Вятърът на промяната за Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Вятърът на промяната за Манчестър Юнайтед

Мнениеот Cesc Fabregas » 17 окт 2010 17:24

Gary Shaw написа:Напълно съгласен!
Манчестър Ю няма да спечели голям трофей извън (Карлинг Къп и ФА Къп) поне 2,3 години ... та дори и повече понеже тепърва предстой напускането на 'легендарният шотландец'. Юнайтед е зле и на терена и извън него. Рууни им беше (поне до миналият сезон) единственият играч от световна гласа а сега го държат резерва дори имало възможност и да напусне. Мисля ,че в следващите 5,6 години доминантите във Английският футбол ще са Челси и Манчестър Сити евентуално и Арсенал. Славните години както на Манчестър Ю така и на Ливърпул са си отишли .... навлизаме във нова епоха..... може би епохата на парите .... 70-те години бяха за Нотингам , 80-те бяха за Ливърпул , 90-те бяха славните години на Юнайтед сега си мисля ,че идват славните години на Манчестър С и Челси. Феновете на тези отбори трябва да се примирят ,че нищо не е вечно!

Много точен коментар, за което те поздравявам. Напълно съм съгласен. ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 17 окт 2010 17:32

Привържениците на Ливърпул обичат да употребяват фразата : 'Ние ще се вдигнем, ние сме Ливърпул ,ние сме най-титулуваният английския клуб'' аз бих отвърнал , това вдигане за момента ви отнема 20 години ? Ливърпул е бил ФАКТ .. но отдавна не е бил номер 1.А и във перспектива като чели не се вижда кога ще са пак на върха. Това правилно си мисля ,че съвсем скоро ще се отнася и за Манчестър Юнайтед.Макар ,че всички се опитват да ни накарат да си мислим ,че Манчестър Ю е вечен и вечно ще бъде на върха и над всички.
Последна промяна от Gary Shaw на 17 окт 2010 17:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 17 окт 2010 17:35

Gary Shaw написа:Привържениците на Ливърпул обичат да употребяват фразата : 'Ние ще се вдигнем, ние сме Ливърпул ,ние сме най-титулуваният английския клуб'' аз бих отвърнал , това вдигане за момента ви отнема 20 години ? Ливърпул е бил ФАКТ .. но отдавна не е бил номер 1.А и във перспектива като чели не се вижда кога ще са пак на върха. Това правилно си мисля ,че съвсем скоро ще се отнася и за Манчестър Юнайтед.

Oтговора може да е клиширан, но е верен-"Футбола отдавна не е това, което беше". Традициите и това, какво е било преди 40 години на терена нямат ниаккво значение ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 17 окт 2010 17:39

Вдигането но Ливърпул според мен почва от утре.Но плодовете ще се видят може би след 2-3 години.

GeNtLeMaN
Контакти:

Мнениеот GeNtLeMaN » 17 окт 2010 17:41

Интересно ми е ако мачовете с Евъртън,Фулъм и Уест Бром бяха спечелени,дали някой щеше да коментира 'мрачното' бъдеще на отбора.

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 17 окт 2010 17:43

Само като споменем имената на Нотингам Форест ,Лийдс Юнайтед, Шефилд У. , Астън Вила ,дори един Нюкасъл тези клубове отдавна не са това което бяха ,отдавна са изгубили своят блясък по-една или друга причина ... 20 години са достатъчно да приемем ,че Ливърпул отдавна не е това което беше ..... онзи Ливърпул на Шенкли , Пейсли отдавна го няма...... приемете Ливърпул като отбор от средата на таблицата историята е едно а съвсем дрруго е реалността ... отбор от ранга на Тотнъм ,и Евертън. Последните 20 години излязоха отбори като Арсенал , Челси сега и Сити има мераци да бъде водещ отбор който по-един или друг начин изместват или са изместили вече по-горе изброените. Та мисълта ми беше ,че човек трябва да е реалист и да знае ,че вечни неща няма ... Манчестър Ю ще падне от високо след като Фъргюсън се пенсионира защото всички успехи се дължат на него преди него Манчестър Ю беше никой тоест 70 -те години. Тогава лицето на Английският футбол бяха три клуба:
-Ливърпул
-Нотингам Форест
-Астън Вила
В днешно време нито един от тези 3-клуба не е този който беше преди 30години.
Последна промяна от Gary Shaw на 17 окт 2010 17:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 17 окт 2010 17:45

