JohnnieWalker написа:Съмнява ме да го допуснатИначе много ми хареса новината за новия спонсор на МЮ - ТУРСКИТЕ авиолинии
Резеняците
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
JohnnieWalker написа:Съмнява ме да го допуснатИначе много ми хареса новината за новия спонсор на МЮ - ТУРСКИТЕ авиолинии
battlestar31 написа:le6oqda написа:това не е нито заем, нито партньорство, нито спонсорство. това е отлагане на фалит. да видим до кога?
Накрая юнайтед може да стане като лийдс
battlestar31 написа:роки ето защо не биете не ви достигат пари за подкопи на съдии
_RoKi_ написа:battlestar31 написа:роки ето защо не биете не ви достигат пари за подкопи на съдии
Браво за извода...Сега остава само да си обясниш защо Стоук ви туриха 3-ка порция с гарнитура![]()
Ами ние като играхме с два опорни халфа като зентрална двойка и отделно куп резервиbattlestar31 написа:_RoKi_ написа:battlestar31 написа:роки ето защо не биете не ви достигат пари за подкопи на съдии
Браво за извода...Сега остава само да си обясниш защо Стоук ви туриха 3-ка порция с гарнитура![]()
Защото играхме със резервиТова отпадане не е фатално по важно е да станем шампиони
battlestar31 написа:Те хъл сити нали са голямата сила
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост