daredevil написа:Няма, защото всичко е истина.
Кое,че си расист ли ?
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
daredevil написа:Няма, защото всичко е истина.
"Понякога гледаш на полето и виждаш крава. И си казваш - тази крава е по-хубава от моята. Това е факт, хората си го мислят. Но в живота нещата не стават така. Вероятно кравата е същата като твоята. Така че трябва да приемем това - някои играчи искат да мислят, че другаде ще им е по-добре. Но това не е така".
n_baev написа:"Веднъж преди години един от играчите ми каза, че Руни и Роналдо не са достатъчно добри. Можете ли да повярвате? Според него те не са достатъчно добри и той няма намерение да ги чака да достигнат нивото си. Това е, което се случва. Това е проблемът с потенциала - хората не могат да разпознаят потенциала. Много слаби са в това отношение".
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
AnalBreaker написа:Според мен много хора от омразата си към Манчестър са изгубили своята точна преценка относно качествата на Сър-а. Не случайно точно той има тази титла Сър, а не някой друг от Арсенал, Челси, Пуул и т.н.
защо написа:AnalBreaker написа:Според мен много хора от омразата си към Манчестър са изгубили своята точна преценка относно качествата на Сър-а. Не случайно точно той има тази титла Сър, а не някой друг от Арсенал, Челси, Пуул и т.н.
Всъщност той я няма титлата, журналистите му я приписват. Че даже викат, че той сам си я приписвал
. Виж това, че имал проницателност за таланти си го приписва наистина, трансферните му провали и с млади, и със стари, и със собствени играчи са сигурно над 90% и точно това не му е най-силната страна. Ама си има достатъчно други...
защо написа:Всъщност той я няма титлата, журналистите му я приписват. Че даже викат, че той сам си я приписвал
. Виж това, че имал проницателност за таланти си го приписва наистина, трансферните му провали и с млади, и със стари, и със собствени играчи са сигурно над 90% и точно това не му е най-силната страна. Ама си има достатъчно други...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта