florentin_petre написа:Нека Бербатов си решава какво да прави не е малък, кирлив мирлив това е Манчестър и ако Барса са на върха след тях са точно Юнайтед, а когато стигнем нивото на Сър Дъртьо нека тогава му се подиграваме. Фен съм на Митко, както и на Дяволите, болно ми е но нищо немога да направя. Надявам се Митака да избере правилния път така както го направи и с националния, пожелавам му да е жив и здрав и минимум още един финал, ако ще то и да е с Барса, не е срамно да загубиш от "извъбземните"
Фен съм от 1986г.,когато разкараха Рон Аткинсън и привлякоха сър-а.Тогава капитан беше Брайън Робсън.Доживях първата титла,първата европейска купа,първата ШЛ(не КЕШ)..Видях Канто,Хюз,Шарп,Брус,Йорк,Йонсен,Бекъм,Гигс,Нистелрой, Скоулс,Невилите,Кристиано,Кийn и още много..Вече като се връщам назад виждам,че от ентусиазма и романтичния му период,когато практикуваше наистина красив футбол не е останало абсолютно нищо.
Сега това което може буквално да ти изкара очите е един неистов глад за купи,спечелени на всяка цена,най-често след страхлива и непривликателна игра.Отборът е един корпоративно-медиен конгломерат,който постигна своя пик-в това съвсем не се съмнявайте и докато паркинсоновите ръце на САФ не се отделят от отбора,той бавно и сигурно ще залязва.Пък и ми писна разни модерни пичове,които не са стъпвали на стадион и не са изгледали и един мач по ТВ-то да са най-големите привържаници на "дяволите"..а какво ще кажете за чалмите на първите редове в центр. сектор "Олд Трафорд"..Цялата тази циганска идилия ми идва малко в почвече!
...
Следващата фланелка на "МанЮ",която ще си поръчам ще е когато мениджър стане Дейвид Мойс!