"Младата генерация" на Манчестър Юнайтед!

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: "Младата генерация" на Манчестър Юнайтед!

Мнениеот CTAHKO » 11 сеп 2011 17:25

embaro написа:политиката на Ман Юн не е като Барса,Реал,Челси,Сити,ние не взимаме звезди а ги създаваме и ги ползваме по 15-20 сезона.

Ама то не бяха Рууни,Роналдо,Фърдинант,Видич,Бербатов,Нани,Андерсон,Чичарито,Фил Джоунс,Ашли Иънг,Ван Дер Сар,братята Да Силва,Ван Нистелрой,Дуайт Йорк,Анди Коул,Евра и още много други.И все футболисти от вашата школа.Все футболисти които вие сте създали :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Edwin
Контакти:

Мнениеот Edwin » 11 сеп 2011 17:28

CTAHKO написа:
embaro написа:политиката на Ман Юн не е като Барса,Реал,Челси,Сити,ние не взимаме звезди а ги създаваме и ги ползваме по 15-20 сезона.

Ама то не бяха Рууни,Роналдо,Фърдинант,Видич,Бербатов,Нани,Андерсон,Чичарито,Фил Джоунс,Ашли Иънг,Ван Дер Сар,братята Да Силва,Ван Нистелрой,Дуайт Йорк,Анди Коул,Евра и още много други.И все футболисти от вашата школа.Все футболисти които вие сте създали :lol: :lol: :lol:

Ама ти сериозно ли? :shock:
Казваш играчи от 2 поколения и на всичкото отгоре РОНАЛДО,РУУНИ,РИО,ВИДИЧ,НАНИ,АНДЕРСОН,ЧИЧАРИТО,ДЖОУНС,ЙЪНГ стават играчи при нас, а сме ги взели за жълти стотинки.
А не даваме 50 милиона, за разни женчовци..
[wrapimg=]http://www.gbposters.com/images/gbposters-com/lightbox/b7f7/19296/PFC051-MAN-UTD-believe.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 сеп 2011 17:33

Edwin написа:
CTAHKO написа:

Ама ти сериозно ли? :shock:
Казваш играчи от 2 поколения и на всичкото отгоре РОНАЛДО,РУУНИ,РИО,ВИДИЧ,НАНИ,АНДЕРСОН,ЧИЧАРИТО,ДЖОУНС,ЙЪНГ стават играчи при нас, а сме ги взели за жълти стотинки.
А не даваме 50 милиона, за разни женчовци..

Мога да ти изредя играчи,които са играли при вас и от повече поколения,стига да искаш ;) И за какви жълти стотинки ми говориш :roll: Бербатов до скоро държеше рекорда за трансфер на острова ;) Рио и той държеше рекорда за най-скъп защитник ;) За Роналдо дадохте около 15 мил за 16 годишно момченце,Рууни и за него се поизръсихте доста(за колко ги продавате,това вече си е отделна тема).И не ме разбрай погрешно.В никакъв случай не искам да кажа,че това са слаби футболисти,ама ми стана много интересно от горния пост :lol:

Потребителски аватар
Edwin
Контакти:

Мнениеот Edwin » 11 сеп 2011 17:37

Мога да ти изредя играчи,които са играли при вас и от повече поколения,стига да искаш ;) И за какви жълти стотинки ми говориш :roll: Бербатов до скоро държеше рекорда за трансфер на острова ;) Рио и той държеше рекорда за най-скъп защитник ;) За Роналдо дадохте около 15 мил за 16 годишно момченце,Рууни и за него се поизръсихте доста(за колко ги продавате,това вече си е отделна тема).И не ме разбрай погрешно.В никакъв случай не искам да кажа,че това са слаби футболисти,ама ми стана много интересно от горния пост :lol:

Именно заради т'ва не споменах Митко, към него спада донякъде и Нистелрой който дойде като готов нападател.
Не съм те разбрал погрешно, просто искам да ти кажа че повечето от играчите ги взимаме за по- малко пари и идват като ''никой'', и ги продаваме за тройно повече/ най- големия пример за т'ва е Роналдо/. :)
[wrapimg=]http://www.gbposters.com/images/gbposters-com/lightbox/b7f7/19296/PFC051-MAN-UTD-believe.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 сеп 2011 17:46

Edwin написа:

Именно заради т'ва не споменах Митко, към него спада донякъде и Нистелрой който дойде като готов нападател.
Не съм те разбрал погрешно, просто искам да ти кажа че повечето от играчите ги взимаме за по- малко пари, и ги продаваме за тройно повече/ най- големия пример за т'ва е Роналдо/. :)

Това му е хубавото Реал да са ти редовни клиенти :lol: Очаквам скоро да почнете и остъпки да им правите за количества :lol: А относно Рио Фърдинант и той си дойде готов и изграден футболист ;) Юноша на Уест Хям,след това беше част от бебетата на О'Лиъри в Лийдс.Та в общи линии и той си дойде като футболист с рутина и опит и в много добра форма.За Андерсон и за него дадохте около 15 мил паунда,което ми се виждат много за него.Та в общи линии чисто ваша си продукция си отават футболистите от поколението на Бекъм и Гигс и то не всички,които са играли по това време.А този младия Клеверли от вашата школа ли е или сте го взели от някоя друга школа(не се заяждам,а питам) :roll:

Потребителски аватар
Edwin
Контакти:

Мнениеот Edwin » 11 сеп 2011 17:51

Това му е хубавото Реал да са ти редовни клиенти :lol: Очаквам скоро да почнете и остъпки да им правите за количества :lol: А относно Рио Фърдинант и той си дойде готов и изграден футболист ;) Юноша на Уест Хям,след това беше част от бебетата на О'Лиъри в Лийдс.Та в общи линии и той си дойде като футболист с рутина и опит и в много добра форма.За Андерсон и за него дадохте около 15 мил паунда,което ми се виждат много за него.Та в общи линии чисто ваша си продукция си отават футболистите от поколението на Бекъм и Гигс и то не всички,които са играли по това време.А този младия Клеверли от вашата школа ли е или сте го взели от някоя друга школа(не се заяждам,а питам) :roll:

Е то ако става въпрос и Фил Джоунс, Де Хея и Йънг ги взехме за 15+ милиона ама все още не са никакви играчи, каквито се очаква да станат в Манчестър.
А относно Том Клевърли, до колкото знам е наша юноша ама още като лапе сме го взели от Брадфорд, ама да, още от юношите играе за нас :)

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 11 сеп 2011 18:27

Astarot написа:
OldTrafford написа:
sslevski написа:Успокойте се идва следващия кръг. Ако победите Челси на Олд Трафорд мога и да ви призная,но не мисля,че ще успеете и все пак времето ще покаже.Остава 1 седмица до сблъсака.

:lol:
И кой ще ни спре, Торес пак ли ще вкара? :shock:

Е, той нали вече вкара веднъж тази година? :?

Всъщност два пъти. В контролите ... :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
wade3
Контакти:

Мнениеот wade3 » 11 сеп 2011 18:31

Фен съм на Челси,но ако Торес играе ще ни бият и то много,видя се вчера как играхме срещу Съндерланд без него и като влезе как играхме със него

Потребителски аватар
mitni4arq
Контакти:

Мнениеот mitni4arq » 11 сеп 2011 19:23

супер си е,с Клевърли и Фил Джоунс светло бъдеще за Юнайтед
Когато парите говорят и прокурора мълчи

Върни се в “Манчестър Ю”