Разберете,казусът(ако това изобщо е казус...) няма нищо общо с реалността,а ограничеността на българина е наистина пословична

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Вие Стенли го подкрепяте от човешка гледна точка или защото е българин? Ако е второто значи тука страдаме от извратен национализъм.
smoothc написа:Темата тотално се изроди! Някои хора просто не осъзнават какво пишат,а други повтарят едно и също,поуст след поуст...
Разберете,казусът(ако това изобщо е казус...) няма нищо общо с реалността,а ограничеността на българина е наистина пословична
batmanlevski написа:ами нужно е заради такива като теб ,дето са забравили кой ги е освободил и от къде произлизат ," "Ой НЕРАЗУМНИ ЮРОДЕ, ПОРАДИ ЩО СЕ СРАМИШ ДА СЕ НАРЕЧЕШ БЪЛГАРИН?"
aguias написа:Питам с какво право автора на темата се сърди на феновете на Юнайтед след като неговите пишат името на Български национален герой като" Путяв " това допустимо ли е? По-добре да работи със своите фенове и да ги поучава , че е срамно !
child in time написа:aguias написа:Питам с какво право автора на темата се сърди на феновете на Юнайтед след като неговите пишат името на Български национален герой като" Путяв " това допустимо ли е? По-добре да работи със своите фенове и да ги поучава , че е срамно !
И аз каква вина имам че го пишат така? Аз самия да съм го правил? Дребна душица !
batmanlevski написа:joring написа:MuFc1878 написа:...... след като сутринта "световно известен" български скулптор в предавана по Нова каза, че изграждането на 133 метровата статуя на Васил Левски е комплексарско дело с цел заяждане с турците!!!
А какво е ако не е комплексарско? 133метра се равняват на 44 етажен блок(това си е един небостъргач), на кой му е нужно подобно нещо? Не знам колко ще се подразнят турците, а и не ме интересува, но цял свят ще ни се смее за този кич. Не е това начина да почетеш най-великият българин!
Но не измествай темата, защото на всички е ясно, че феновете в Англия са пълен шит, особено тези на юнайтед и ливърпул, не виждам защо трябва да ги защитавате или да си затваряте очите!
ами нужно е заради такива като теб ,дето са забравили кой ги е освободил и от къде произлизат ," "Ой НЕРАЗУМНИ ЮРОДЕ, ПОРАДИ ЩО СЕ СРАМИШ ДА СЕ НАРЕЧЕШ БЪЛГАРИН?"
Потребители, разглеждащи този форум: vasilnv и 2 госта