За разлика от Бербатов, Оуен поднови договора си с Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: За разлика от Бербатов, Оуен поднови договора си с Юнайтед

Мнениеот POPCORN » 01 юни 2011 14:32

bigbonusprize написа:
POPCORN написа:абе да се маха бе.за какво му е тоя кирлив отбор!Винаги съм ги мразил тия!Правят го на маймуна!

Ман Ю кирлив отбор? :) Пуканке, смели слова...

ми да за мене е кирлив!Който иска да му се кефи!Погледни как се държат с човек ,който не е англичанин.Руни не беше вкарвал от 6 месеца всеки мач игра!Бербатов тогава вкарваше и сега го прецакаха!Аз не ги харесвам и не им отива на отбор като Манчестър да правят такива мизерии на Бербатов!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 01 юни 2011 14:34

Само на мен ли ми се струва,че САФ няма пари за нов класен нападател и отново ще прави невероятни ротации в атака,само с един Рууни ли ще караме? С какво може точно Оуен да помогне при тази си форма? :shock: Ако Бербатов напуска,трябва класен нападател до Рууни!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 01 юни 2011 14:54

Е,сега Бербо ако е пич,ще каже на дъртьо че си има договор и не желае да бъде продаван.Лапчо на петте милиона,после един кур в гъза на съра и чао за без пари.Не е кофти една година да е на курорт в Англия без да си дава зор.Дърто няма да го пуска често,но ако яйцето опре на гъзеца му,кой ще е избора му?Мигар Оуен?На сомбрерото късмета му май свърши.Дървото Руни може отново да влезе в голова дупка и кой ще вкарва тогава?Дано Митко не се подведе по акъла му и да си изкара договора докрай.После ще приберат заедно с Данчев парите на някой като Юве или Байерн и ще си джитка поне още 2-3 години на високо ниво.Със стила Който има Митко,може да играе голям футбол поне до 35години.Успех Митко!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 01 юни 2011 15:08

Нека Бербатов си решава какво да прави не е малък, кирлив мирлив това е Манчестър и ако Барса са на върха след тях са точно Юнайтед, а когато стигнем нивото на Сър Дъртьо нека тогава му се подиграваме. Фен съм на Митко, както и на Дяволите, болно ми е но нищо немога да направя. Надявам се Митака да избере правилния път така както го направи и с националния, пожелавам му да е жив и здрав и минимум още един финал, ако ще то и да е с Барса, не е срамно да загубиш от "извънземните"
Последна промяна от florentin_petre на 01 юни 2011 16:52, променено общо 1 път.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

DaSyth
Контакти:

Мнениеот DaSyth » 01 юни 2011 15:22

florentin_petre написа:Нека Бербатов си решава какво да прави не е малък, кирлив мирлив това е Манчестър и ако Барса са на върха след тях са точно Юнайтед, а когато стигнем нивото на Сър Дъртьо нека тогава му се подиграваме. Фен съм на Митко, както и на Дяволите, болно ми е но нищо немога да направя. Надявам се Митака да избере правилния път така както го направи и с националния, пожелавам му да е жив и здрав и минимум още един финал, ако ще то и да е с Барса, не е срамно да загубиш от "извъбземните"

Фен съм от 1986г.,когато разкараха Рон Аткинсън и привлякоха сър-а.Тогава капитан беше Брайън Робсън.Доживях първата титла,първата европейска купа,първата ШЛ(не КЕШ)..Видях Канто,Хюз,Шарп,Брус,Йорк,Йонсен,Бекъм,Гигс,Нистелрой, Скоулс,Невилите,Кристиано,Кийn и още много..Вече като се връщам назад виждам,че от ентусиазма и романтичния му период,когато практикуваше наистина красив футбол не е останало абсолютно нищо.
Сега това което може буквално да ти изкара очите е един неистов глад за купи,спечелени на всяка цена,най-често след страхлива и непривликателна игра.Отборът е един корпоративно-медиен конгломерат,който постигна своя пик-в това съвсем не се съмнявайте и докато паркинсоновите ръце на САФ не се отделят от отбора,той бавно и сигурно ще залязва.Пък и ми писна разни модерни пичове,които не са стъпвали на стадион и не са изгледали и един мач по ТВ-то да са най-големите привържаници на "дяволите"..а какво ще кажете за чалмите на първите редове в центр. сектор "Олд Трафорд"..Цялата тази циганска идилия ми идва малко в почвече!
...
Следващата фланелка на "МанЮ",която ще си поръчам ще е когато мениджър стане Дейвид Мойс!

