Кой ще е следващият САФ на Ман.Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Кой ще е следващият САФ на Ман.Юнайтед
Твърдо ще е Моу, според мен, въпреки че аз бих избрал някоя от легендите на Юнайтед- един Гигс, или пък Солскяер, защо не? 
- slash1912
- Контакти:
Ако искат успехи и титли-Моуриньо!А Гари Невил като е толкова отворен да стане той треньор и да закара Юнайтед при другите бивши величия-Лийдс и Нотингам 
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Дейвид Мойс или Оуен Койл .
И 2-та са серти като САФ и са шотландци.
И 2-та са серти като САФ и са шотландци.
Последна промяна от Pichichi на 14 мар 2011 13:08, променено общо 1 път.
Мауриньо не можеш го задържа повече от 2-3 години.Ман да си намерят някой, който няма да ги изостави след първата дупка. 
Според мнозина хора САФ вече трябва да напусне МЮ защото в последните години го дърпал надоло. Аз лично не смятам така,но все един ден тази смяна на треньор ще бъде факт и въпросът е кой има смелоста и манталитета даго замени.
1.Мнозината които мислят че Сър Алекс трябва да напусне -просто нямат грам представа от футбол и още повече ограниченото им мислене ги кара да твърдят че той ги дърпал дори надолу
2.Сега на въпроса ти!-някой може да има смелостта ...но манталитета на сър Алекс ....Безценно !! Именно манталитета на сър Алекс го прави гений!! Разбира се и други съдържателни умения относно футболната игра и философия...но ..ако погледнеш колко мениджъри в световен мащаб са се задържали толкова години и продължават ....тогава отчасти можеш да разбереш защо сър Алекс е Незаменим!!
Сър Алекс е еквивалент на Моцарт само че във футбола!!
Моуриньо 
Последна промяна от iori на 14 апр 2011 17:31, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
Спор няма с отказването (когато и да е то) на САФ ще си отиде една ера...Лошото е ,че според мене както се очертава да има сериозни кадрови липси поради остаряващи и отказващи се легенди отбора ще се напълни с наемници, което не е добре...Личната ми прогноза е ,че след махането на САФ ще има сериозни проблеми в МЮ...
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.
vaskonti написа:Явни фаворити - Моуриньо и Гуардиола.
Скрит фаворит - Мишел Прюдом.
Жозе ако не сменят Глейзър никога няма да поеме Юнайтед... При друг щедър собственик със сигурност би се навил, но да поеме отбор в който не му играят по гайдата и не искат да му купят всичко което поиска просто няма да стане... поне аз мисля така.
Гуардиола колкото и да го уважавах като играч за мен като треньор не струва мн мн главно в тактическа гледна точка... Смисъл в Юнайтед няма как да наложи играта от барса ... нито има такива играчи, нито някой в Англия ще я търпи... По твърдия футбол би го погубил... Е го барса при рикард известно време играеха по същия начин като сега, а после Рийкард където отиде там се провали...
За Юнайтед най-добър варянт и най-логичен за мен би бил Дейвид Мойс или Стив Брус, а защо не след 4-5 години (ако се задържи толкова още Съра) Рой Кийн или Пол Инс...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:vaskonti написа:Явни фаворити - Моуриньо и Гуардиола.
Скрит фаворит - Мишел Прюдом.
Жозе ако не сменят Глейзър никога няма да поеме Юнайтед... При друг щедър собственик със сигурност би се навил, но да поеме отбор в който не му играят по гайдата и не искат да му купят всичко което поиска просто няма да стане... поне аз мисля така.
Гуардиола колкото и да го уважавах като играч за мен като треньор не струва мн мн главно в тактическа гледна точка... Смисъл в Юнайтед няма как да наложи играта от барса ... нито има такива играчи, нито някой в Англия ще я търпи... По твърдия футбол би го погубил... Е го барса при рикард известно време играеха по същия начин като сега, а после Рийкард където отиде там се провали...
За Юнайтед най-добър варянт и най-логичен за мен би бил Дейвид Мойс или Стив Брус, а защо не след 4-5 години (ако се задържи толкова още Съра) Рой Кийн или Пол Инс...
Няма шанс да сложат Мойс или Брус, просто изглежда несериозно, а и не мисля, че имат класата и самочувствието за Манчестър. Въпреки, че СЪР посочи Мойс за евентуален свой наследник. Моуриньо и Гуардиола въпреки всичко са най-вероятни кандидати поради две прости причини - имат и класа и самочувствие от една страна, от друга ще са перфектният ход от маркетингова гледна точка. Манчестър с един от тях двамата начело не би загубил от сегашния си блясък и харизма, докато поне аз не си представям примерно Стив Брус на този пост. Просто не виждам как ще стане. Такава комбинация автоматично ще смъкне поне две единици от тази харизма на Манчестър. А предположих Прюдом защото е очевидно, че има голям талант, все пак направи един средняк абсолютен доминант в Холандия. Самочувствие не му липсва, въобще перспективите пред него са доста добри. Вярно, би било огромен риск неговото назначение, но не е ли риск всяко едно назначение точно на този пост?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
-
Highlander
- Контакти:
За Гуардиола не съм съгласен, че става за треньор на Ман Юн. Той като цяло не става за треньор. Ако бъде освободен от Барса или реши да напусне ще се провали с гръм и трясък навсякъде, където иде.