Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед

Мнениеот smoothc » 22 апр 2012 22:14

От какво бе симпатяго Не аз твърдя,че сме ви мачкали,а обратно Вие твърдитв какви средняци сме били и как сте ни мачкали Ако това да вземеш 52% от точките е мачкане над средняк,какво да говорим за "равностойните" ви отбори

В крайна сметка реалността е следната:Манчестър Юнайтед 19 титли,Челси 4 титли!! А ти си тръгнал да сравняваш разни статистики,..е,ако това те успокоява ;)

Потребителски аватар
rakiQ
Контакти:

Мнениеот rakiQ » 22 апр 2012 22:15

DerrickRose написа:Не вярвам Юнайтед да се затвори по какъвто и да е начин,не съм виждал този отбор да го прави дори и да играе елиминации или толкова важни мачове,разбира се не веднъж си изпатиха от това,но и спечелиха редица подобни мачове.

Затваряне както правят повечето отбори срещу нас,и аз не съм виждал.Иначе сме играли с само един изявен нападател на няколко пъти.

Офтопик:

Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 апр 2012 22:15

momchil написа: има един отбор,и той е Манчестър Юнайтед.

Е когато не е един се намесват съдиите и ФА :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 апр 2012 22:18

smoothc написа:
От какво бе симпатяго Не аз твърдя,че сме ви мачкали,а обратно Вие твърдитв какви средняци сме били и как сте ни мачкали Ако това да вземеш 52% от точките е мачкане над средняк,какво да говорим за "равностойните" ви отбори

В крайна сметка реалността е следната:Манчестър Юнайтед 19 титли,Челси 4 титли!! А ти си тръгнал да сравняваш разни статистики,..е,ако това те успокоява ;)

И какво :roll: Останалите отбори не трябва да имат фенове ли :? Или пък някакви деца дето са виждали тези титли само написани в статистиките да се гаврят ли ;) Ти лично колко от тези 19 титли си видял :roll: Ама честно 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 22 апр 2012 22:24

И какво Останалите отбори не трябва да имат фенове ли Или пък някакви деца дето са виждали тези титли само написани в статистиките да се гаврят ли Ти лично колко от тези 19 титли си видял Ама честно

Повече от 3 ;)

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 22 апр 2012 22:27

Мощно зад Юнайтед,кво ми правите трагедии от хикса срещу Евертън?Не може всяка година да ставаме шампиони,и то с 5+ точки преднина.
MANCHESTER IS RED!
И к'р за шитнята!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 22 апр 2012 22:29

И какво Останалите отбори не трябва да имат фенове ли

Някъде да съм казал подбно нещо!?...Просто уточнявам каква е реалността между Манчестър Юнайтед и Челси,а тя е красноречива,дори и статистиката я потвърждава ;)

Потребителски аватар
Claymore
Контакти:

Мнениеот Claymore » 22 апр 2012 22:32

rakiQ написа:
DerrickRose написа:Не вярвам Юнайтед да се затвори по какъвто и да е начин,не съм виждал този отбор да го прави дори и да играе елиминации или толкова важни мачове,разбира се не веднъж си изпатиха от това,но и спечелиха редица подобни мачове.

Затваряне както правят повечето отбори срещу нас,и аз не съм виждал.Иначе сме играли с само един изявен нападател на няколко пъти.

Липсват ми тези мачове,изигравахме страхотно тактически всеки един мач, и побеждавахме с нещо от сорта на 1:0,а не си играхме на кой ще вкара повече голове :(
Manchester United - 20
Liverpool - 18
R.Giggs - 13
Arsenal - 13
P.Scholes - 11
Everton - 9
Aston Villa - 7
Sunderland - 6
Chelsea - 4
Manchester City - 2

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 22 апр 2012 22:36

Юнайтед са спукали гуми и в последните мачове играта им никаква я няма(говоря за стандартите,които сами са си поставили).Сити си преживяха вече кризата,а освен това са отбора,който най-много заслужава титлата тази година.Прогноза 2:1
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Giggs
Контакти:

Мнениеот Giggs » 22 апр 2012 22:37

slash1912 написа:Юнайтед са спукали гуми и в последните мачове играта им никаква я няма(говоря за стандартите,които сами са си поставили).Сити си преживяха вече кризата,а освен това са отбора,който най-много заслужава титлата тази година.Прогноза 2:1

И с какво я заслужава повече?В крайна сметка не се ли гледа кой има повече точки?

Офтопик:

Върни се в “Манчестър Ю”