Оперират Бербо,аут за 3 месеца ?!?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mufc
Контакти:

Re: Оперират Бербо,аут за 3 месеца ?!?

Мнениеот mufc » 16 дек 2009 21:27

_RoKi_ написа:Поредният ни играч,който ще отсъства :x Този сезон два отбора с контузени играчи вече имаме,дано скоро се оправя,че вече взема да губи място пред Оуен.

Мене лично ме съмнява това да е вярно, тъй като не излезе официално в сайта на Ман.Юн.
А и ако беше така, едвали Съра би го оставил да играе 90 минути. :oops:

Потребителски аватар
mufc
Контакти:

Мнениеот mufc » 23 дек 2009 10:38

"Емил Данчев категорично определи като измислици информациите, отново от издания на Острова, че Бербатов ще бъде опериран. „Няма нищо такова, не знам кой си го е съчинил,” отсече мениджърът на най-скъпия ни футболист. "

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 26 дек 2009 09:42

mufc написа:"Емил Данчев категорично определи като измислици информациите, отново от издания на Острова, че Бербатов ще бъде опериран. „Няма нищо такова, не знам кой си го е съчинил,” отсече мениджърът на най-скъпия ни футболист. "

Дано да е така
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 27 дек 2009 12:56

mufc написа:"Емил Данчев категорично определи като измислици информациите, отново от издания на Острова, че Бербатов ще бъде опериран. „Няма нищо такова, не знам кой си го е съчинил,” отсече мениджърът на най-скъпия ни футболист. "
Емил Дан(ев за пореден път не знае какво говори или не е навътри със състоянието на неговите клиенти-вчера от острова потвърдиха,че операцията на Бербо е неизбежна :!:

Потребителски аватар
mufc
Контакти:

Мнениеот mufc » 27 дек 2009 13:03

_RoKi_ написа:
Емил Дан(ев за пореден път не знае какво говори или не е навътри със състоянието на неговите клиенти-вчера от острова потвърдиха,че операцията на Бербо е неизбежна :!:

Може и да е така, да не забравяме все пак че, Данчев е мениджър и лъжите са част от професията му .

Потребителски аватар
soUman
Контакти:

Мнениеот soUman » 15 яну 2010 23:37

Ако в професията на някой мениджър влизат лъжите, то той явно е менидйър на слаб футболист.. което едва ли се отнася за Емил Данчев

Върни се в “Манчестър Ю”