Дрийм тийм на Манчестър Юнайтед за всички времена

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Re: Дрийм тийм на Манчестър Юнайтед за всички времена

Мнениеот Messinho » 18 фев 2010 17:43

Кантона...страшен
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 18 фев 2010 19:32

Ако имаше резерви, Рууни, Гигс и Роналдо щяха да са там.Но в Топ-отборът не виждам грешка.

Реално да погледнем на нещата, ако някой ми предложи да заменя Гигс с Бест - на секундата. :mrgreen: Тоя е белият Гаринча, ако не и по-добър.А Гигс е легенда, но все още не е разхождал някой отбор на финал на КЕШ сам.

Рууни е супер, но Кантона беше катализатор, който ги превърна в един от най-великите клубове в историята, а Уейн има да го прави тепърва това.(Да не говорим, че щом идва от Лийдс в Юнайтед, автоматично е със 50 метра напред...)

Роналдо срещу Бекъм, няма какво да говорим.Просто Бекъм си е ера в Юнайтед, а не някой с детска мечта...

Мен ако питате още доста хора би трябвало да са в списъка на резервите като - Скоулс, Нистелрой, Евра, Джон О'Шиа....
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 18 фев 2010 23:08

Много е сложно да се направи дрийм тийм на Ман.Юнайтед, защото като вземеш последните 20 години на отбора - около 70% от играчите заслужават да бъдат в него! И аз ще изброя няколко: Оле Гунар Солскяер, Теди Шерингам, Рой Кийн, Анди Коул и много други! После някои се чудят, защо Юнайтед доминират от създаването на Висшата лига насам! ;)
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 20 фев 2010 14:20

BaHk0-be написа:Без Роналдо, който спечели абсолютно всичко на 22-3 години ?! Вие акъл имате ли бе ?Да не говорим, че Рууни и той заслужава повече от Кантона.Ами Гигс ?
Глупости,как можеш да кажеш,че Кантона е по-слаб от Руни или Роналдо...И двамата са уникални,но тепърва могат да станат за гаф,което тоално ще промени всичко...
АЗ бих добавил и Скоулс,този играч е просто символ на отбора,да не говорим колко пъти спаси МЮ,включително и този минал вторник...Толкова всеотдаен и милеещ за клуба играч рядко се среща,а и на тази възраст бяга и се раздава наравно с другите....

А защо не и Рой Кийн,който по нищо не отстъпва на другите.Дори и един Лоран Блан заслужава :)А за хора като Шерингам,Анди Коул,Дуайт Йорк,Оле Гунар...Все легенди на тима

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 20 фев 2010 23:52

_RoKi_, мерси, че ме подсети за Дуаийт Йорк! Мъчех се да се сетя, кой партнираше на Анди Коул в атака по това време. Велик тандем! ;)
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 21 фев 2010 15:09

Btovfan80 написа:_RoKi_, мерси, че ме подсети за Дуаийт Йорк! Мъчех се да се сетя, кой партнираше на Анди Коул в атака по това време. Велик тандем! ;)
Наистина велик,изтеглих си да гледам компилация от мачове на МЮ в края на ХХ век,просто те двамата къртят :geek:

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 23 фев 2010 16:26

Интересен факт е че те двамата хич не са се харесвали като хора и не са били приятели и даже са се карали често на тренировките. ;)
Не са се понасяли много много като цяло.
Общо двамата имат над 150 изработени голове за Юнайтед, повечето от който са ставали като единия е бил асистент а другия голмайстор.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 23 фев 2010 18:41

Lord of memory написа:Интересен факт е че те двамата хич не са се харесвали като хора и не са били приятели и даже са се карали често на тренировките. ;)
Не са се понасяли много много като цяло.
Общо двамата имат над 150 изработени голове за Юнайтед, повечето от който са ставали като единия е бил асистент а другия голмайстор.

Да,доста интересен факт е това,Лорде :) :) В днешно време,футболът е такъв,че много рядко двамата нападатели ще изработят гола,разчита се повече на плеймейкъра или на някой вътрешен халф 8-)

Върни се в “Манчестър Ю”