Lord of memory написа: ////
Защо винаги , когато Манчестър пада си изключваш компютъра

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Lord of memory написа: ////
JohnnieWalker написа:Ако говориш на мен = > отвори някоя и друга книга и прочети за какво става думаНе ме карай да се смея
Това е сигурно единствения финал в ШЛ (последната година) в който е играл само 1 отбор
Тая година може да се молите да ви отпуснат купата (не помня от коя от двете отпаднахте)
Xanko написа:JohnnieWalker написа:Ако говориш на мен = > отвори някоя и друга книга и прочети за какво става думаНе ме карай да се смея
Това е сигурно единствения финал в ШЛ (последната година) в който е играл само 1 отбор
Тая година може да се молите да ви отпуснат купата (не помня от коя от двете отпаднахте)
Е за тази не знам на хубавото лошо не може да се казва Барса играха страхотно, но понеже се заяждаш с лорда пък той е малък ама е от нашите ще ти пипомня аз ако и ти не си малък финал в ШЛ в който наистина игра само един отбор
1994 г. Милан-Барселона - 4:0 в Атина питай наистина най-великия наш футболист Стоичков помни ли Масаро.
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Lord of memory написа:Аз от началото на сезона съм се показал няколко пъти едва едва, щото знам че само ще се ядосам с едноклетъчни неизвестно полови индивиди тука.
За фена на Барса, няма нужда да чета нищо, знам историята ви по-добре от самите вас, както обикновенно се оказва със спорещите със мен.
Като изключим един отбор на Кройф, сте едно голямо нищо, отбор известен с тва че играе всяка втора година в УЕФА и разчита на такива подеми по 1-2 години както стана с Роналдиньо и Меси за да се намеси в голямия футбол, никаква истинска доминация в футбола за дълъг период, на 3-4 години по титла не е доминация, дане говорим че половината от тях са когато съперника ви е в криза. Да не говорим че сте спечелили почти два пъти по-малко титли от отбор по смотан и от вас и тн, всички ги знаят тия неща. И тръгнал да се възгордява и да обижда другите отбори измисляка.
Дали съм малък, елате да проверите.
Ае лека вечер.
Lord of memory написа:Аз от началото на сезона съм се показал няколко пъти едва едва, щото знам че само ще се ядосам с едноклетъчни неизвестно полови индивиди тука.
За фена на Барса, няма нужда да чета нищо, знам историята ви по-добре от самите вас, както обикновенно се оказва със спорещите със мен.
Като изключим един отбор на Кройф, сте едно голямо нищо, отбор известен с тва че играе всяка втора година в УЕФА и разчита на такива подеми по 1-2 години както стана с Роналдиньо и Меси за да се намеси в голямия футбол, никаква истинска доминация в футбола за дълъг период, на 3-4 години по титла не е доминация, дане говорим че половината от тях са когато съперника ви е в криза. Да не говорим че сте спечелили почти два пъти по-малко титли от отбор по смотан и от вас и тн, всички ги знаят тия неща. И тръгнал да се възгордява и да обижда другите отбори измисляка.
Дали съм малък, елате да проверите.
Ае лека вечер.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта