Xanko написа:ivo1964 аз си написах фен съм на МЮ от 91 ва година и това че е Българин не ме интерусува интересува ме МЮ и искам отбора да играе атрактивно и бързо и не смятам, че ако Бербатов бе в игра отбора щеще да изглежда по-добре във вторник защото нямаше агресия в отбора а Бербатов точно това не може да го даде. Няколко пъти вече съм го писал тук в този форум едно е да играеш в Леверкузен и Тотнъм които се борят за влизане в евротурнирите и един два атрактивни гола на пет шест мача карат феновете да те обичат и да говорят за теб цел сезон в МЮ обаче не е така тук най-важния мач е слезващия и феновете искат всеки един мач да изриваш чимовете за победата.
xanko
Не знам изобщо българин ли си,цесекар ли си или изобщо за футбол ли говориш тука или за конни надбягвания

Как можеш да сравняваш Бербатов с Тевес,който бяга като куче надушило мръвка.Като си фен на Манчестър Юнайтед колко мача си гледал с Бербатов и без него и правиш ли разлика.Ако си гледал още отначало,щеше да забележиш,че Бербатов нямаше начин да играе чиста деветка,защото там вече играеше тандема Роналдо/Рууни и Берба просто беше изолиран,защото целия отбор играеше за този тандем.Естествено е че за да е титуляр той намери своето място другаде и се справи блестящо.Именно затова беше и най-полезния в отбора за миналия сезон.Освен това кресльовците,които оплюваха Бербо,че не изпълнил очакванията на феновете не осъзнаха никога неговата роля,която се оказа решаваща във много от мачовете.Какво очакваха те-да отиде да се настъпва с Роналдо и да си пречи с Рууни.Сега тактиката на отбора е друга и се вижда ясно,че човека отиграващ и задържащ топката,човека увличащ защитата и освобождаващ свободни полета,човека със перфектните пасове е един-Бербатов,е той е и човека със красивите голове,да така е.А без него ясно се вижда,че МанЮнайтед е безличен и разгадаем.Аз лично смятам,че този сезон ще блесне в пълна сила талантът на Бербатов и знам,че кресльовците като теб ще продължат да хвърлят кал върху него,но и знам,че това само ще увеличи хъса му към успеха.И ако футбола трябва да се оценява по скоростта,аз бих казал,че това не е нито мярката за Бербатов,нито за Манчестър Юнайтед.Това все пак е футбола в Англия,а не във Испания или Бразилия.Така,че ако се изказвате,моля ви бъдете обективни,това,че Бербо не препуска като изоглавен по терена не значи че е безполезен.Дано ме разберете правилно.все пак сме и българи.