Честит рожден ден, сър Алекс!

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Re: Честит рожден ден, сър Алекс!

Мнениеот RENAULT » 31 дек 2010 14:54

Честит рожден ден ;) ;)
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 31 дек 2010 15:28

boji_levski написа:Има кой да го замени няма незаменими хора,но САФ е велик и ще остане във футбола завинаги.Иначе заместник може да му стане Арсен Венгер примерно,защо не ?

Наистина няма незаменими хора, но пък има НЕПОВТОРИМИ! И Сърът е точно такъв - неповторим!!! Да е жив и здрав, за да ни донесе още 1 титла и... просто да си спази обещанието от преди 24 години. Честит Рожден Ден, Сър Алекс!!!

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 31 дек 2010 15:46

Поздравления за автора на темата!!!Личи си интелигентното му отношение към играта и големите в нея!Аз съм привърженик на МЮ,но първата ми фланелка в детството ми бе на Арсенал!!!!
Поздравявам и всички които изразяват уважението си към САФ,независимо от клубните си пристрастия!Весело посрещане на Нова година на всички!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 31 дек 2010 15:54

Абе, що не си **** **** ********?! Какъв сър Алекс те гони а? Що не идеш да му врътнеш една вувузела по тоя повод?
Ей, хораааааааааааа, гледайте си нашето бееееееееее! БЪЛГАРСКОТО!!! Какво ми дреме на мен, на теб или на Аджо от Каспичан?! Писна ми от разни ЦУЖДО ПОКЛОННИЦИ!!! Добре, че не сме във война, че сигурно много от феновете на Ман Юн, Ливърпул и Челси ще се бият за успеха на кралицата!
Де*ба и родоотстъпниците!!!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 31 дек 2010 16:02

Днес рожден ден има и волейболният ни национал Цветан Соколов. Къде е темата за него ?

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 31 дек 2010 16:27

да е жив и здрав съра,но как никои не пусна тема за Боби Фарел,вокалиста на БОНИ ЕМ,които почина вчера...може би на много хора от Гонга тои е непознат,но е световна знаменитост...жалко за БГ израстващите... :shock:
FORZA CESENA !!!

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 31 дек 2010 16:39

arekusanderu написа:да е жив и здрав съра,но как никои не пусна тема за Боби Фарел,вокалиста на БОНИ ЕМ,които почина вчера...може би на много хора от Гонга тои е непознат,но е световна знаменитост...жалко за БГ израстващите... :shock:

И аз чух за него... :( На 61 години е починал... Да почива в мир! :cry: :(
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 31 дек 2010 16:51

santiliana написа:Абе, що не си **** **** ********?! Какъв сър Алекс те гони а? Що не идеш да му врътнеш една вувузела по тоя повод?
Ей, хораааааааааааа, гледайте си нашето бееееееееее! БЪЛГАРСКОТО!!! Какво ми дреме на мен, на теб или на Аджо от Каспичан?! Писна ми от разни ЦУЖДО ПОКЛОННИЦИ!!! Добре, че не сме във война, че сигурно много от феновете на Ман Юн, Ливърпул и Челси ще се бият за успеха на кралицата!

А на кой да честитим тогава рожден ден?? На Гара Демебеле и всички други пияници в нашия футбол, които "помагат" на футбола да се развива :?: И какво чуждопоклонничество като тук се говори за човека, а не за някой отбор... Сър Алекс е уважаван из цял свят заради успехите и характера си, и най-вече за цялостния си принос към световния футбол... а ти да показваш такава злоба към такъв човек, просто не виждам причина :roll: А иначе на Съра му пожелавам да е жив и здрав, и още поне 10 години да искара във футбола ;)
Офтопик:
Много ми стана приятно като видях, че човека създал темата не е фен на Юнайтед :) Ето това е истински футболене фен с уважение към футболните икони и легенди :!: Живи и здрави да са всички, и весело празнуване на новата година :mrgreen:
[center]Съединението прави силата![/center]

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
tony1977
Контакти:

Мнениеот tony1977 » 31 дек 2010 17:11

Жив и здрав да си сър Алекс и дано да изживеем заедно още много успехи с любимия ни Ман Юнайтед!
Любовта на хората прави един отбор ГОЛЯМ!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 31 дек 2010 17:16

badboy95 написа:
santiliana написа:Абе, що не си **** **** ********?! Какъв сър Алекс те гони а? Що не идеш да му врътнеш една вувузела по тоя повод?

А на кой да честитим тогава рожден ден?? На Гара Демебеле и всички други пияници в нашия футбол, които "помагат" на футбола да се развива :?: И какво чуждопоклонничество като тук се говори за човека, а не за някой отбор... Сър Алекс е уважаван из цял свят заради успехите и характера си, и най-вече за цялостния си принос към световния футбол... а ти да показваш такава злоба към такъв човек, просто не виждам причина :roll: А иначе на Съра му пожелавам да е жив и здрав, и още поне 10 години да искара във футбола ;)
Офтопик:
Много ми стана приятно като видях, че човека създал темата не е фен на Юнайтед :) Ето това е истински футболене фен с уважение към футболните икони и легенди :!: Живи и здрави да са всички, и весело празнуване на новата година :mrgreen:

А какво е допринесъл този "сър" за развитието на БГ футбола, пич?
И колкото и да иронизираш "пиянските " изцепки на Гарра Дембеле, този черен момък допринесе много повече за нашия футбол от горепосочения "сър". Искаш примери????
Ами нямаш проблем, пич!
Само ще ти кажа, че този "пияница" какъвто изглежда в твоите очи, вкара 26 гола за един полусезон , което е някъде около 4 месеца, които са за АВТОРИТЕТА НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ. Не за този, в който хората са поданици, а в този, в който сме ГРАЖДАНИ. Кои повече, кои по- малко...
Ако имаш що годе някакъв елементарен човешки интелект, би трябвало да проумееш какво искам да ти кажа.
И не забравяй- все пак си БЪЛГАРИН, убеден съм , че фамилията ти завършва на ОВ, ЕВ, или в краен случай на СКИ. !!!
ЗАМИСЛИ СЕ, ПИЧ!!!
КЪДЕ ОТИВА НАШАТА БЪЛГАРИЯ?!?!?!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Манчестър Ю”