ВЛ | 24-кръг | Манчестър Юнайтед - Бърнли | 2-2

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: ВЛ | 24-кръг | Манчестър Юнайтед - Бърнли | 29.01

Мнениеот diplomat » 29 яну 2019 22:35

Лукаку не става за център нападател в система на бърз техничен атакуващ футбол. Нито може да пресира като Рашфорд, нито може да се движи без топката достатъчно добре, техниката му е под всякаква критика, а като добавим и уникално бавния Мата, просто не виждам как може да стане нещо кой знае какво от разигравания. :roll: Да сменя Лукаку на полувремето и да пуска Санчез или Лингард, иначе ще стане още по-зле.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 29 яну 2019 22:46

diplomat написа:Лукаку не става за център нападател в система на бърз техничен атакуващ футбол. Нито може да пресира като Рашфорд, нито може да се движи без топката достатъчно добре, техниката му е под всякаква критика, а като добавим и уникално бавния Мата, просто не виждам как може да стане нещо кой знае какво от разигравания. :roll: Да сменя Лукаку на полувремето и да пуска Санчез или Лингард, иначе ще стане още по-зле.

Окей, пак той е виновен.Ама Рашфорд техничаря не успя да вкара стопроцентово положение, дето Лукаку го създаде, и щеше да ни отвори мача.
Мата, ако някой знае защо играе, да ми каже.Ама освен тия пасове наляво, май друго не прави.А Ашлито е без коментар-цялото крило отдясно му го оставят свободно Бърнли, а той едно центриране не може да вкара като хората.
Второто Лингард и Санчез на мястото на Мата и Перейра, ако може и Далот на Ашли.Дясно по крилото нямаме никой, евала на борда за умните инвестиции.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 29 яну 2019 22:48

Супер умряло полувреме. Едно добро положение пред Рашфорд в началото и толкова. Все едно гледам Юнайтед на мауринката. Много дълги топки, много нещо. Центъра никакъв го няма. Мата и тоя Перейра да изчезват на полувремето. Да влизат Алексис и Лингард/Ерера да се раздвижат малко нещата. Без точен удар за полувремето, мъъъка.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 яну 2019 22:52

Щом Лукаку ни струваше 75 млн. паунда + 10 млн. в бонуси + Рууни без пари премина в Евертън, че даже и част от заплатата му плащахме, значи колко ли щеше да струва Ван Перси в този трансферен пазар? Поне 150 млн., ако не и повече. :oops:
Scholesy93 написа:
diplomat написа:Лукаку не става за център нападател в система на бърз техничен атакуващ футбол. Нито може да пресира като Рашфорд, нито може да се движи без топката достатъчно добре, техниката му е под всякаква критика, а като добавим и уникално бавния Мата, просто не виждам как може да стане нещо кой знае какво от разигравания. :roll: Да сменя Лукаку на полувремето и да пуска Санчез или Лингард, иначе ще стане още по-зле.

Окей, пак той е виновен.Ама Рашфорд техничаря не успя да вкара стопроцентово положение, дето Лукаку го създаде, и щеше да ни отвори мача.
Мата, ако някой знае защо играе, да ми каже.Ама освен тия пасове наляво, май друго не прави.А Ашлито е без коментар-цялото крило отдясно му го оставят свободно Бърнли, а той едно центриране не може да вкара като хората.
Второто Лингард и Санчез на мястото на Мата и Перейра, ако може и Далот на Ашли.Дясно по крилото нямаме никой, евала на борда за умните инвестиции.

Кой от Рашфорд и Лукаку е юношата на Юнайтед и кой звездната покупка на "специалния" за около 90 млн. паунда, без да броим заплатата? На Рашфорд винаги съм готов да му простя, защото е още на 21 години. Какви са извиненията на Лукаку? Кога ще вземе да вкара сам някакъв гол от 30 метра, да мине 1-2ма защитника и да създаде сам положения на себе си, както би трябвало да може да го прави един нападател от световна класа?!?!?!?! За мен Лукаку е един от най-лошите трансфери в историята ни, да не кажа най-лошия даже. В момента Евертън няма да го вземат обратно, освен ако не им го продадем за максимум 40 млн. Това е реалността, за жалост, въпреки че ми се иска да се получат нещата с белгиеца, но за мен даже не го виждам да се раздава достатъчно. Висок 1.90, тежи минимум 90 килограма, а е като някакъв женчо на терена и даже не тича колкото другите. Е тва ме вбесява до н-та степен. :evil:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 29 яну 2019 23:09

Може ли така да играеш пред отбраната...за разстрел си е :|

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 яну 2019 23:22

Ако други двама бяха започнали вместо Лукаку и Мата, мачът щеше да е съвсем различен. Мата не става за Висшата лига вече, а за белгиеца достатъчно ясно съм описал какво ми е мнението. Перейра е млад, но направи много голяма грешка наистина. За жалост с това нападение, не виждам как ще победим днес.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 яну 2019 23:29

Без Лингард и Марсиал нямаме никаква острота в атака, това е истината. Мата как е още на терена не знам. :roll:

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 29 яну 2019 23:37

Две грешки в стартовия състав и работата е мега зле. Мата верно е приключил за ВЛ. Тоя Перейра не го знам какъв млад талант е, ама ми се вижда пълен мишок. За какво му беше на Оле да сменя двама човека от центъра на терена, почивка ли им дава, 3 пълни дни имаха да почиват, след тоя мач още толкова. Баш си ги подцениха, жалко, изсраха се върху победите, които постигнаха до момента.
И Погба май сдаде багажа...

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 яну 2019 23:42

Загуба за нас, Сити също падат... Ливърпул шампиони, направо ми се драйфа. :evil:

КАН
Контакти:

Мнениеот КАН » 29 яну 2019 23:52

Голямо порене падна :)

Върни се в “Манчестър Ю”