Одобрявате Ли Валенсия

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Re: Одобрявате Ли Валенсия

Мнениеот aloha^guy » 22 авг 2009 20:03

mormona написа:
Berba написа:Лично аз не го одобрявам просто не ми харесва стилът му на игра ... Кажете вашето мнение ;)

ми да бе харесва ми .Смисъл аз най вече Давид Villa подкрепям.Хуан Мата също е качествен.Смятам , че са достоен съперник на грандовете за Лига Европа, а и в Испания.Запазиха си играчите въпреки кризата... Имат шанс за някои трофей.Ще ни създават проблем в Испания - 100 % !
:mrgreen:

не,не ...става дума за един играч от Манчестър Юнайтед :) - Казва се Антонио Валенсия - от еквадор е ;) Не става дума за футболния клуб - сигурно си допуснал неволна грешка или грешка от незнание ;)
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 22 авг 2009 20:07

aloha^guy написа:
mormona написа:
Berba написа:Лично аз не го одобрявам просто не ми харесва стилът му на игра ... Кажете вашето мнение ;)

ми да бе харесва ми .Смисъл аз най вече Давид Villa подкрепям.Хуан Мата също е качествен.Смятам , че са достоен съперник на грандовете за Лига Европа, а и в Испания.Запазиха си играчите въпреки кризата... Имат шанс за някои трофей.Ще ни създават проблем в Испания - 100 % !
:mrgreen:

не,не ...става дума за един играч от Манчестър Юнайтед :) - Казва се Антонио Валенсия - от еквадор е ;) Не става дума за футболния клуб - сигурно си допуснал неволна грешка или грешка от незнание ;)

По - скоро сарказъм и ирония...
знам го кой е , даже ако не се лъжа май беше от Хондурас.Това е единственото което ме грее около него.Смисъл искам да видя освен Ибишевич и Джеко на Световното и Северно Корейците ако може и Хондурас да е там , ще е супер.Иначе успех на сички.Аз затова и спирам да пиша тука за Валенсия де !
Manucho :?: :?: :?: :?:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 22 авг 2009 20:21

Анголецът Манучо вече е във Валядолид. Може да ви създаде проблеми. :lol: Казал е,че ще вкара над 45 гола за един сезон с новия си тим :lol: :lol:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 22 авг 2009 20:53

fr3ak_boy написа:Анголецът Манучо вече е във Валядолид. Може да ви създаде проблеми. :lol: Казал е,че ще вкара над 45 гола за един сезон с новия си тим :lol: :lol:

Като се има впредвид резултатността там и Йовов може да вкара 45 гола .
Изображение Изображение

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 22 авг 2009 21:17

aloha^guy написа:Одобрявам го , доста по-полезен е от лакомията НАНИИ :evil:

+1
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
RudeDude
Контакти:

Мнениеот RudeDude » 22 авг 2009 22:51

Кво против Нани имате. Човекът прави асистенции, бележи голове :roll:

Потребителски аватар
danchovalev
Контакти:

Мнениеот danchovalev » 22 авг 2009 22:56

Бе има какво да се желае, ама нормално, все пак 1ви сезон в отбора. Колкото до Нани - кво му е злето, като с еима предвид, че е по-добър по десния фланг, головете, асистенцията...мисла, че доста добре се справя.
"Ако спечеля - печели цял народ..."

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 23 авг 2009 01:16

Перфектен е!! Пробива мощно,бори се и центрира сносно ;) засега е о.к-стига да има кой да оползотворява пасовете му

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 23 авг 2009 04:32

Изобщо не става за МЮ ама все пак САФ вече почна да губи разсъдъка си щом смята че едно маймунче и една трътка могат да заместят Роналдо и Тевез , най вече Тевез зарад неговия дух и борбеност ... ама какво да се прави годините минават на Гари Невил още и още ме нервира :) :) :)
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 23 авг 2009 11:22

RudeDude написа:Кво против Нани имате. Човекът прави асистенции, бележи голове :roll:

лесен отговор - прости са.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Върни се в “Манчестър Ю”