WESLEY119
Контакти:

Мнениеот WESLEY119 » 01 юни 2011 15:56

Ман Юнайтед ми бяха симпатичен отбор. Казвам бяха, защото на 28 първо се изгавриха жестоко с Митака, а 2 часа по- късно Ван дер Сар приключи с футбола. Но да се върнем на гаврата. Тя продължава с пълна сила. Онзи ден гледах Берба на автобуса и направо ми домиля, а вчера направо го съжалих. Когато преди 1г сеотказа от националния отбор, меко казано не исках да го видя, това по никакъв начин не промени факта, че му стисках палци във всеки двубой.Много често даваме примера с Рууни и той е показателен. До февруари месец КПД-то на Рууни бе колкото и на Гари Невил. Изкуственото забиване на скамейката бе смазващо за Бербатов, а позора от събота бе върха. Честно да ви кажа, смятам, че както в живота, така и във футбола има справедливост и нижението, което САФ причини на Митко рано или късно ще се върне на гърба му.

ПС:Ако Оуен е футболиста, който може да реши всичко за 3мин, значи Дончо Атанасов е най- ценния футболист, който някога отбор е притежавал. Съра явно си мисли, че с този договор дупките ще се запушат,но като гледам какво се задава, нищо добро не чака Юнайтед следващите 4г. Това е мое мнение!!!

Потребителски аватар
Blue Varna
Контакти:

Мнениеот Blue Varna » 01 юни 2011 16:13

WESLEY119 написа:Ман Юнайтед ми бяха симпатичен отбор. Казвам бяха, защото на 28 първо се изгавриха жестоко с Митака, а 2 часа по- късно Ван дер Сар приключи с футбола. Но да се върнем на гаврата. Тя продължава с пълна сила. Онзи ден гледах Берба на автобуса и направо ми домиля, а вчера направо го съжалих. Когато преди 1г сеотказа от националния отбор, меко казано не исках да го видя, това по никакъв начин не промени факта, че му стисках палци във всеки двубой.Много често даваме примера с Рууни и той е показателен. До февруари месец КПД-то на Рууни бе колкото и на Гари Невил. Изкуственото забиване на скамейката бе смазващо за Бербатов, а позора от събота бе върха. Честно да ви кажа, смятам, че както в живота, така и във футбола има справедливост и нижението, което САФ причини на Митко рано или късно ще се върне на гърба му.

ПС:Ако Оуен е футболиста, който може да реши всичко за 3мин, значи Дончо Атанасов е най- ценния футболист, който някога отбор е притежавал. Съра явно си мисли, че с този договор дупките ще се запушат,но като гледам какво се задава, нищо добро не чака Юнайтед следващите 4г. Това е мое мнение!!!

+1 подкрепям всяка една дума :) Успех Мите
Жените са като богомолки - докато не изядат на мъжа главата, не се спират

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 01 юни 2011 16:44

Просто нямам думи - Оуен да подпише нов договор, а Берба не. Това е пълна гавра. Юнайтед определено не заслужава да има в състава си Митко. Дано нашето момче вземе правилно решение относно следващия си трансфер.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 01 юни 2011 16:52

stg333 написа:навремето казах че е огромна грешка да ходи в Ман Ю, нарекоха ме хейтър на Бербатов, а то не става въпрос дали е добър или не просто не си подхождат с отбора нищо лошо няма, има шанс да иде там където ще е най полезен за себе си и за отбора си

Знаеш ли колко е гадно да си най-добрия , като Начко Михайлов например, и да няма нито една шампионска титла?????

Потребителски аватар
Forest_fan
Контакти:

Мнениеот Forest_fan » 01 юни 2011 16:57

cvetan написа:
stg333 написа:навремето казах че е огромна грешка да ходи в Ман Ю, нарекоха ме хейтър на Бербатов, а то не става въпрос дали е добър или не просто не си подхождат с отбора нищо лошо няма, има шанс да иде там където ще е най полезен за себе си и за отбора си

Знаеш ли колко е гадно да си най-добрия , като Начко Михайлов например, и да няма нито една шампионска титла?????

Начко Михайлов (лека му пръст) си спечели титла с Локото през 78-ма :)

Върни се в “Манчестър Ю”