Челси - Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- chelseaboy
- Контакти:
Re: Челси - Манчестър Юнайтед
Есиенчо написа:tamkuan написа:3-1 казах....Торес ще се отпуши най-после
Ще се отпуши....[offtopic]от към гъза най-много да го отпушат[/offtopic]

Аз не бих казал, че ще е толкова лесен мача, колкото повечето си го представят! ЧелситУ винаги са се надъхвали много срещу фаворитите за титлата, каквато и да е формата им в момента. Като цяло Дяволите са по-силни и в по-изгодна психическа позиция, обаче пък показаното срещу Ливърпул миналия уикенд въобще не ме обнадеждава за кой знае какво превъзходство. Да, САФ има много проблеми с контузени ключови играчи, като огромната дупка, която остави Видич, а след него и Фърдинанд. Защитата е изключително мудна и лесно пробиваема в момента, а като прибавим и разсеяността на Евра, който като втори капитан трябва да показва далеч по-добро и постоянно ниво, нещата става доста сложни. Освен това (мое мнение) реакциите на САФ в последните мачове откъм смени и постройка на играта никак не ми изглеждат вдъхновяващи. Вратарския пост даже няма да го коментирам. Все пак се надявам на една трудна победа с 1:2. 

Дела трябват,а не думи!
Торес всяка седмица уж ще се "отпушва"
Иначе Челси удариха Сити, сега като нищо може да бият и Юнайтед на Стамфорд Бридж. По традиция играят добре срещу отборите над тях в класирането.

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
- chelseaboy
- Контакти:
Ако Лампард играе - 1:2. Ако не - горепосочения от мен резултат.
1:1
трудно ще спечелим тоя мач..очаквам предпазлива игра и най-вероятно равенство.

- pesho_1913
- Контакти:
Юнайтед да вземат да се стягат, че вчера срещу Стоук бяха трагични! Моята прогноза е Х.. 1-1.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
- Chelsea Forever
- Контакти:
pesho_1913 написа:Юнайтед да вземат да се стягат, че вчера срещу Стоук бяха трагични! Моята прогноза е Х.. 1-1.
Аз не видях да са играли трагично. При усповие , че Клевърли , Нани , Руни , Иънг не играят отбора си игра на добро ниво .