НОМЕР 9 МОЛЯ ТЕ ВЪРВИ СИ!
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: НОМЕР 9 МОЛЯ ТЕ ВЪРВИ СИ!
А защо толкова искаш да си отиде Бербатов , бре!! На теб какво ти пречи бе, БЪЛГАРИНО! Пречи ти злобата и завистта.....
Cukyens написа::)![]()
Това е прекалено .... Какво е виновен Бербатов за провалените мачове от САФ ???? Точно на 2-рия мач с Мюнхен каква беше ролята на Рууни на терена ? Никаква , тТОЙ НЕ ПИПНА ТОПКА ! Знам , че ти е тежко да го гледаш отново , но си го свали от някъде и прегледай записа , да видиш какво толкова е направил Рууни ! Това , м/у другото беше и една от най-големите грешки на иначе най-великия мениджър в историята ... Мачът с Тотнъм ??? Прегледай пак пресата и изказванията , че дори и в Англия бяха доволни от Бербатов ... " Само с такава игра можеш да останеш " - това беше едно от заглавията ... Я ми кажи ... Не ти ли прави впечатление футболистите на Юнайтед колко често играят с Бербатов ? Аз ще ти кажа - Не много често ... Лично съм гледал поне 4 мача , в които Рууни е на нищожна позиция , Бербатов е сам и футболистите избират естествено да подадат на Рууни ... И не ми казвай , че не знаеш защо ... Юнайтед винаги са играли само за 1 футболист ! В близкото минало това беше Роналдо , в настоящето е Рууни ... Няма да се изненадам , ако Рууни отиде в Реал и Бербатов остане , след 1 година да говориш по друг начин ! И това е факт , Юмайтед винаги са играли само за 1 човек ! Да Бербатов не струва 30 млн. , но това беше трансферна игра ! Проблемите ви не се дължат на Бербатов и го запомнете !
За грешките на САФ съм съгласен и съм писал доста по въпроса, но не отчитам като грешка влизането на Рууни срещу Байрен гледай движението му по терена без топка и ще видиш за какво говоря резултат вкарахме 3 гола, и вчера Рууни не вкара но как се движеше по терена заставане и пасове към №9. на вкарай я.
Не съм съгласен и с автора на темата за мача с Блекбърн и до някъде поне до удара на №9 в края на мача не съм съгласен и за мача с Челси.
Да той не е виновен №9 за проваления сезон не е виновен за това че е в отбора виновен е САФ, №9 обаче е виновен за непостоянството си, №9 е виновен за това, че не работи върху завършващия си удар защото №9 трябва да работи върху това не само да подлага крайника си /крак или глава/ и да отклонява топката, а да влага натиск върху топката ако щете спортна злоба при удара. Лично аз вече като го наблюдавам всеки мач си мисля, че има психологически проблем и изпитва страх при удара по топката когато нанася завършващ удар не знам мисля си че като юноша е имал треньор който му се е подигравал когато нанесе силен висок и неточен удар и е създал в това момче страх от отпускане на крака и натискане на топката той стреля все едно подава всеки казва той гали топката, но защо я гали и при изтрел. №9 преодолей този проблем,ако искаш да останеш в МЮ защото досега те оправдавах, че не ти я подавали, но вчера Рууни ти даде топки да направиш хеттрик, а ти замалко да развалиш интригата за последния кръг и отнемеш поне малкото ни останала надежда а и честа да се борим до край защото ние сме МЮ и се борим винаги до край независимо, че някои клубове на които само името им е легендарно вече се продадоха като евтини пруститутки.
Хубаво е че такива като теб никога няма да прогресират в живота....хората му обясняват той пак се прави на умряла лисицаfootball.total написа:soilwork написа:Само да вметна на авторчето на темата: Златан Ибрахимович -27 мача като титуляр-16 гола-закупен за 20 млн. Аз не съм чул още вестниците в Испания да го "разпъват на кръст" след всеки мач ,а особенно при последното му "представление" срещу Интер,ако беше в Юнайтед-досега щяха да са го разкъсали.....Бербатов е отборен играч-не е тип консуматор като Ибра,Рууни,Тевес и др.-тия си чакат на "гюме" и гол.Значи има статистика вземи виж за колко гола е подал миналия и този сезон,колко гола е вкарал,в колко мача е почвал титуляр и т.н След това си прави анализите.САФ го каза преди седмица:Бербатов е изумителен играч!
