ЛЕ | групи | Манчестър Юнайтед - Астана | 1:0 FT

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Радо
Контакти:

Re: ЛЕ | групи | Манчестър Юнайтед - Астана | 19.09

Мнениеот Радо » 19 сеп 2019 11:14

1- ца.

Предполагам, че " червените дяволи " ще си спечелят групата.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 19 сеп 2019 15:27

3-0
Ако и срещу тия се мъчим, и изобщо в такава група имаме някакви затруднения, по-добре да ни закриват.
За мен ще е провал, ако не спечелим всичките мачове в групата и допуснем повече от 3 гола общо.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 19 сеп 2019 22:25

Ми да, Рашката няма да е централен нападател.Три страхотни положения срещу някакъв анонимник, той не може да вкара.Изпуснахме момента да изковем качествен голаджия от него-португалчето за една година докара Ибра и Лукаку и Маркъс тотално забрави какво е да играе централен нападател.
Иначе Анхел до момента доста се нрави.А и май ни е най-добрият изпълнител на корнери.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 19 сеп 2019 22:52

Рашката как можа три пъти все във вратаря да я надъни... И още един дето я би в аут и свириха засада. Такива положения няма право да изпуска. Гомес го затварят добре, пипна топката пет пъти сигурно и направи по-интересни неща от Лингард за последната година.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 19 сеп 2019 23:24

Оле просто вече и сам не си вярва.Не може отборът ти да се мъчи срещу някакви пустиняци, буквално, а ти да си стоиш със скръстени ръце и крака на скамейката и да си мълчиш.Инструкции, скастряне, смени.....И сам вече осъзнава, че не става за тази работа.Само цитира сър Алекс и му сваля звезди, а стои като безгласна буква.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 19 сеп 2019 23:51

До преди този мач бях убеден, че отборът се развива в правилната посока, сега вече не съм сигурен. Ако не друго, то поне се видя, че голяма част от играчите днес не стават за Юнайтед.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 20 сеп 2019 00:00

Не знам защо, но лятото Оле реши, че ще играем схема 4-2-3-1, а в тази схема четиримата напред ще имат скорост и нищо друго.
А, и ще се англета предимно.Нямаме никакви стойностни комбинации, нямаме голаджия...Не знам как го мисли.В момента играем нещо средно между стила на Англия и стила на Еди Хауи в Борнемут.Не знам защо това са ни амбициите.
Туанзебе, Гомес, Грийнууд и Фред играха добре.Филката и Матич са без коментар просто.Рашфорд от онези 2-3 първи месеца при Оле нищо не е направил стойностно.Чонг не мисля, че ще му се случат нещата в МЮ-няма много официални мачове, но му е много лошо позиционирането, пас няма, лесно губи топката, а и играе предимно отляво, а баш там нямаме нужда от играч сега.Но реално лятото запълнихме две дупки, а отворихме доста нови-без Лукаку останахме без типичен таран, а си имаме нужда, особено срещу малките затворени отбори.Погба лятото, макар и неофициално, напусна МЮ, а сега нямаме плеймейкър, с когото да го заменим.
Дясното крило е плачевно положението, Скот лятото изглеждаше добре, но в редовния сезон пак не борави умело с топката, та и дефанзивен халф си трябва.Ерера си тръгна, Лукаку си тръгна, Погба си тръгна, Магуайър и Бисака дойдоха.2 крачки напред, три назад.
А Оле ще е пътник до зимата, то се вижда.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 20 сеп 2019 08:36

Пореден мач, който влиза в съкровищницата на вашия албум :oops: Истинско показно как се играе!

Не знам какво да пиша, като всичко е изкоментирано хиляди пъти. Юнайтед винаги е имал по ТРИМА централни нападетели, а на моменти и четири. В момента са НУЛА. Как, по дяволите, Оле допусна това да се случи? Рашфорд, Марсиал, Лингард ама с 200 да ги махат. Но ние им даваме нови договори. Джоунс, Матич тотално свършили с футбола! Дори с този слаб състав, Астана трябваше да бъдат отнесени с 3-4 гола находом. Ние се мъчим, а накрая можеше и да не бием!?

