ВЛ | 26-ти кръг | Фулъм - Манчестър Юнайтед | 0-3
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Scholesy93
- Контакти:
Re: ВЛ | 26-ти кръг | Фулъм - Манчестър Юнайтед | 09.02
Далот титуляр.Дано се докаже.Майк и Филката в центъра си е за притеснение, но той Митрович предимно на физика разчита, та се надявам да удържат.Линдельоф определено имаше нужда от почивка.Мата по крилото пак ще е мъка.А защитниците на Фулъм са пълна скръб, даже и физически не впечатляват.Лукаку ако ще се доказва, сега му е момента.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
- t0bl3ro_bg
Дано един ден има обяснение защо Мата играе крило, а не е пуснат Алексис, за да трупа игрова практика и да отваря на фланга.
Може да е измислено нещо повече от това, което се случи срещу бърнли
Може да е измислено нещо повече от това, което се случи срещу бърнли

Очевидно ОГС дава почивка на основни играчи предвид мача през седмицата.
Рашфорд, Линдельоф, Лингард, Йънг и Байи със сигурност ще играят във вторник.
Мата за мен вече не само че не трябва да е титуляр, ами и в отбора по принцип.
Рашфорд, Линдельоф, Лингард, Йънг и Байи със сигурност ще играят във вторник.
Мата за мен вече не само че не трябва да е титуляр, ами и в отбора по принцип.
Трябват ротации няма друг начин! Мата може пък да изненада с някой гол от фаул, а Лукоки попадение с глава 

Дейба, пак стабилен гол от Погбата 

- Scholesy93
- Контакти:
Майк с тази коса и отигравания, само една червена топка на носа и е готов за клоун!А филката, 15 години сигурно тренира футбол, как не го преодоля този страх от топката..
Вируса ще трябва да измъква мача.
Вируса ще трябва да измъква мача.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
- Scholesy93
- Контакти:
Мда, асистенция и гол след брутален рейд, ама португалското менте не го пускаше, защото не се връщал в защита...
- MapTo_D
- Контакти:
Нищо не играем общо взето. Положение и половина и два гола, добра успеваемост. Браво на Марсиал, че не падна при рейда, не малко играчи биха го направили.
4мата хубавци в защита се вижда от километри, че са се засичали само на тренировка, чак се учудих, че тия дърводелци не вкараха гол в първите 5 мин.
Мата все повече ми се набива на очи, завалийката е като муха без глава, няма го нито в нападение, нито в защита. Филката мачка и маже
4мата хубавци в защита се вижда от километри, че са се засичали само на тренировка, чак се учудих, че тия дърводелци не вкараха гол в първите 5 мин.
Мата все повече ми се набива на очи, завалийката е като муха без глава, няма го нито в нападение, нито в защита. Филката мачка и маже

Джоунс с асистенция
Смолинг обира всички центрирани топки
Прекрасен гол на Погба, а рейдът на Марсиал е брилянтен. Скри ги в малкия си джоб.
Още един гол до 60-та минута и да си решаваме мача, може Матич и Погба да получат почивка, а и без това Мактоминей и Санчез имат нужда от игрови минути. Фред също можеше да получи 20-на минути, но изобщо не е в групата. Явно ОГС го е отписал тотално.

Смолинг обира всички центрирани топки
Прекрасен гол на Погба, а рейдът на Марсиал е брилянтен. Скри ги в малкия си джоб.
Още един гол до 60-та минута и да си решаваме мача, може Матич и Погба да получат почивка, а и без това Мактоминей и Санчез имат нужда от игрови минути. Фред също можеше да получи 20-на минути, но изобщо не е в групата. Явно ОГС го е отписал тотално.
- Scholesy93
- Контакти:
При Славиша Фулъм поне се опитваха да играят футбол.Сега при Раниери явно осъзнават, че не стават за ВЛ, та поне са решили да ни изпотрошат играчите.Поне 5-6 жълти картона трябваше да отнесат вече.А Чеймбърс при друг съдия на чужд стадион вече щеше да е под душа.Филката и Смоу поне са дървета, да го играят дърварската и да го върнат второто на Митрович, че ми е много противен.И без това следващия мач във ВЛ няма да играят сигурно.
Обичайните заподозрени играят добре-Марсиал, Ерера, Матич, Вируса и Шоу.Далот носи енергия по бека, което е освещаващо, но позиционирането му е трагично.Дано вдигне нивото.Филката и той постепенно вдигна нивото.Майк взе 3 високи топки и това му е.Мата пак си е безполезен.А Лукаку колкото и да го защитавам, взе 2-3 високи топки, тича и се бори, но когато не можеш елементарен пас на 5 метра назад да пуснеш, нямаш място като титуляр.А вече при атаките ни даже не се движи в наказателното-седи и чака останалите да го намерят.Как може да има трима защитници около него, а той грам да не мръдне да се опита да се освободи?
Второто Мактомини и Джеси на Матич и Погба.Тия са умрели.Матич виси жълт и трябва да избегнем евентуален втори.Погба просто ме е страх как Фулъм ще го трошат второто след като ги посрами.
Обичайните заподозрени играят добре-Марсиал, Ерера, Матич, Вируса и Шоу.Далот носи енергия по бека, което е освещаващо, но позиционирането му е трагично.Дано вдигне нивото.Филката и той постепенно вдигна нивото.Майк взе 3 високи топки и това му е.Мата пак си е безполезен.А Лукаку колкото и да го защитавам, взе 2-3 високи топки, тича и се бори, но когато не можеш елементарен пас на 5 метра назад да пуснеш, нямаш място като титуляр.А вече при атаките ни даже не се движи в наказателното-седи и чака останалите да го намерят.Как може да има трима защитници около него, а той грам да не мръдне да се опита да се освободи?
Второто Мактомини и Джеси на Матич и Погба.Тия са умрели.Матич виси жълт и трябва да избегнем евентуален втори.Погба просто ме е страх как Фулъм ще го трошат второто след като ги посрами.