ВЛ | 29-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Саутхямптън | 3-2

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Re: ВЛ | 29-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Саутхямптън | 02.03

Мнениеот t0bl3ro_bg » 02 мар 2019 17:29

Лошо Санчез, лошо...

МкТомина ми се вижда пълна пу7ка. Минават покрай него в дадени ситуации, той седи и гледа, все едно сега ще му сервират супата.

Не му трябваше много да затвърди това ми твърдение.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 02 мар 2019 17:56

Лукаку уж вкара два гола миналия мач, до момента ни потапя.Това не е сериозно-две 100%, при второто даже не успя да я насочи.
Късмет никакъв.Тия от едно никакво положение ни вкараха.Даже и Де Хея почна да се излага на Олд Трафорд.Съдията ни спести две дузпи срещу нас.Ашлито няма да го коментирам-просто не е за такива мачове.Саутхемптън трябва да ги атакуваме и да се оголваме в защита, Далот щеше да е къде къде по-добър избор.
Сега му е момента на Оле да се докаже.Достатъчно време имаме, тия хич не са страшни.Малко топки да покаже.И вяра в юношите.
Санчез ми е все тая къде ще е, само не на терена.За една година ми скъса нервите и, ако е възможно, ме накара да мразя Жозето Боклука Моуриньо още повече.По-слаб трансфер не бяхме правили.Верон и Мемфис чат пат правеха нещо.Джемба Джемба поне тичаше.Едно време натисна САФ да пусне Македа, сега второто да пускаме Чонг на мястото на Санчез и Гомез на мястото на Перейра, който пак ще ни загуби точки както с Бърнли.Ако ще падаме, поне да падаме с юноши-не с това чилийско недоразумение.
Ако ще гоним топ 4 тази домакинска победа е задължителна.Фред се изложи миналия мач, веднага скамейка.Санчез не знам колко пъти трябва да разходи фланелката, за да почне да тренира с резервите.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 02 мар 2019 18:14

Че той Далот е по-добър по крилото от Санчез.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 02 мар 2019 18:15

Дало влиза и веднага положение 100% и Раш го пропуска...

Брутален гол на Перейра !
Трябва някой да им каже, че той е офанзивен, а не деф.халф да спира атаки. Надявам се са си научили урока нашите тренери и няма да играят с едни и същи сто мача подред в средата, защото това не са роботи и сега гледаме уникален офанзивен играч там и един спрелтак.

Дано вземат тоя мач, че пред собствена публика ще е грехота

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 02 мар 2019 18:51

Луканката е абониран за малките отбори. Яко му връзва с тях.

Беше въпрос на време Погба да изпусне дузпа. Последните му бяха усетени от вратарите. Добре, че сега точно пропусна.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 02 мар 2019 19:06

Малко позитиви и много негативи след този мач.
Позитиви:
-бихме
-Перейра си намери позицията.То който го е гледал при юношите знае, че става за десетка.Не знам защо Моуриньо и Оле няколко мача го мъчиха назад.Идеален е за резерва на Погба, но двамата заедно на терена трудно ще се сработят.
-Далот ни е единственият играч, който по това дясно крило може да прави демидж.
-Скот за мен вдигна нивото този мач.От халфовете ни само той играе нещо първото полувреме.
Негативи:
-Оле и Фелън явно нямат доверие на юношите.Да ме прощават.Тия пускания на Чонг за една минута и Гарнър..Той Моуринката така беше направил един списък от 50 юноши, които са направили дебют при него и са играли общо 50 минути.Срамота е Фред да влиза, а Чонг да седи на скамейката, а да ни трябва гол.
-Санчез е приключил с футбола
-Ашлито и той е близо до края
-Лукаку евала за головете, ама ако си беше вкарал лесните положения първото полувреме, второто с танцова стъпка си взимахме мача
-Погба определено трупа умора и му пада нивото.Срещу ПСЖ по-добре Перейра на негово място да почне(а не Фред), а Погба даже да не пътува с отбора, а да си поклати краката в къщи и да направи една сауна.Една сума мачове поред не просто е титуляр, ми и трябва да гради всяка атака.Една загрявка преди Арсенал му стига, да почине малко.
Трудно ми е да се зарадвам на победата.Знам, че гоним топ 4, но искам да градим с мисълта за 2 години напред. Чонг някой ден ще е титуляр за нас, но преди това ще трябва да платим 100 милиона, за да си го върнем.Далот е бъдещият десен бек, а ние Ашлито още го мъчим, защото ми нали гоним топ 4, не му е сега момента да пускаме неопитни играчи.Знам,че излизам негативен, но виждам един порочен кръг, по който пак се въртим.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 02 мар 2019 19:07

Това е един от тези мачове, в които нервите са ти докрай опънати и ти идва да псуваш всеки.
Добре, че Санчез се контузи за да влезе Далот. Това момче два мача подред играе на дясното крило и играта ни е много по-офанзивна. Ако лятото не се потърси решение за десният фланг, просто не знам какво гледат в тоя отбор. От самолет се вижда, че с някой на дясното крило играта ни е много по-остра, а противника е принуден да се защитава много по-разпокъсано.

А решението Погба да се върне назад, за да играе Перейра напред беше супер. Перейра загатна за това какъв играч и дано продължи да се развива и да го оставят да се развива.

Браво на Лукакича, че в два мача подред вкара 3 гола с десният крак с добре насочени удари. На Рашфорд обаче му липсваше концентрация и особено първото полувреме беше зле, но пак изработи някаква дузпа.

Дано на Погба да му дойде добре почивката срещу ПСЖ, защото последните 3 мача е зле като цяло. А капака на всичко беше пропуснатата дузпа. И не ме е яд толкова, че пропусна дузпата, колкото че не я даде на Лукаку да си оформи хет-трик. Хем му е приятел.

Пореден труден мач на Олд Трафорд. Но с оглед на Х-а между Тотнъм и Арсенал победата беше задължителна и добре, че я взехме.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 02 мар 2019 19:08

Е тва е футболът. Уникален мач просто, всеки гол беше страхотен по свой собствен начин. :shock: Жалко, че Погба изпусна дузпата накрая, второто полувреме с тактическата смяна да заиграем 3-4-1-2 след смяната на Санчез, като Перейра застана зад нападателите, а Погба беше до МакТоминей, французинът контролираше играта в центъра и ги натиснахме здраво. Можеше да даде дузпата на Лукаку, който има нужда от един хеттрик, за да си върне и самочувствието. Днес се раздаваше до края на мача и вкара два перфектни гола, така че лошите му докосвания и пасове могат да бъдат игнорирани. С тази игра заслужава да е титуляр, като така можем да играем с Марсиал-Лукаку-Рашфорд в атака.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Re: ВЛ | 29-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Саутхямптън | 3-2

Мнениеот Scholesy93 » 02 мар 2019 20:01

Погба не го виня за дузпата.Имаме си редовен изпълнител на дузпи, нае се.Случва се да изпуснеш.
Срещу ПСЖ Линдельоф, Ашлито и Погба трябва да починат.Мисля, че и Рашфорд може да почине, още се възстановява от контузията.Срещу Арсенал е мачът на сезона-бием ли ги сме в топ 4.Челсито са в нокдаун-най-скъпият им играч е резерва, най-добрият им халф играе на непривична позиция, а най-добрият им играч си търси вече къща в Мадрид.С титуляри като Кабайеро, Давид Мария Луиза, Алонсо, Жоржиньо и дебелия Игуаин са за никъде.

Върни се в “Манчестър Ю”