бля бля бля... замислили се английските фенове па и тия по света да ли да одят на мачове... !!!!
Аз като ходя на кино не обичам да си купувам билет и да гледам "евтини" филми.
"циркови трупи" не знам си кво... да живееш в страна дето още има хора дет си бършат гъзЪ с вестници и да обобщаваш какво ще отврати чуждия фен в страна дето си водиш котката на хотел докато си във ваканция... некъв смех е туй ма през сълзи!
Манчестър Юнайтед сключи исторически спонсорски договор
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед сключи исторически спонсорски договор
ivo77 написа:Taz написа:Ман Ю и Реал М - ходещи циркови трупи, които се бият кой от двата клуба ще продаде повече фланелки в Сингапур и Индонезия. Парите е**ха майката на футбола!!
Гледайте този клип и си помислете сериозно http://www.youtube.com/watch?v=HJcJKsJsHdU
Завист, завист...
''Завистта е емоция, която изразява вътрешна злоба, предизвикана от успехите, радостта, задоволството и благополучието на други хора. Тя е свързана с желанието или да притежаваш това, което другите имат или да желаеш те да го загубят. Може да е пасивна или агресивна. Също така завистта е тясно свързана с чувството на ревност. Представлява един от седемте смъртни гряха в християнството.''
Няма никаква завист човек, не ме разбирай грешно, не мразя Ман Ю или Реал М ни най-малко просто си написах мнението.
drogooo написа:бля бля бля... замислили се английските фенове па и тия по света да ли да одят на мачове... !!!!
"циркови трупи" не знам си кво... да живееш в страна дето още има хора дет си бършат гъзЪ с вестници и да обобщаваш какво ще отврати чуждия фен в страна дето си водиш котката на хотел докато си във ваканция... некъв смех е туй ма през сълзи!
Еми ти явно си един горд англичанин впечатлен от напредъка на тази уродлива иначе нация. Виждам, че живееш в Швейцария, викаш за английски клуб и въпреки, че по нищо не личи да си българин пишеш в български форум. Аман от чуждопоклонници и родоотстъпници, точно заради хора като теб сме на това дередже.
Taz написа:Ман Ю и Реал М - ходещи циркови трупи, които се бият кой от двата клуба ще продаде повече фланелки в Сингапур и Индонезия. Парите е**ха майката на футбола!!
Гледайте този клип и си помислете сериозно http://www.youtube.com/watch?v=HJcJKsJsHdU
Страхотно клипче, най-показателен е примерът с Аустрия Залцбург, които бяха купени от Ред Бул. Клуб с 70 годишна история, традиции, любовта на поколения хора беше брутално осквернен. Смениха му името, цветовете, емблемата, дори годината на създаване. Респект за феновете, които си направиха собствен клуб и агонизират по долните дивизии.
dunavfc написа:Дам,страшно много се замислят,хората в Англия,дали да ходят по-стадионите,затова да намериш билет за мач на някой отбор от Висшата Лига е по-трудно от това да намериш донор за черния си дроб..И по 1000 паунда да станат билетите,като ги има милиони желаещи от Малайзия,Индонезия,Китай,Тайланд,Индия,Пакистан и другите краища на света,проблем с посещаемоста няма да има.
Преди няколко години години ,когато Бербатов беше още в Тотнъм, на мача им с Челси за купата предлагах 300 паунда и не можах да си намеря билет!Фактите от мен изводите са за вас!

Не спори с глупака!Първо ще те свали до нивото си и после ще те бие с опит.
Taz написа:drogooo написа:бля бля бля... замислили се английските фенове па и тия по света да ли да одят на мачове... !!!!
Еми ти явно си един горд англичанин впечатлен от напредъка на тази уродлива иначе нация. Виждам, че живееш в Швейцария, викаш за английски клуб и въпреки, че по нищо не личи да си българин пишеш в български форум. Аман от чуждопоклонници и родоотстъпници, точно заради хора като теб сме на това дередже.
Как пък ти разбра че заради мен сме на такова дередже бе ХАЙВАН.Сопол бас държа че колкото данък съм платил в тая страна толкова детското ти дупе не е сънувало.
И как пък вие дето "СМЕ" се сте на някакво дередже заради "точно такива като..." и един път не сте на някакво дередже заради самите себе си.Мрънкалник!
Човек може да живее в Зимбабве и да е фен на Флуминензе тия граници дето си ги поставяте "support your local team" или "Against modern football" и ала бала... всички да се преместим да живеем в с.Литково и да подкрепяме кой...????И да си галим местния шовинизъм... щот той ни е остнал единственото дет може си погалим... дейба и лапетата!Знаеш ли кой век сме... совалки летят,от единия край на Европа до другия се ходи за 4 часа... самолети летят ала бала...
Ме кара да бягам от темата за любимия клуб с некви простотии.
Последна промяна от drogooo на 22 авг 2011 23:06, променено общо 1 път.