Пиша го за 3 път от последната титла на Ман Юн. Ерата им свърши.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 17 окт 2010 17:47

От създаването на Премиършип несъмнено Манчестър Юнайтед са най-успелият английски тим - и на европейско, и на национално ниво. Сър Алекс Фъргюсън неведнъж е доказвал, че е страхотен менъджър, но и на него годинките му тежат.

През последните 2 години Манчестър водят изключително слаба трансферна политика- загуба на двама основни футболисти - Роналдо и Тевес. Играчите, които трябваше да ги заместят, изиграват 2 силни мача и после 5 са посредствени. Макар че съм българин, не мога да кажа, че Бербатов играе на нивото, на което се очакваше, че ще се представи. Като махнем Скоулс, Манчестър са много зле в центъра на терена, а напоследък започнаха сериозно да се пропукват и в защита. При евентуално продаване на Рууни положението и в атаката няма да стане никак розово. Това, че червените дяволи успяват да вкарват по 2-3 гола на отборите от средата на таблицата ( изключвам мача с Челси, на който и двата отбора не гледаха много насериозно), не значи, че ще правят същото срещу Манчестър Сити, Арсенал, Челси или в Шампионската лига. Трябва спешно да бъде закупен и вратар, поради напредналата възраст на Ван дер Саар.

Ако Сър Алекс не успее да привлече класен плеймейкър, нападател и вратар, отборът му няма да има особени шансове да триумфира в Премиършип или в Шампионската лига

GeNtLeMaN
Контакти:

Мнениеот GeNtLeMaN » 17 окт 2010 17:51

Gary Shaw написа:Само като споменем имената на Нотингам Форест ,Лийдс Юнайтед, Шефилд У. , Астън Вила ,дори един Нюкасъл тези клубове отдавна не са това което бяха ,отдавна са изгубили своят блясък по-една или друга причина ... 20 години са достатъчно да приемем ,че Ливърпул отдавна не е това което беше ..... онзи Ливърпул на Шенкли , Пейсли отдавна го няма...... приемете Ливърпул като отбор от средата на таблицата историята е едно а съвсем дрруго е реалността ... отбор от ранга на Тотнъм ,и Евертън. Последните 20 години излязоха отбори като Арсенал , Челси сега и Сити има мераци да бъде водещ отбор който по-един или друг начин изместват или са изместили вече по-горе изброените. Та мисълта ми беше ,че човек трябва да е реалист и да знае ,че вечни неща няма ... Манчестър Ю ще падне от високо след като Фъргюсън се пенсионира защото всички успехи се дължат на него преди него Манчестър Ю беше никой тоест 70 -те години. Тогава лицето на Английският футбол бяха три клуба:
-Ливърпул
-Нотингам Форест
-Астън Вила
В днешно време нито един от тези 3-клуба не е този който беше преди 30години.

Съгласен съм с теб,но пропускаш нещо много важно,а именно марката Манчестър Юнайтед. Много хора и съответно много финанси стоят зад този отбор,така че сравнения не могат да се правят.

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 17 окт 2010 17:52

ХАхахах начетох се на какви ли не небивалици !!

Отбора има един проблем и той е че си продаде звездите и сега играя с мърльовци !!!
Не може да се разчита на Бербатов и Нани = 2 резерви от преди 2 години !!!!

След като се извадят 100 млн и се вземат 2 добри играча , отбора ще се оправи ! :)
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Върни се в “Манчестър Ю”