...мисля няма какво повече да коментирам мнението ти. Сам си помисли по въпроса за "изумителния" играч залепен обикновено за пейката...
аве ненормалник виш че нямате един халф като хората та виниш бербатов тва седно да ми развален двигателя а аз да поправям скоростите
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Мениджърът на Манчестър Юнайтед отново се изказа ласкаво по адрес на българския национал Димитър Бербатов. Пред MUTV Съра заяви:
„Димитър е изумителен футболист".
„Той е важна част от отбора. В мача с Тотнъм участваше и при трите попадения. Той също имаше възможност да се разпише", каза още Фътгюсън.
„Той е голям играч. Разбирам желанието на всички, че
щом сме дали 30 милиона паунда за Бербатов, той трябва да вкарва по три гола на седмица
и затова той е много критикуван. Но, това е част от живота", каза още Фъргюсън.
„Димитър е изумителен футболист".
„Той е важна част от отбора. В мача с Тотнъм участваше и при трите попадения. Той също имаше възможност да се разпише", каза още Фътгюсън.
„Той е голям играч. Разбирам желанието на всички, че
щом сме дали 30 милиона паунда за Бербатов, той трябва да вкарва по три гола на седмица
и затова той е много критикуван. Но, това е част от живота", каза още Фъргюсън.
- makaveli_rip
- Контакти:
soilwork написа:Само да вметна на авторчето на темата: Златан Ибрахимович -27 мача като титуляр-16 гола-закупен за 20 млн. Аз не съм чул още вестниците в Испания да го "разпъват на кръст" след всеки мач ,а особенно при последното му "представление" срещу Интер,ако беше в Юнайтед-досега щяха да са го разкъсали.....Бербатов е отборен играч-не е тип консуматор като Ибра,Рууни,Тевес и др.-тия си чакат на "гюме" и гол.Значи има статистика вземи виж за колко гола е подал миналия и този сезон,колко гола е вкарал,в колко мача е почвал титуляр и т.н След това си прави анализите.САФ го каза преди седмица:Бербатов е изумителен играч!
Ще си говорим пак догодина ако Златан направи същия сезон
Върни се на миналите три сезона и виж статистиката на Рууни и колко гола има - 13-14 на сезон, а Бербатов сега има 12 и то с изиграни много по малко минути. Просто ситуацията в този отбор е такава, че другите играчи винаги са в сянката на един. Миналите сезони Рууни беше в сянката на Роналдо, сега Берба е в сянката на Рууни. Но тогава никой не го плюеше нали, защото стваха шампиони и Рууни е англичанин, а сега всички срещу Митко, което вече е прекалено.
Двата му пропуска през второто полувреме вобще не бяха 100% положения,гледах ги много внимателно няколко пъти на повторения. При първият топката рязко фалцира към гредата и Бербатов я закачи само с пръстите,при удара с глава се получи рикошет с главата на противника...мал шанс. Такива се случват на всеки играч многократно,но при Бербатов е винаги фатално...от там и напрежението в него,личи му от далече. Иначе много се бори и е с огромна заслуга за първият гол.
Проблемите са му психически и когато разберете че Саф разчита той да конструира атаката а не толкова да я завършава,тогава ше схванете каква му е позицията в МАН Ю....и разни други неща в този тон...нямам време да пиша тука статии..просто ми е тъпо като чета мнения на "специалисти"
Проблемите са му психически и когато разберете че Саф разчита той да конструира атаката а не толкова да я завършава,тогава ше схванете каква му е позицията в МАН Ю....и разни други неща в този тон...нямам време да пиша тука статии..просто ми е тъпо като чета мнения на "специалисти"
абе приятелю вместо да пишеш пулни глупости, що не ходиш да си сложиш край на живота. Спокойно на надгробната ти плоча ще напишем, че НОМЕР 9 е бил виновен. Завиждай, че не си на негово и си мълчи, и си живей животеца, и спри да гледаш футбол !!!
-
- Контакти:
Поредната тема за Бербатов