- liverpool96
- Контакти:
gugushito написа:Taz написа:Ман Ю и Реал М - ходещи циркови трупи, които се бият кой от двата клуба ще продаде повече фланелки в Сингапур и Индонезия. Парите е**ха майката на футбола!!
+1000
+1.
drogooo написа:Taz написа:drogooo написа:бля бля бля... замислили се английските фенове па и тия по света да ли да одят на мачове... !!!!
Как пък ти разбра че заради мен сме на такова дередже бе ХАЙВАН.Сопол бас държа че колкото данък съм платил в тая страна толкова детското ти дупе не е сънувало.
И как пък вие дето "СМЕ" се сте на някакво дередже заради "точно такива като..." и един път не сте на някакво дередже заради самите себе си.Мрънкалник!
Човек може да живее в Зимбабве и да е фен на Флуминензе тия граници дето си ги поставяте "support your local team" или "Against modern football" и ала бала... всички да се преместим да живеем в с.Литково и да подкрепяме кой...????И да си галим местния шовинизъм... щот той ни е остнал единственото дет може си погалим... дейба и лапетата!Знаеш ли кой век сме... совалки летят,от единия край на Европа до другия се ходи за 4 часа... самолети летят ала бала...
Ме кара да бягам от темата за любимия клуб с некви простотии.
Не знам колко данък си платил, но по езика и културата ти на писане личи какво имаш в главата. А дали съм "хайван" или "сопол" ти трудно би определил пред монитора си. Аз за разлика от теб съм се реализирал в собствената си страна, а не съм отишъл в Швейцария, Австрия или Испания да работя долнопробни и нископлатени за тамошните хора професии. Така че недей да определяш кой какъв е. А обидните ти квалификации показват само безсилие да опонираш на противника си с думи.
Щом си решил, че може да те направи горд клуб с който нямаш нищо общо - няма никакъв проблем. Жив и здрав!
Taz написа:drogooo написа:
Не знам колко данък си платил, но по езика и културата ти на писане личи какво имаш в главата. А дали съм "хайван" или "сопол" ти трудно би определил пред монитора си. Аз за разлика от теб съм се реализирал в собствената си страна, а не съм отишъл в Швейцария, Австрия или Испания да работя долнопробни и нископлатени за тамошните хора професии. Така че недей да определяш кой какъв е. А обидните ти квалификации показват само безсилие да опонираш на противника си с думи.
Щом си решил, че може да те направи горд клуб с който нямаш нищо общо - няма никакъв проблем. Жив и здрав!
Ти можеш да определяш кой на кво дередже е и заради кого... другите обаче са ниско културни ако го правят. Културата ми на писане е четири езична и за разлика от теб реализирания в собствената си страна други хора гледат и извън пределите на собствената си ограниченост с потенциал единствено за нископлатена и долнопробна професия в чужбина... ти си пропит от безсилие бе човек.
Как разбираш кой със кой клуб има общо???Броиш кой на колко мача на кой стадион е бил ли... да ти събера билетите досега ли кво???Другите пред монитора не могат да определят ти обаче явно можеш!

Не приятелю, аз си изказвам мнението без да наричам другите сополи и хайвани. Ако в Швейцария така е модерно, тук не е много приятно да четеш подобни определения по свой адрес и то от хора които не познаваш!
Taz написа:Не приятелю, аз си изказвам мнението без да наричам другите сополи и хайвани. Ако в Швейцария така е модерно, тук не е много приятно да четеш подобни определения по свой адрес и то от хора които не познаваш!
Аха!!!А сигурно е приятно да четеш заключения за на кой дереджето си виновен от хора който не те познават