Големият въпрос:Кой ще замести Едвин ван дер Саар ?
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Големият въпрос:Кой ще замести Едвин ван дер Саар
Томаш Кушчак
и цял сезон ще започне кошмарят с вратари като Керъл, Хауърд и Бартес
ЧЕСТИТО!!!!
Фен на ЮнайтедAnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Моят избор който естествено отговарящ на тези критерии-Жулио Сезар!
- JackPackage
- Контакти:
За опиталите се да заместят Шмайхел:
ван дер Гоу - слаб;
Боснич - наркоман с високо самочувствие;
Хауърд - повече му се отдаваше баскетбола, отколкото пазенето в Юнайтед (сега е добър вече
)
Бартез - непредсказуем, слаб при центриранията, все пак това е Англия;
Рой Керъл - Робърт Грийн номер 2;
Рикардо - какъв е този, дори не си го спомням някога да е пазил на Юнайтед ?!
или Нойер или Стекеленбург(ер)
според мен, и двамата са вече наложили се вратари, имат още доста годинки пред тях футбол, така че за около 20 млн може да се вземе единия от двамата
Масимо Таиби беше номер 1, особено в дебютния му мач на Стамфорд бридж

ван дер Гоу - слаб;
Боснич - наркоман с високо самочувствие;
Хауърд - повече му се отдаваше баскетбола, отколкото пазенето в Юнайтед (сега е добър вече
Бартез - непредсказуем, слаб при центриранията, все пак това е Англия;
Рой Керъл - Робърт Грийн номер 2;
Рикардо - какъв е този, дори не си го спомням някога да е пазил на Юнайтед ?!
или Нойер или Стекеленбург(ер)
Масимо Таиби беше номер 1, особено в дебютния му мач на Стамфорд бридж
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Не смятам, че критериите са много правилни. Според тях директно на първо място попада Буфон. И без това още навремето имаше интерес към него. Един от най-добрите вратари за предното десетилетие. Но едва ли ще си върне старата форма.
Единственото, което доказа цялата статия е, че не трябва да се прави компромис с вратарския пост.
Хммм... като се замисля, то и за Ван Дер Саар се предполагаше, след като напусна Ювентус, че е свършил за големия футбол.
Единственото, което доказа цялата статия е, че не трябва да се прави компромис с вратарския пост.
Хммм... като се замисля, то и за Ван Дер Саар се предполагаше, след като напусна Ювентус, че е свършил за големия футбол.
Сигурно ще вземате Шей Гивън, много добър вратар, на 34 е, но Ван дер Саар го взехте на 35, така че едва ли е от значение, важното е дали пази добре
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Какъв е тоя критерий над 30 години? Няма след 2-3 години пак да търсят вратар. Трябва да е много добър, млад и перспективен, и да има все пак някакъв шанс за трансфер, не като Касияс например. С две думи избора се свежда до двама - Нойер или Харт, въпреки че втория трудно ще го вземат. Всеки друг избор ще е компромис.
Един картоф, една чорба, един коптор!
.cskara. написа:Мисля,че Игор Акинфеев би бил добър вариант.
+1
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”
- bekono
- Контакти:
Ники Михайлов, макар че е много млад още, е добър избор. Има много варианти, а Съра си знае работата и най-вероятно ще вземе най-добрия и подходящ за Юнайтед. Предполагам, че основния избор е между Акинфеев, Лорис и Стекеленбург.
[offtopic]Аз пък ще съм доволен и да не му намерят заместник и да играе Линдегард или Кушчак
[/offtopic]
[offtopic]Аз пък ще съм доволен и да не му намерят заместник и да играе Линдегард или Кушчак
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

- karaivanovd
- Контакти:
Момчета, няма кво да се лъжем, единствената опция в момента е Ману Нойер...Просто уникален...както беше казал наскоро Марио Баслер ако не се лъжа "Той е като Меси, само че с ракавици".
Евентуално би паснал и Рене Адлер, но аз лично смятам, че той си позагуби формата...САФ няма кво да се стиска, тва е най-важният пост.
Евентуално би паснал и Рене Адлер, но аз лично смятам, че той си позагуби формата...САФ няма кво да се стиска, тва е най-важният пост.