Дрийм тийм на Манчестър Юнайтед за всички времена
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Дрийм тийм на Манчестър Юнайтед за всички времена
Кантона...страшен
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

Ако имаше резерви, Рууни, Гигс и Роналдо щяха да са там.Но в Топ-отборът не виждам грешка.
Реално да погледнем на нещата, ако някой ми предложи да заменя Гигс с Бест - на секундата.
Тоя е белият Гаринча, ако не и по-добър.А Гигс е легенда, но все още не е разхождал някой отбор на финал на КЕШ сам.
Рууни е супер, но Кантона беше катализатор, който ги превърна в един от най-великите клубове в историята, а Уейн има да го прави тепърва това.(Да не говорим, че щом идва от Лийдс в Юнайтед, автоматично е със 50 метра напред...)
Роналдо срещу Бекъм, няма какво да говорим.Просто Бекъм си е ера в Юнайтед, а не някой с детска мечта...
Мен ако питате още доста хора би трябвало да са в списъка на резервите като - Скоулс, Нистелрой, Евра, Джон О'Шиа....
Реално да погледнем на нещата, ако някой ми предложи да заменя Гигс с Бест - на секундата.
Рууни е супер, но Кантона беше катализатор, който ги превърна в един от най-великите клубове в историята, а Уейн има да го прави тепърва това.(Да не говорим, че щом идва от Лийдс в Юнайтед, автоматично е със 50 метра напред...)
Роналдо срещу Бекъм, няма какво да говорим.Просто Бекъм си е ера в Юнайтед, а не някой с детска мечта...
Мен ако питате още доста хора би трябвало да са в списъка на резервите като - Скоулс, Нистелрой, Евра, Джон О'Шиа....
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
Много е сложно да се направи дрийм тийм на Ман.Юнайтед, защото като вземеш последните 20 години на отбора - около 70% от играчите заслужават да бъдат в него! И аз ще изброя няколко: Оле Гунар Солскяер, Теди Шерингам, Рой Кийн, Анди Коул и много други! После някои се чудят, защо Юнайтед доминират от създаването на Висшата лига насам! 
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Глупости,как можеш да кажеш,че Кантона е по-слаб от Руни или Роналдо...И двамата са уникални,но тепърва могат да станат за гаф,което тоално ще промени всичко...BaHk0-be написа:Без Роналдо, който спечели абсолютно всичко на 22-3 години ?! Вие акъл имате ли бе ?Да не говорим, че Рууни и той заслужава повече от Кантона.Ами Гигс ?
АЗ бих добавил и Скоулс,този играч е просто символ на отбора,да не говорим колко пъти спаси МЮ,включително и този минал вторник...Толкова всеотдаен и милеещ за клуба играч рядко се среща,а и на тази възраст бяга и се раздава наравно с другите....
А защо не и Рой Кийн,който по нищо не отстъпва на другите.Дори и един Лоран Блан заслужава
_RoKi_, мерси, че ме подсети за Дуаийт Йорк! Мъчех се да се сетя, кой партнираше на Анди Коул в атака по това време. Велик тандем! 
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
Nightfate написа:
Наистина велик,изтеглих си да гледам компилация от мачове на МЮ в края на ХХ век,просто те двамата къртятBtovfan80 написа:_RoKi_, мерси, че ме подсети за Дуаийт Йорк! Мъчех се да се сетя, кой партнираше на Анди Коул в атака по това време. Велик тандем!
- Lord of memory
- Контакти:
Интересен факт е че те двамата хич не са се харесвали като хора и не са били приятели и даже са се карали често на тренировките.
Не са се понасяли много много като цяло.
Общо двамата имат над 150 изработени голове за Юнайтед, повечето от който са ставали като единия е бил асистент а другия голмайстор.
Общо двамата имат над 150 изработени голове за Юнайтед, повечето от който са ставали като единия е бил асистент а другия голмайстор.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Lord of memory написа:Интересен факт е че те двамата хич не са се харесвали като хора и не са били приятели и даже са се карали често на тренировките.![]()
Да,доста интересен факт е това,Лорде