Ман Ю фенове освиркаха Стенли!

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Ман Ю фенове освиркаха Стенли!

Мнениеот smoothc » 11 ное 2012 13:47

Темата тотално се изроди! Някои хора просто не осъзнават какво пишат,а други повтарят едно и също,поуст след поуст...
Разберете,казусът(ако това изобщо е казус...) няма нищо общо с реалността,а ограничеността на българина е наистина пословична :oops:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 11 ное 2012 13:55

Вие Стенли го подкрепяте от човешка гледна точка или защото е българин? Ако е второто значи тука страдаме от извратен национализъм.

Евала! Много добър и силен коментар,върху който доста хора трябва да се замислят :oops:
To be or not to be...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 11 ное 2012 14:02

smoothc написа:Темата тотално се изроди! Някои хора просто не осъзнават какво пишат,а други повтарят едно и също,поуст след поуст...
Разберете,казусът(ако това изобщо е казус...) няма нищо общо с реалността,а ограничеността на българина е наистина пословична :oops:

Ама то от самото начало беше ясно какво се цели с тази тема и какви хора ще се навъдят да пишат в нея.. ;)

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 11 ное 2012 14:28

batmanlevski написа:ами нужно е заради такива като теб ,дето са забравили кой ги е освободил и от къде произлизат ," "Ой НЕРАЗУМНИ ЮРОДЕ, ПОРАДИ ЩО СЕ СРАМИШ ДА СЕ НАРЕЧЕШ БЪЛГАРИН?"

Доообре, построяването на един 130 метров кич те прави повече българин. А после се смеем на македонците :lol:
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
GGMU4L
Контакти:

Мнениеот GGMU4L » 11 ное 2012 14:33

Оставете отбора, това е проблем на феновете и то само някой от тях. Въобще не уважавам това освиркване, въпреки че, не знам дали го е имало.
You are my Solskjaer,
My Ole Solskjaer,
You make me happy,
When skies are grey.
Oh Alan Shearer,
Was f*cking dearer,
So please don't take my Solskjaer away.

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Мнениеот aguias » 11 ное 2012 15:13

Питам с какво право автора на темата се сърди на феновете на Юнайтед след като неговите пишат името на Български национален герой като" Путяв " това допустимо ли е :evil: ? По-добре да работи със своите фенове и да ги поучава , че е срамно !
Benfica Lisboa

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 11 ное 2012 16:31

aguias написа:Питам с какво право автора на темата се сърди на феновете на Юнайтед след като неговите пишат името на Български национален герой като" Путяв " това допустимо ли е :evil: ? По-добре да работи със своите фенове и да ги поучава , че е срамно !

И аз каква вина имам че го пишат така? Аз самия да съм го правил? Дребна душица !
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 11 ное 2012 16:36

child in time написа:
aguias написа:Питам с какво право автора на темата се сърди на феновете на Юнайтед след като неговите пишат името на Български национален герой като" Путяв " това допустимо ли е :evil: ? По-добре да работи със своите фенове и да ги поучава , че е срамно !

И аз каква вина имам че го пишат така? Аз самия да съм го правил? Дребна душица !

Сам си отговаряш.Тогава с какво право имаш да пускаш тема,и да обвиняваш всички фенове на Юнайтед че са освиркали минутата на Стилиян,само и само защото гонг.бг са написали тази новина? Ние самите да сме направили нещо? Май ти си дребната душица.
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 ное 2012 18:37

batmanlevski написа:
joring написа:
MuFc1878 написа:...... след като сутринта "световно известен" български скулптор в предавана по Нова каза, че изграждането на 133 метровата статуя на Васил Левски е комплексарско дело с цел заяждане с турците!!!

А какво е ако не е комплексарско? 133метра се равняват на 44 етажен блок(това си е един небостъргач), на кой му е нужно подобно нещо? Не знам колко ще се подразнят турците, а и не ме интересува, но цял свят ще ни се смее за този кич. Не е това начина да почетеш най-великият българин!
Но не измествай темата, защото на всички е ясно, че феновете в Англия са пълен шит, особено тези на юнайтед и ливърпул, не виждам защо трябва да ги защитавате или да си затваряте очите!

ами нужно е заради такива като теб ,дето са забравили кой ги е освободил и от къде произлизат ," "Ой НЕРАЗУМНИ ЮРОДЕ, ПОРАДИ ЩО СЕ СРАМИШ ДА СЕ НАРЕЧЕШ БЪЛГАРИН?"

А ти помниш ли кой ни е освободил и откъде произлизаш?Явно да, след като като натурален българин от чудомиров фейлетон, плюеш Бербатов, само защото не е играл в Левски и има собствено мнение.

Колкото по-зле е една държава, толкова по-идиотски и мегаломански идеи се раждат в нея.

По темата.....Като знам как българските фенове освиркват национален химн на чужда държава, в официален мач, как на мач на националния отбор се скандира КЗЛ и се псуват играчи от националния отбор, само защото са от съперника, като клуб.....доста лицемерни ми се струват осъждащите колеги.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 11 ное 2012 19:38

Тук си говорите още, а никой не казва нищо за линка към мача, където в 19-тата минута аз чувам аплодисменти. Сигурно ако си напрегна слуха може и да чуя някой да освирква, но това което се чува са аплодисментите. Точка.

Върни се в “Манчестър Ю”