Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
boji_levski написа:Има кой да го замени няма незаменими хора,но САФ е велик и ще остане във футбола завинаги.Иначе заместник може да му стане Арсен Венгер примерно,защо не ?
arekusanderu написа:да е жив и здрав съра,но как никои не пусна тема за Боби Фарел,вокалиста на БОНИ ЕМ,които почина вчера...може би на много хора от Гонга тои е непознат,но е световна знаменитост...жалко за БГ израстващите...
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
santiliana написа:Абе, що не си **** **** ********?! Какъв сър Алекс те гони а? Що не идеш да му врътнеш една вувузела по тоя повод?
Ей, хораааааааааааа, гледайте си нашето бееееееееее! БЪЛГАРСКОТО!!! Какво ми дреме на мен, на теб или на Аджо от Каспичан?! Писна ми от разни ЦУЖДО ПОКЛОННИЦИ!!! Добре, че не сме във война, че сигурно много от феновете на Ман Юн, Ливърпул и Челси ще се бият за успеха на кралицата!
Де*ба и родоотстъпниците!!!
badboy95 написа:santiliana написа:Абе, що не си **** **** ********?! Какъв сър Алекс те гони а? Що не идеш да му врътнеш една вувузела по тоя повод?
Ей, хораааааааааааа, гледайте си нашето бееееееееее! БЪЛГАРСКОТО!!! Какво ми дреме на мен, на теб или на Аджо от Каспичан?! Писна ми от разни ЦУЖДО ПОКЛОННИЦИ!!! Добре, че не сме във война, че сигурно много от феновете на Ман Юн, Ливърпул и Челси ще се бият за успеха на кралицата!
Де*ба и родоотстъпниците!!!
А на кой да честитим тогава рожден ден?? На Гара Демебеле и всички други пияници в нашия футбол, които "помагат" на футбола да се развиваИ какво чуждопоклонничество като тук се говори за човека, а не за някой отбор... Сър Алекс е уважаван из цял свят заради успехите и характера си, и най-вече за цялостния си принос към световния футбол... а ти да показваш такава злоба към такъв човек, просто не виждам причина
А иначе на Съра му пожелавам да е жив и здрав, и още поне 10 години да искара във футбола
Офтопик:
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта