Кой искате за нов мениджър на Юнайтед ?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Кой искате за нов мениджър на Юнайтед ?

Мнениеот MASTER_COOL » 16 дек 2015 09:00

Старши треньорът на Байерн Мюнхен Пеп Гуардиола ще обяви през следващата седмица какво ще бъде бъдещето му.

Договорът на Гуардиола с баварците изтича след края на сезона, от клуба предлагат нов контракт на испанеца, но в същото време той е изкушаван с бомбастични оферти от Манчестър Сити. До този момент Гуардиола категорично отказваше да коментира въпроса, но след успеха с 1:0 над Дармщад за Купата на Германия разкри, че през следващата седмица ще обяви къде ще продължи кариерата му.

"Тази вече нямам отговор по въпроса. Следващата седмица ще знаете отговора. Следващата седмица ще има яснота", заяви Гуардиола.

Според бившия треньор на Байерн Отмар Хитцфелд Гуардиола вече се е споразумял да поеме Манчестър Сити. В същото време според Франц Бекенбауер Пеп е изкушен от възможността да стане мениджър на Манчестър Юнайтед.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 16 дек 2015 10:16

Не, че нещо ама това е още един от треньорите с филососфия... Юнайтед си има изградена философия, както Байерн си има изградена философия. За това феновете на Байерн не искат Гуардиола. За това и аз няма да се зарадвам, ако Гуардиола стане треньор в Юнайтед. Писна ми от философи...
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 16 дек 2015 11:51

Jackxxx написа:Не, че нещо ама това е още един от треньорите с филососфия... Юнайтед си има изградена философия, както Байерн си има изградена философия. За това феновете на Байерн не искат Гуардиола. За това и аз няма да се зарадвам, ако Гуардиола стане треньор в Юнайтед. Писна ми от философи...

Извинявай, но да ми сравняваш "философията" с уникалният футбол на Пеп ! Не го разбирам !
Единият налага тотална доминация и бие наред по номерата с по 4.5 гола разлика. Всичките атакуващи играчи при него бият рекорд след рекорд по резултатност !
Философията на Ван Гаал е просто да се подава топката без грам мисъл в това ! Прави разлика !
Гуардиола налага тотална преса и доминация в полето на съперника ! Пасове назад са абсолютно забранени !
Пеп е добре дошъл на Олд Трафорд за дългосрочен договор ! Назначим ли този треньор вече не трябва да се пипа. Изпатихме си вече от две ментета ! СТИГА ТОЛКОВА !

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 16 дек 2015 12:13

MASTER_COOL написа:
Jackxxx написа:Не, че нещо ама това е още един от треньорите с филососфия... Юнайтед си има изградена философия, както Байерн си има изградена философия. За това феновете на Байерн не искат Гуардиола. За това и аз няма да се зарадвам, ако Гуардиола стане треньор в Юнайтед. Писна ми от философи...

Извинявай, но да ми сравняваш "философията" с уникалният футбол на Пеп ! Не го разбирам !
Единият налага тотална доминация и бие наред по номерата с по 4.5 гола разлика. Всичките атакуващи играчи при него бият рекорд след рекорд по резултатност !
Философията на Ван Гаал е просто да се подава топката без грам мисъл в това ! Прави разлика !
Гуардиола налага тотална преса и доминация в полето на съперника ! Пасове назад са абсолютно забранени !
Пеп е добре дошъл на Олд Трафорд за дългосрочен договор ! Назначим ли този треньор вече не трябва да се пипа. Изпатихме си вече от две ментета ! СТИГА ТОЛКОВА !

a?
Искам и аз Пеп за мениджър, но не се самозалъгвайте.. той е временно решение, не вярвам да се задържи много при нас. Все пак ще се радвам той да застане начело на отбора :).
Изображение[/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 16 дек 2015 15:27

MASTER_COOL написа:

Уникалният? :shock: :mrgreen:

То, който и да застане начело на Байерн с тези му футболисти и тази конкуренция, всеки ще чупи рекорди. Гуардиола в Барса успяваше да доминира и в Европа, защото имаше нужните футболисти за философията си. Питай феновете на Байерн защо не го искат. Ще ви трябва жестоко търпение и железни нерви за всеки мач с него. :lol: Иначе за Анчелоти съм на друго мнение. С него освен резултати, ще има и игра. И той обаче си има кусури.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 16 дек 2015 15:57

"Marca": Пеп напуска Байерн до дни!

Гуардиола в Манчестър още през зимата

Треньорът на Байерн (Мюнхен) Пеп Гуардиола вече е съобщил своето решение на ръководството на клуба дали ще остане. Очакваше се това да бъде обявено следващата седмица.

Испанското издание „Marca" съобщи, че се е добрало до информация, според която Пеп вече е решил да напусне Германия, а може би няма да остане и да изпълни договора си, който е до края на сезона.

Дестинацията, която е избрал за следващата си работа, е Манчестър. Не е ясно обаче кой гранд ще предпочете - Юнайтед или Сити.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 16 дек 2015 20:55

Да отива в Сити. За нас в момента много по-подходящ е Анчелоти. Не искам някой, който ще си налага тъпите идеи и ще е поредният, който ще се опитва да префасонира Юнайтед. Искам някой, който да продължи чудесната работа на Сър Алекс. Анчелоти за два-три сезона макс, а през това време Гигс да поема някой отбор и после с Невил да идват обратно на Олда.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 16 дек 2015 21:06

Анчелоти заминава за Мюнхен.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 16 дек 2015 21:43

Там му е прикачването за Манчестър. :)

binevout
Контакти:

Мнениеот binevout » 17 дек 2015 18:30

По думите на самия Анчелоти , не иска да поеме Байерн заради ниската конкуренция в бундеслигата.Не ми се вярва честно казано.Иначе ако отиде в Байерн в сегашния им вид , определено ще мачка на ред.
Анчелоти е най-най-най-най-най подходящия за Манчестър Юнайтед.Не знам защо още не сме подписали с него!!!!Това нашето е малоумие!
Колкото до рекордите на Пеп.... то в бундеслигата , не е много трудно.Рекордите му в Европа с Байерн какви са?Сещам се за един и той не спада в групата на "положителните".
Тая зима ще е голяма борба - Моу замина , на път са Рафа , Блан , Пелегрини..... (тия изобщо не ни трябват).За Карло и Пеп ще е голяма борба.6 отбора сме в тази групичка.Трябва да действаме моментално!

Върни се в “Манчестър Ю”