Васко, как може да си оптимист, че Оле налага печеливш стил, който ще сработи от зимата натам? Няма да искара толкова време на скамейката като мениджър.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Re: ЛЕ | групи | Манчестър Юнайтед - Астана | 1:0 FT

Мнениеот Jackxxx » 20 сеп 2019 13:28

Аз мисля, че някои хора сте сложили прекално сиви очила. Нека погледнем малко по-реално на нещата.

Целият мач протече под наша диктовка и с изключение на 1-2 атаки Астана нищо не направиха. Първото полувреме създавахме постоянно опасности, въпреки сгъстената отбрана. Това даже накара Григорчук да направи дефанзивна смяна още на полувремето.

Второто полувреме с още по-сгъстената отбрана беше по-трудно, но това е нормално.
Позитивите от този мач за мен са Гомез, Грийнууд и Туанзебе. Аз първият го следя отдавна и вчера не ме разочарова изобщо. Получаваше топката между играчите на Астана, овладяваше и се обръщаше към вратата, печелеше наказателни удари и изобщо създаде за един мач повече опасности от Лингард и Мата за целият им предишен сезон. Грийнууд постоянно се движеше и искаше топката навсякъде. Ако си бяха разменили местата с Рашфорд, щеше да е вкарал хеттрик това момче. Сам си отвори пространства 3 пъти и на третият път вкара. Туанзебе беше много спокоен, разиграваше добре и в нито един момент не изглеждаше, че може да направи някоя тъпотия, каквот направи Джоунс, например.

Фред, Матич, Далот, Рохо, Ромеро - не бяха зле, но и не впечатлиха изобщо. По-скоро затвърдиха всеобщото мнение, че са играчи за такъв тип мачове.

Чонг, имаше голямо желание, но не успя да покаже качествата си. На мен ми изглеждаше пренавит - действаше прибързано, нервно и най-вече предвидимо.

Най-голямото разочарование - Рашфорд. Сигурен съм, че и на него му е кофти, че изтърва такива положения, но в крайна сметка никой не му е виновен. По-лицето на Оле беше изписано ясно разочарованието от пропуските на Рашфорд. Винаги съм го харесвал, но с такива изяви нищо не си помага.

Аз не мога да разбера обаче, какво искате повечето от вас? Този сезон отбора излиза всеки мач за победа с ясно изразен стил на игра, който не е нито безкрайно размотаване на топката по широчина на терена, нито дълбоко прибиране пред наказателното поле. Играем бърз, енергичен футбол, с висока преса и желание за бързо връщане на контрола върху топката. Това, което налага Оле и това, което изисква от тях се вижда ясно като бял ден. Само, дето изпълнението куца, защото липсват качествени играчи. Не случайно, през вторият сезон на Моуриньо следях повече академията, защото играеха много по-приятен футбол. И вчера това се видя, когато 4 момчета от академията оформяха цялата ни атака. Дори Рашфорд се виждаше, че се разбира по-добре с децата от колкото с Лингард и Мата.

Този сезон бяхме надиграни само срещу Лестър. Но пък мача си го спечелихме. В останалите мачове се вижда, че постоянно липсва ключовият пас или ключовото докосване, което да направи разликата. И това се дължи на качеството на играчите. Оле трябва да остане, защото това, което прави е правилно. Аз лично ще му дам необходимото време.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: ЛЕ | групи | Манчестър Юнайтед - Астана | 1:0 FT

Мнениеот MuFc1878 » 20 сеп 2019 14:27

За 4-ти път навсякъде сме разделени на два лагера относно мениджърите. Цял сезон всеки вади вода от 100 кладенеца да убеди другия, а накрая Юнайтед е направил поредния позорен сезон с уволнен треньор. Нямам нищо против Солскяер - легенда на клуба, любим мой нападател. Просто не трябваше да подписва перманентен контракт.
Играчите си заслужават цялото сипване, защото взимат огромни пари и играят в легендарен клуб! Имат всичко, а накрая се крият зад мениджъра. Да виждаш играчи с топки като Кантона, Кийн, Скоулс?

Върни се в “Манчестър Ю”