Загубите и равенствата на Юнайтед : Моментна криза или.. ?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

comeundone
Контакти:

Re: Загубите и равенствата на Юнайтед : Моментна криза или.. ?

Мнениеот comeundone » 11 яну 2010 18:13

Lord of memory написа: ////

Защо винаги , когато Манчестър пада си изключваш компютъра :lol: ?

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 11 яну 2010 18:16

Ако ако Барса е измислен отбор не знам кой не е ;) Ти наистина не си наред ! Прегледай се моля те ! За Барса са играли футболисти за каквито Юнайтед може само да мечтае... Ако намериш време прочети малко за историята на Барселона. Говоря сериозно. За да видиш за какво иде реч а не да говориш глупости и да се излагаш ;) Погледни и колко пъти ви подкрепят съдийте ако ми намекваш мача срещу Челси ;)

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 11 яну 2010 18:19

JohnnieWalker написа:Ако говориш на мен = > отвори някоя и друга книга и прочети за какво става дума ;) Не ме карай да се смея ;) Това е сигурно единствения финал в ШЛ (последната година) в който е играл само 1 отбор :lol: Тая година може да се молите да ви отпуснат купата (не помня от коя от двете отпаднахте) ;)

Е за тази не знам на хубавото лошо не може да се казва Барса играха страхотно, но понеже се заяждаш с лорда пък той е малък ама е от нашите ще ти пипомня аз ако и ти не си малък финал в ШЛ в който наистина игра само един отбор
1994 г. Милан-Барселона - 4:0 в Атина питай наистина най-великия наш футболист Стоичков помни ли Масаро.

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 11 яну 2010 18:24

Не,бе .. Той Бербатов е виновен .. А прасето Скоулс е бог .. Затова сте такива нещастници,нищо лично.За мен Бербо и Андерсон са великолепни играчи,но като не играят на оптималните си позиции или въобще не играят,няма как да се докажат .. Да,издъниха се няколко пъти,но в мачове,когато целият отбор не игра на ниво.Абе няма какво да ви изказвам мнение,нищо не мога да променя ..
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 11 яну 2010 18:26

Xanko написа:
JohnnieWalker написа:Ако говориш на мен = > отвори някоя и друга книга и прочети за какво става дума ;) Не ме карай да се смея ;) Това е сигурно единствения финал в ШЛ (последната година) в който е играл само 1 отбор :lol: Тая година може да се молите да ви отпуснат купата (не помня от коя от двете отпаднахте) ;)

Е за тази не знам на хубавото лошо не може да се казва Барса играха страхотно, но понеже се заяждаш с лорда пък той е малък ама е от нашите ще ти пипомня аз ако и ти не си малък финал в ШЛ в който наистина игра само един отбор
1994 г. Милан-Барселона - 4:0 в Атина питай наистина най-великия наш футболист Стоичков помни ли Масаро.

Хмммм... Прав си по дяволите ;) Просто се дразня когато невръстно детенце пише тука се едно защитава любимия си супер герой... Без факти без нищо... Просто го кефи ;) За това :) Приятно е да се комуникира с хора като теб които избягват заяждане ;)

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 11 яну 2010 18:30

Аз от началото на сезона съм се показал няколко пъти едва едва, щото знам че само ще се ядосам с едноклетъчни неизвестно полови индивиди тука.
За фена на Барса, няма нужда да чета нищо, знам историята ви по-добре от самите вас, както обикновенно се оказва със спорещите със мен.
Като изключим един отбор на Кройф, сте едно голямо нищо, отбор известен с тва че играе всяка втора година в УЕФА и разчита на такива подеми по 1-2 години както стана с Роналдиньо и Меси за да се намеси в голямия футбол, никаква истинска доминация в футбола за дълъг период, на 3-4 години по титла не е доминация, дане говорим че половината от тях са когато съперника ви е в криза. Да не говорим че сте спечелили почти два пъти по-малко титли от отбор по смотан и от вас и тн, всички ги знаят тия неща. И тръгнал да се възгордява и да обижда другите отбори измисляка.
Дали съм малък, елате да проверите.
Ае лека вечер.

ПП
Ти внимавай с изказванията, да не се наложи скоро прасето Скоулс да извършва 30 метрови бомбени удари и оня леприкон дето сте го сложили за сФетофар вместо вратар на рамката да трябва да вади топката от паяжините пак.
Бербатов никога няма да има величието на Скоулс ест, но то ако всички го имаха.
Последна промяна от Lord of memory на 11 яну 2010 18:41, променено общо 3 пъти.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 11 яну 2010 18:35

Lord of memory написа:Аз от началото на сезона съм се показал няколко пъти едва едва, щото знам че само ще се ядосам с едноклетъчни неизвестно полови индивиди тука.
За фена на Барса, няма нужда да чета нищо, знам историята ви по-добре от самите вас, както обикновенно се оказва със спорещите със мен.
Като изключим един отбор на Кройф, сте едно голямо нищо, отбор известен с тва че играе всяка втора година в УЕФА и разчита на такива подеми по 1-2 години както стана с Роналдиньо и Меси за да се намеси в голямия футбол, никаква истинска доминация в футбола за дълъг период, на 3-4 години по титла не е доминация, дане говорим че половината от тях са когато съперника ви е в криза. Да не говорим че сте спечелили почти два пъти по-малко титли от отбор по смотан и от вас и тн, всички ги знаят тия неща. И тръгнал да се възгордява и да обижда другите отбори измисляка.
Ае лека вечер.

[offtopic]Не говориш сериозно,нали ?[/offtopic]
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 11 яну 2010 18:39

Някакви ограничени фенчета на друг отбор пишат глупости по тема, по която са определено некомпетентни.
МЮ определено невървят както обикновено тая година и причината за това е че има страхотна ротация в състава.
отделно и липсата на свежи качествени трансферни покупки.
но както се вижда класата си е класа и те са си отново в челната тройка, което ги оставя в борбата за титлата.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 11 яну 2010 18:40

Lord of memory написа:Аз от началото на сезона съм се показал няколко пъти едва едва, щото знам че само ще се ядосам с едноклетъчни неизвестно полови индивиди тука.
Ае лека вечер.

Е лорде и ти не си прав Барса са велик отбор, а мачовете с тях които сме играли винаги са били страхотни за мен лично освен финалите и полуфиналите освен мача в който Ицо вкара стотния си гол за Барса :( през сезон 1998/1999 имаше два феноменални мача 3:3 в групите на ШЛ, ТАКА ЧЕ УВАЖАВАЙ ПРОТИВНИКА ЗА ДА ТЕ УВАЖАВА И ТОЙ.

vrvolleyball
Контакти:

Мнениеот vrvolleyball » 11 яну 2010 18:41

Първо само да кажа , че мечтата на всеки един футблист е да играе в Барцелона или Реал МАдрид , никога не съм чул някой да каже искам да играя в Челси Манчестър и т.н. ... Както и да е ... Не е тайна , че за тези 2 отбора играли пчти всички най-велики играчи в историята ! ( да пристрастен съм към Барцелона , ама ако бях сляп като Лорд-а нямаше да спомена Реал ) .
Второ .... Това не е моментна криза .. Не знам хората в третата възраст какви кризи могат да получават , но тази в Манчо ми прилича точно на криза в третата възраст ... Да сменят Фъргюсън , вече е изпята песен ! И без това всеки мач си разбърква отбора все едно се тегли държаваната лотария ...

Върни се в “Манчестър Ю”