ФА | Челси - Манчестър Юнайтед 0-2 FT

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Re: ФА | Челси - Манчестър 18.02 Пн 21:30ч.

Мнениеот Jackxxx » 18 фев 2019 19:26

Уф, надявам се да сгрешиш състава поне с двама. :lol:
Смолинг и Байи ми се вижда много лоша комбинация.
Мата - получи достатъчно шансове. По-добре нещо ново да видим - Чонг.
Мисля, че Ромеро може да застане на вратата вместо Де Хеа. Все пак не е нужно Де Хеа да играе във всеки турнир.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 18 фев 2019 19:56

И аз на това се моля :lol:

Но като нищо точно това да стане накрая. Трябва триото отпред да посвикне малко, че имат да наваксват 2-0 8-) :lol:

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 18 фев 2019 20:28

Изображение

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 18 фев 2019 20:31

Не ми се вижда никак нормално йънг, мата и двамата дефанзивни халфа да играят в този мач, да не добавя и смолинг. Матич и Ерера имат супер много пробягани км. и трябват да си починат малко. Единият задължително трябваше да бъде съхранен, а после и другият. В резервите няма нито 1 от Акдемията и лека-полека почват да увисват твърденията за тях и включванията им. Квото са измъдрили - това е :mrgreen:

____
Нищо ново, а йънг е все така идиот.
Браво на Погба за паса.
Два слаби отбора с две слаби защити.
Поне водим.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 18 фев 2019 22:23

Трудно мога да искам по-добър отговор от нашите.Една загуба от ПСЖ не е фатална.Важното е да не стават проблемите от времето на Моу-обвинения пред медиите, скандали, паники и затваряне следващия мач.Спокойствие и увереност-това искам, това виждаме.
Последните 3 години все гледам Челси и се чудя кога ще имаме ние играч с качествата на Азар.Е, имаме го.Просто е по-висок и по-здрав физически.И вече не е гледан като вирус от треньора си.
Само Лукаку, колкото и да го защитавам, разочарова.Хич не комибинира.Единственото, което носи, е че принуждава и двамата централни да го следят, не знам защо, при което Рашката , Погба, Мата и Ерера получават повече свобода на действията в атака.
Мостът ни е най-трудният стадион за гостуване откакто дойде Абрамчика.Вдигам чаша за Сари и Грановская-никога не са били страшилище в атака, ама сега и в защита не знаят какво да правят.Дано удържим второто де, че нищо не се знае.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 18 фев 2019 22:28

Ами точно си мислех, че нашите пак са мега нервни, не могат да си дадат един свестен пас в центъра, а повечето и топката не успяват да си спрат даже. Само Погба, Рашфорд и Ерера изглеждаха адекватни преди първият гол. И добре, че вкарахме да се успокоят малко нашите, а и Челси нещо се сепнаха и спряха с яката преса. Общо взето тримата най-добри през първото полувреме сами си създадоха положенията и сами си ги вкараха.

Йънг и Мата обаче са мега скандални според мен. Йънг не може един дълъг пас да върже, трябва да взима уроци от Рашфорд... Изкара си много тъп жълт картон и сега ще напънат яко неговата зона, която и без това е под всякаква критика. Добре, че Ерера притичва често там, да се успокояват нещата.

А Мата е мега безполезен. Това не е нормално. Какпък едно положение не може да създаде, една топка да прекара от някъде. Все пак е офанзивен играч и му е дадена пълна свобода. Като черна дупка е на терена. Отиде ли топката към него и всичко приклюва. Как исках да видя Чонг вместо Мата...

Мисля, че Ерера свърши достатъчно и е време да излиза и да почива. Второто да влизат Фред, Перейра и Санчез и да излизат Ерера, Погба и Рашфорд. Все трябва да успеят да удържат положението.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 18 фев 2019 22:41

Матич да го вадят. Първото му картонче бе много ненужно на центъра в 14 мин още...

Спестен втори, но пък и малко прекалено за два фала два жълти.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 18 фев 2019 23:28

Ми добра победа.Моу колко го хвалеха, че бил страшен треньор откъм защитата.Руи Фария си тръгна и този мит бе тотално разбит.
Майк Фелън дойде и Линдельоф се превърна от Фил Джоунс в Рио Фердинанд.
Мата и Лукаку много разочароваха.Санчез много се раздаде, но нищо не прави в атака.Тримата в центъра си бяха бетон.Смоу и той доста спокойно игра.
Тази схема обаче не трябва пак да я използваме.Никаква игра по крилата.
Моста, Емирейтс, Уембли....Лондон принадлежи на дяволите! :twisted:
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 18 фев 2019 23:35

Скучно второ полувреме. И двата отбора само блъскаха топката.

Иначе победа и чиста мрежа на Стамфорд Бридж си е много добре. Особено като се има предвид, че като цяло стояхме добре и контролирахме мача с изключение на първите 20 минути.

Между другото, много добро представяне на нашите фенове. Чуваха се много повече от тези на Челси. А, най-якият момент беше, когато нашите започнаха да скандират към Сари “You are getting sacked in the morning” и феновете на Челси се включиха и те. :lol:

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 18 фев 2019 23:50

Wolves - Manchester
FA

Върни се в “Манчестър Ю”