Феновете на „Тотнъм“: Юнайтед не заслужава Бербатов!

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Феновете на „Тотнъм“: Юнайтед не заслужава Бербатов!

Мнениеот shotgun blues » 25 апр 2011 12:16

trakia написа:
shotgun blues написа:
Sword Coast Boys написа:Като верен фен на Тотнъм, гласувам "ЗА" с двете ръце. Берба и Роби бяха пример за атакуващ тандем - мъжкари от класа, не егоисти и звездеещи манекени като Кристиано Роналдо и Нани.

тези "мъжкари" никога не постигнаха и малко от това което постигнаха или ще постигнат тези манекени

И кво повече е постигнал Нани от Бербатов???

Нани има повече титли и купи от Бербатов,носител е на ШЛ и за разлика от Бербатов който след като Роналдо напусна се очакваше да е решаващ футболист,Нани успя да се наложи и скромното ми мнение (аз не съм фен на ЮНАЙТЕД) е много по-важен футболист от Бербатов макар и егоист,докато Бербатов въпреки головете(по няколко в решени мачове и слаби отбори ,разбира се имаше 2/3 по-решителни)Бербатов доказва с всеки мач с голям отбор че НЕ става,докато НАНИ почти всеки мач е титуляр 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 25 апр 2011 12:32

[/quote]
И кво повече е постигнал Нани от Бербатов???[/quote]
Нани има повече титли и купи от Бербатов,носител е на ШЛ и за разлика от Бербатов който след като Роналдо напусна се очакваше да е решаващ футболист,Нани успя да се наложи и скромното ми мнение (аз не съм фен на ЮНАЙТЕД) е много по-важен футболист от Бербатов макар и егоист,докато Бербатов въпреки головете(по няколко в решени мачове и слаби отбори ,разбира се имаше 2/3 по-решителни)Бербатов доказва с всеки мач с голям отбор че НЕ става,докато НАНИ почти всеки мач е титуляр 8-)[/quote]

Кво значи решен мач и слаб отбор в Англия ве пич тва да не ти е А група-София ? Там няма решени работи там всеки малък е по-голям от който и да е в друго първенство.Бербата вкара хет трик на Ливърпул! Ами темата е Юнайтед не заслужава Бербатов и тва си е така 100% щото Бербатов е ГОЛМАЙСТОР на Англия ала не намира място в тимът .
Аз нямам кво да добавя повече -ГОЛМАЙСТОР-АНГЛИЯ
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 25 апр 2011 12:47

Бербо е за Барселона. С тоя финес в играта класата му ще е очевадна. А САФ просто го извади от формата в която се намираше - остави го на пейката 3-4 мача заради ПЕЛЕНГАТОРА И ГРАХА и отбора едва биеше, а когато го пускаше победата бе в кърпа вързана. В мача с Евертън се видя , че отбора няма стил , няма го онова движение , няма го скрития пас, няма го Бербо да освободи пространство за Рууни и да ангажира 2-3 със себе си - изобщо безидеен отбор. Бербо където и да иде ще е класа.

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 25 апр 2011 13:06

shotgun blues написа:
Sword Coast Boys написа:Като верен фен на Тотнъм, гласувам "ЗА" с двете ръце. Берба и Роби бяха пример за атакуващ тандем - мъжкари от класа, не егоисти и звездеещи манекени като Кристиано Роналдо и Нани.

тези "мъжкари" никога не постигнаха и малко от това което постигнаха или ще постигнат тези манекени

В ерата на рекламата - нищо здруго освен продажбите няма занчение. В името на продажбите - прецакаха България на световното в САЩ - но доколкото чуствам ти и това можеш да оправдаеш с "великата" класа на Италия

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 25 апр 2011 13:10

Замислете се?
Фенербахче
Милан
Ювентус
Барселона
Байерн
Байер
Реал
сега и Тотнъм

той просто е идеалния камък който пасва навсякъде.
Всеки треньор може да види в него именно тези качества които саму необходими да си състави отбора.
ПРи маекените е обратното - нагаждаме отбора към тях - за да межа де се продават фанелките и билетите..

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 25 апр 2011 13:42

Плюеха го,че се махна от Тотнъм сега обратно си го искат.Абе шантава работа. :lol:

Тодор Крахтов
Контакти:

Мнениеот Тодор Крахтов » 25 апр 2011 13:46

Дано Митко напусне тази година,защото ясно се вижда,че дъвката няма да му дава шанс.Според мен на него най-много ша му пасне италианския стил на игра и се надявам да иде в Милан.
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
1912 SINCE 1912

Потребителски аватар
ivocska
Контакти:

Мнениеот ivocska » 25 апр 2011 14:03

Няма смисъл да се спекулира, само защото няколко фена на Тотнъм са писали в някакъв форум... Нито има оферта, нито Бербатое ще се върне там. :lol:

ivkoni_1
Контакти:

Мнениеот ivkoni_1 » 25 апр 2011 14:16

Ще ги видим догодина Манчестър,ако продадат и Бербатов,както Ван Дер Саар се отказва,това им е половината отбор този сезон.....

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 25 апр 2011 14:25

Да идва в Байерн.С Рибери, Робен и Швайни в средата и Нойер на вратата, няма да има кой да ни излезе!!!
Ингилизите са мнооо тъпо племе.Особенно журналята им!
Дъртия си знае неговата, никой не го разбира, ама и на него не му пука!
Бербата няма да отиде в отбор, който не играе в Ш.Л.

Върни се в “Манчестър Ю”