Мнениеот Scholesy93 » 02 мар 2019 19:06
Малко позитиви и много негативи след този мач.
Позитиви:
-бихме
-Перейра си намери позицията.То който го е гледал при юношите знае, че става за десетка.Не знам защо Моуриньо и Оле няколко мача го мъчиха назад.Идеален е за резерва на Погба, но двамата заедно на терена трудно ще се сработят.
-Далот ни е единственият играч, който по това дясно крило може да прави демидж.
-Скот за мен вдигна нивото този мач.От халфовете ни само той играе нещо първото полувреме.
Негативи:
-Оле и Фелън явно нямат доверие на юношите.Да ме прощават.Тия пускания на Чонг за една минута и Гарнър..Той Моуринката така беше направил един списък от 50 юноши, които са направили дебют при него и са играли общо 50 минути.Срамота е Фред да влиза, а Чонг да седи на скамейката, а да ни трябва гол.
-Санчез е приключил с футбола
-Ашлито и той е близо до края
-Лукаку евала за головете, ама ако си беше вкарал лесните положения първото полувреме, второто с танцова стъпка си взимахме мача
-Погба определено трупа умора и му пада нивото.Срещу ПСЖ по-добре Перейра на негово място да почне(а не Фред), а Погба даже да не пътува с отбора, а да си поклати краката в къщи и да направи една сауна.Една сума мачове поред не просто е титуляр, ми и трябва да гради всяка атака.Една загрявка преди Арсенал му стига, да почине малко.
Трудно ми е да се зарадвам на победата.Знам, че гоним топ 4, но искам да градим с мисълта за 2 години напред. Чонг някой ден ще е титуляр за нас, но преди това ще трябва да платим 100 милиона, за да си го върнем.Далот е бъдещият десен бек, а ние Ашлито още го мъчим, защото ми нали гоним топ 4, не му е сега момента да пускаме неопитни играчи.Знам,че излизам негативен, но виждам един порочен кръг, по който пак се въртим.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.