титуляри...така се е случило,но като ги виждаш,че нищо не играят,имаш две опции:1.Здрав сешоар 2.Сменяш ги!