Сър Алекс: Това е последният сезон на Ван дер Сар

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Сър Алекс: Това е последният сезон на Ван дер Сар

Мнениеот TodorT » 28 ное 2010 22:48

AnalBreaker написа:Този сезон се представя под нивото си и е нормално да се заговори за отказване. Дано поне този път да сполучим на вратар, че експериментите с Бартез, Хауърд, оня ирландец и колегата му португалец ни костваха много

Напротив!!! Точно ВДС има голяма заслуга Юнайтед да са на първото място... Да, дапусна грешка срещу УБА, на къкви мачове направи срещу Болтън, Съндърланд :shock: Ако щеш и срещу Рейнджйрс онзи ден в Шампионска Лига

Потребителски аватар
andrei_arshavin
Контакти:

Мнениеот andrei_arshavin » 28 ное 2010 23:41

значи аз съм фен на арсенал и супер мн се кефя на ван дер сар страхотен вратар доказал се през години с основна заслуга за титлите ви .това че е направвил 2-3 грешки ем случва не като про нашия вратар алмуния.ако вдс тряя се откаже след 2-3 грешки,наш алмуния отдавна трябваше да е окачил ръкавиците. :):):):)

Потребителски аватар
BoB0
Контакти:

Мнениеот BoB0 » 29 ное 2010 00:37

Страхотен вратар наистина от последния велик отбор на Аяск. Беше съде приключил с футбола във Фулъм, ма Съра си знае работата и го възроди. Повечето титли са имено благодарение на Ван дер Саар, Видич и Рио. Сега с тоа датчанина, не знам как ще се справи в МЮ. Странен трансфер лично за мен, можеха да дадат към 15 млн и да земат Нойер, който е феноменален вратар. Лорис също, за де Хеа да не говорим. На МЮ им трябва вратар лидер на отбора, а Нойер е точно такъв за Шалке, сигурен съм, че и в МЮ щеше да бъде.

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Мнениеот jembajemba » 29 ное 2010 00:55

AnalBreaker написа:Този сезон се представя под нивото си и е нормално да се заговори за отказване. Дано поне този път да сполучим на вратар, че експериментите с Бартез, Хауърд, оня ирландец и колегата му португалец ни костваха много

И ония двамата и ония третия :) :) :)
Не бе, базикам се. Иначе Юнайтед ги следя по - сериозно откакто Бербатов отиде там и вече ако дават мач на ЦСКА и Юнайтед едновременно по ТВ, предпочитам да гледам Юнайтед. Струва ми се че това е нещо повече от футболен отбор, изключителен колектив имат, най - вече благодарение на Съра сигурно. И на такъв отбор му трябва и супер вратар, какъвто е Ван дер Саар без съмнение. Дано намерят някой поне толкова добър и то скоро.
А като Съра се заотказва - Моуриньо в Юнайтед би било феноменално просто.

Потребителски аватар
Калоян Атанасов
Контакти:

Мнениеот Калоян Атанасов » 29 ное 2010 02:28

Трябва да се търси сериозен заместник,за този датчачин който сме взели ( незнам колко струва,предполагам е малко ) не ми вдъхва доверие,но съра си знае думата...
· Кой ще ми обясни разликата на различните постановки при свирене на обой? Ама, че сте тъпи! Всеизвесто е, че при Италианската школа са го лапали целия, а при Френската - до половината, с треперещ език!(учител по инструментознание в музикална гимназия)

g3shi7o..
Контакти:

Мнениеот g3shi7o.. » 29 ное 2010 10:24

Madridist написа:Едно от нещата,които ме накараха да заобичам този уникален спорт,беше отбора на Аякс от 1995 година,когато на тяхната врата пазеше именно Ван де Сар. Уникален вратар :)

Той е повече от уникален!! Не мога да му измисля дума, с която да го опиша
И това е Левски, обичаме тее!
Левски 7-2 ЦСКА (София), 17.11.1968, "А" ПФГ
Левски 7-1 ЦСКА (София), 23.09.1994, "А" ПФГ

Левски 5-0 ЦСКА (София), 13.05.1998, Купа на България - финал
Левски 5-4 Барселона, 17.03.1976, Купа на УЕФА

Потребителски аватар
chefzZ
Контакти:

Мнениеот chefzZ » 29 ное 2010 18:56

Жалко.Футболът губи щом такива велики играчи се отказват, но няма как ;) Мисля, че сега е момента да вземат Акинфеев.

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 29 ное 2010 23:15

Голям вратар. Заслужава да му предложат достоен пост било то като ръководител или в треньорския щаб.

Върни се в “Манчестър Ю”